Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(zaliass @ 2020 02 10, 20:34)
Man ta marga su RUZAVU  flirt.gif Kas man pasidare,kaip siemet ant spalvu traukia,butu kas pasake pries pora metu,kad nusipirksiu striuke leopardine su ruzavu,buciau pirsta prie smilkinio pasukiojus,o dabar wow  wub.gif  Striuke su ruzavu,bliuzonas ruzavas varysiu kaip barbe  angel.gif

ta zalia turi omeny su pink detale ? man irgi grazu spalvos, va kad ir pvz isvedu falconus spalvotus i kiema, visalaik kas nors pasako, kad nice shoes, dar raudonus tokius reebokus turejau, tai irgi tas pats buvo, o iseinu su juodais tekno arba pilkais falconais, ir niekam neidomu angel_sadangel.gif

grazi TH bliuskele, tik 27.99 su koduku wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2020 02 10, 20:39)
ta zalia turi omeny su  pink detale ? man irgi grazu spalvos,  va kad ir pvz isvedu falconus spalvotus i kiema, visalaik kas nors pasako, kad nice shoes, dar raudonus tokius reebokus turejau, tai irgi tas pats buvo, o iseinu su juodais tekno arba pilkais falconais,

aha sita,mano raudonus falconus irgi visi giria mirksiukas.gif
Atsakyti

Šitos firmos nežinau, bet sesė siuntėsi tiesintuvą, morką ir plaukų džiovintuvą. Visur buvo parašyta, kad tinka įtampai 220V. Su tiesintuvu ir morka pasisekė, reikėjo tik perėjimo, kur kelis eurus kainuoja. O su džiovintuvu ne, kai gavo ant dėžės nebuvo parašyta 220V(nors puslapyje buvo tokia info, kad tinka 220V) ir jau reikėjo perėjimo, kuris kainuoja nuo 60 eurų Mano patarimas, kai Daliux gaus, tegul pažiūri ar yra užrašai, kad tinka ir 220V. Nes kitaip reiks dar nemažai investuoti. ax.gif

turiu ir as dziovintuva su infraraudonaisiais is USA, tai teko pirkti ta sroves keitikli uz 60€. Deze didziausia  :oh:  Dar ten mygtukus sujungt reikia eiles tvarka, dukra kaip ijunge belekaip tai pasmirdo ir saugiklius ismuse... jauciu sudege arba fenas, arba keitiklis. Bijau jungt dabar kad isvis elektra nedingtu... o tai pas mus viskas nuo elektros priklauso, reiks gal vasara dar karta pabandyt. Zodziu, tik norejau pasakyti, kad daugiau nepirkciau prietaisu kur netinka 220v - nepatogu, nesamone :4u:  

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2020 02 10, 21:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Cypass" data-cid="72605354" data-time="1581331058"><div><p>Šitos firmos nežinau, bet sesė siuntėsi tiesintuvą, morką ir plaukų džiovintuvą. Visur buvo parašyta, kad tinka įtampai 220V. Su tiesintuvu ir morka pasisekė, reikėjo tik perėjimo, kur kelis eurus kainuoja. O su džiovintuvu ne, kai gavo ant dėžės nebuvo parašyta 220V(nors puslapyje buvo tokia info, kad tinka 220V) ir jau reikėjo perėjimo, kuris kainuoja nuo 60 eurų Mano patarimas, kai Daliux gaus, tegul pažiūri ar yra užrašai, kad tinka ir 220V. Nes kitaip reiks dar nemažai investuoti. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>turiu ir as dziovintuva su infraraudonaisiais is USA, tai teko pirkti ta sroves keitikli uz 60€. Deze didziausia  doh.gif  Dar ten mygtukus sujungt reikia eiles tvarka, dukra kaip ijunge belekaip tai pasmirdo ir saugiklius ismuse... jauciu sudege arba fenas, arba keitiklis. Bijau jungt dabar kad isvis elektra nedingtu... o tai pas mus viskas nuo elektros priklauso, reiks gal vasara dar karta pabandyt. Zodziu, tik norejau pasakyti, kad daugiau nepirkciau prietaisu kur netinka 220v - nepatogu, nesamone 4u.gif  </p>

as atvirskciai buvau plauku dziovintuva su 220 atsivezus i jav ir bandziau su 110 naudotis, tai vos pute vejeli biggrin.gif greiciau dziuvo naturaliai dziovinant negu su tuo fenu biggrin.gif

laukiam www.belk.com uzsakymu

MK sneakeriukai wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 10 vasario 2020 - 20:18

