Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

Labai laukiu prisijungianciu prie Jomashop wub.gif

www.jomashop.com

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Simona, gal paimtumet siuntinuka mano?smile.gif
Atsakyti

Labas rytas 4u.gif

mans Simona sake kad nebedirba ir nebepaims 

Atsakyti
www.belk.com

www.belk.com

Geruliai po 23.20$ wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 10 vasario 2020 - 11:35
QUOTE(*Julija* @ 2020 02 10, 08:28)
sveiki. gal realią foto nesunku būtų? niekaip nesuvokiu kaip jie "pakeičia" puses

Apsukus kita puse pasikeičia smile.gif
Atsakyti
Renkasi naujas Sieros krepselis,turime 25% nuolaida,negalioja Clearance prekems!

www.sierra.com

Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2020 02 09, 21:07)
Reik patarimo greit greit.... Ar pirkot kas el. priemonę plaukam iš USA? Rašo  universal voltage, tai suprantu turi tikt LT įtampai, bet kadangi iš usa, tai sakau kištukas bus amerikoniškas greičiausiai. Ar užteks tokiu atveju tik kištuko keitiklio?
Žiauriai to daikto reikia ir žiauriai greit noriu sužinot, patarkit plyyyyzzzzzz.... angel.gif  aciuks.gif  Ar neapsišausiu pirkdama? Suma nemaža, išmest lauk nesinorėtų... unsure.gif

Šitos firmos nežinau, bet sesė siuntėsi tiesintuvą, morką ir plaukų džiovintuvą. Visur buvo parašyta, kad tinka įtampai 220V. Su tiesintuvu ir morka pasisekė, reikėjo tik perėjimo, kur kelis eurus kainuoja. O su džiovintuvu ne, kai gavo ant dėžės nebuvo parašyta 220V(nors puslapyje buvo tokia info, kad tinka 220V) ir jau reikėjo perėjimo, kuris kainuoja nuo 60 eurų Mano patarimas, kai Daliux gaus, tegul pažiūri ar yra užrašai, kad tinka ir 220V. Nes kitaip reiks dar nemažai investuoti. ax.gif
Atsakyti
35.84$
www.lordandtaylor.com

Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2020 02 10, 11:55)
Labas rytas 4u.gif

laba, taip,jau nedirbu cia ir nebeprigriebsiu ax.gif paprasius,Daiva persiustu,turbut mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
www.jomashop.com

wow wub.gif
www.jomashop.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 10 vasario 2020 - 13:51
QUOTE(ssimonyte @ 2020 02 10, 15:45)
laba, taip,jau nedirbu cia ir nebeprigriebsiu  ax.gif paprasius,Daiva persiustu,turbut  mirksiukas.gif  4u.gif

Gaila. Smagu būdavo vis dar pasimatyt wub.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Kas noretu siuos isbandyti?

www.fragrancenet.com

Papildyta:
Super kaina!!!

www.belk.com

Atsakyti