Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

Nu tikrai ne baisiai didinti rolleyes.gifSu 160cm ir 52kg perku XS, tai tikrai neiškritau iš nieko tongue.gifO šitas sijonas tai ypatingai fainas, turiu daug sijonų beveik visi iš uniqlo 4u.gif

Pagal mane irgi nedidintas tas sijonas  :ax: 

Tuo paciu aciu uz siuntinuka ir geru atostogu  :4u:  :vacation1: 

Atsakyti
Gal kam netiko uniqlo tiulinis sijonas m dydis? Nupirkčiau:)
Atsakyti
gal kas norit tokiu serveteliu makijazui nuvalyti, 5 eurai su siuntimu i LT 4u.gif

rose water serveteles
Atsakyti
Ačiū ,komanda, už siuntinuką aciuks.gif wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2018 08 14, 21:00)
Sveriu daugiau uz jus bet tai ka as turiu tai mano akim didinti smile.gif

Tai gal labai aptemtus megstat nešiot rolleyes.gif o gal ir stilius ne jusų rolleyes.gif Nes mano akim ten rūbai daugiau bobiški tokiom kaip aš per keturiasdešimt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina.nesvarbu033: 15 rugpjūčio 2018 - 07:57
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2018 08 15, 08:56)
Tai gal labai aptemtus megstat nešiot rolleyes.gif o gal ir stilius ne jusų rolleyes.gif Nes mano akim ten rūbai daugiau bobiški tokiom kaip aš per keturiasdešimt biggrin.gif

na mano akim maikes su mikimauzais ir pan nera bobiski rubai smile.gif ir as tikrai zinau kada rubas yra oversized o kada tiesiog didelis. biggrin.gif bet siaip kokybe/kainos santykis tai labai geras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 15 rugpjūčio 2018 - 08:50
QUOTE(enura @ 2018 08 14, 21:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristina.nesvarbu033" data-cid="72178544" data-time="1534258104"><div><p>Nu tikrai ne baisiai didinti vartotojo įkelta nuotraukaSu 160cm ir 52kg perku XS, tai tikrai neiškritau iš nieko vartotojo įkelta nuotraukaO šitas sijonas tai ypatingai fainas, turiu daug sijonų beveik visi iš uniqlo vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Pagal mane irgi nedidintas tas sijonas  ax.gif </p><p></p><p>Tuo paciu aciu uz siuntinuka ir geru atostogu  4u.gif  vacation1.gif </p>

Aciu wub.gif

QUOTE(rapoja @ 2018 08 15, 00:22)
Ačiū ,komanda, už siuntinuką aciuks.gif  wub.gif  smile.gif

Aciu uz pirkinukus 4u.gif

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2018 08 15, 09:47)
na mano akim maikes su mikimauzais ir pan nera bobiski rubai  smile.gif ir as tikrai zinau kada rubas yra oversized o kada tiesiog didelis.  biggrin.gif bet siaip kokybe/kainos santykis tai labai geras  smile.gif

Tikrai ten pilna nebobisku rubu smile.gif Ir ne diedisku taip pat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2018 08 15, 10:47)
na mano akim maikes su mikimauzais ir pan nera bobiski rubai  smile.gif ir as tikrai zinau kada rubas yra oversized o kada tiesiog didelis.  biggrin.gif bet siaip kokybe/kainos santykis tai labai geras  smile.gif

jo, tie su mikimauzais geruliai, ir tikrai ne bobiski, ir kitokiu yra collaboration nerealiu wub.gif man tie anime ir japanese heritage isvis pasaka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 15 rugpjūčio 2018 - 18:22
Mergaites, aciu uz gerius wub.gif Timberland basutes nerealios, kaip mano mama sakytu - "Kaip basa" biggrin.gif Aciuuuu MM uz pristatyma wub.gif 4u.gif
Atsakyti

Jei kam netiks ar nepatiks S ar M dydzio tiulinis sijonas, bet kurios spalvos siulykite man😉
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgota: 15 rugpjūčio 2018 - 21:22
QUOTE(jurgutele @ 2018 08 15, 20:00)
Mergaites, aciu uz gerius wub.gif Timberland  basutes nerealios, kaip mano mama sakytu - "Kaip basa" biggrin.gif Aciuuuu MM uz pristatyma wub.gif  4u.gif

Acu uz pirkinukus 4u.gif

Tesiam ispardavimus smile.gif

Jcrew gausybes ragas smile.gif

Drapey wrap-front cami bodysuit
M dydis
15 eur
vartotojo įkelta nuotrauka

Jcrew Vintage cotton scoopneck T-shirt
XS
10 eur

Jcrew Boys' flip-flops in camo
dydis K4
kaina 8 eur

Populiarumo topas smile.gif
Jcrew Tortoise pool slides
Kaina 15.81$ plius siuntimas į LT
Dydis US 6 eur 37

Jcrew Convertible clutch
Parduodame be procentų
Kaina 42.30$ plius siuntimas į LT

https://www.jcrew.co...er-confirmation
Atsakyti
Labas rytas, per kokią patikimą platformą nuotraukas keliate? Part.lt visai nebeveikia unsure.gif

Dėkoju už gėrybes ir norėjau įkelt pasirodyt gautus kalėdinius besmegenius, nesitikėjau, kad tokie dideli bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pampariskinas: 16 rugpjūčio 2018 - 09:05