Tai va atvirksciai gerai kad nesudega nieks, nepavojinga  :) 

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2020 02 10, 21:31)
<p>Tai va atvirksciai gerai kad nesudega nieks, nepavojinga  smile.gif </p>

jo, nepavojinga, tiesiog neveikia kaip turi veikti ir viskas, ai dar lygintuva irgi buvau atsivezus, tai nekaito iki tiek, kad lygintu rubus tai galejau palikti ijungta ir nebijoti kad supleskes namai smile.gif

daug kas klausiat kainos tos zalios su pink rankines tai 112 $ po koduko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2020 02 10, 12:37)
Šitos firmos nežinau, bet sesė siuntėsi tiesintuvą, morką ir plaukų džiovintuvą. Visur buvo parašyta, kad tinka įtampai 220V. Su tiesintuvu ir morka pasisekė, reikėjo tik perėjimo, kur kelis eurus kainuoja. O su džiovintuvu ne, kai gavo ant dėžės nebuvo parašyta 220V(nors puslapyje buvo tokia info, kad tinka 220V) ir jau reikėjo perėjimo, kuris kainuoja nuo 60 eurų Mano patarimas, kai Daliux gaus, tegul pažiūri ar yra užrašai, kad tinka ir 220V. Nes kitaip reiks dar nemažai investuoti. ax.gif

QUOTE(enura @ 2020 02 10, 20:06)
turiu ir as dziovintuva su infraraudonaisiais is USA, tai teko pirkti ta sroves keitikli uz 60€. Deze didziausia  doh.gif  Dar ten mygtukus sujungt reikia eiles tvarka, dukra kaip ijunge belekaip tai pasmirdo ir saugiklius ismuse... jauciu sudege arba fenas, arba keitiklis. Bijau jungt dabar kad isvis elektra nedingtu... o tai pas mus viskas nuo elektros priklauso, reiks gal vasara dar karta pabandyt. Zodziu, tik norejau pasakyti, kad daugiau nepirkciau prietaisu kur netinka 220v - nepatogu, nesamone 4u.gif  </p>

Šiandien užsukau į parda gyvai ghd apžiūrėt ir pasikonsultuoti, tai visur rašo universal voltage, žodžiu sakė teip, kai firma rimta, tai beveik visad būna universal. Beliks vadinas tik štepselį dasipirkt, na jau kelis € paaukot nebus gaila, nes susitaupe beveik antra tiek blink.gif Jetus kaip noris greičiau išbandyt, nes mano senolis BaByliss jau tik nervina.....
Atsakyti
truksta nedaug iki fragrancenet nemokamo shipuko, kas dar nori isbandyti

ARMAF

su 37 % koduku pigiau grybo kaina, 20.15 $, tik bonkute didele nes didele talpa , perspeju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 10 vasario 2020 - 21:13
QUOTE(daliux78 @ 2020 02 10, 22:12)
truksta nedaug iki fragrancenet nemokamo shipuko, kas dar nori isbandyti

ARMAF 

su 37 % koduku pigiau grybo kaina, 20.15 $, tik bonkute didele nes didele talpa , perspeju smile.gif

susirinko fragrancenet, tai imsiu valandos begyje,viena mergaite parase kad pagal atsiliepimus panasus i coco chanel kazkuriuos wub.gif

ir belk.com susirinkes, paimsiu 4u.gif
Papildyta:
is lordandtaylor.com grazus chalaciukas wub.gif

Atsakyti
moteriski reebok superiska kaina, tik dydziai nyksta spraciai , paskubekit wub.gif

tamsus reebok

sviesus reebok

vyriski RL canvas sneakers tik 20 $ wub.gif

RL sneakers
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 10 vasario 2020 - 22:58
Labai laukiam mistu ir losjonu is VS ( kelnaiciu nesiuskit kol kas. labai daug ju turim )

beauty skyrelis

Atsakyti
taip pat renkasi www.walmart.com krepselis. junkites bis.gif
Atsakyti