Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

Nedaug truksta Uniqlo iki free shipo 4u.gif

Paltukas
Kasmyrai
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2020 02 11, 15:46)
Trys kareivukai dziugina nosi  wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
www.nordstromrack.com
Papildyta:
www.nordstromrack.com
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2020 02 11, 14:46)
Trys kareivukai dziugina nosi  wub.gif

Club de Nuit jėginiai wub.gif Mano noru sąraše. Noriu pirma kokiais 2 buteliukai (bent jau) atsikratyt, tada jaučiu griebisiu šiuos, belekaip man jie patinka wub.gif
Zaliass, kurie pačiai labiausi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2020 02 11, 16:51)
Club de Nuit jėginiai  wub.gif  Mano noru sąraše. Noriu pirma kokiais 2 buteliukai (bent jau) atsikratyt, tada jaučiu griebisiu šiuos, belekaip man jie patinka  wub.gif
Zaliass, kurie pačiai labiausi?  smile.gif

Net nezinau,jei Lalique 3 buteli perku,reiskias tinka wub.gif Club de nuit toks savotiskas kvapas,bet man labai patinka,bandysiu ir siuos,AlHaramain tokie saldoki,ziuresiu kaip jie man prilips ax.gif

Greit ilgai negalvojus pirma vieta skiriu Club de nuit wub.gif
Atsakyti
Reebok Sale -40%

www.reebok.com

Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2020 02 11, 16:16)
Net nezinau,jei Lalique 3 buteli perku,reiskias tinka  wub.gif  Club de nuit toks savotiskas kvapas,bet man labai patinka,bandysiu ir siuos,AlHaramain tokie saldoki,ziuresiu kaip jie man prilips  ax.gif

Greit ilgai negalvojus pirma vieta skiriu Club de nuit  wub.gif

O man tie AlHaramain kaip tik turi tokios kažkokios rūgšties skonį...Va kaip skirtingai veikia pojūčiai. Aišku kaip už tokią kainą paėmus, tai kasdienai sueitų, bet visumoj - juodas buteliukas užbūrė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2020 02 11, 10:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="daliux78" data-cid="72605633" data-time="1581349005"><div><p>gal jums iseitu kazkaip pasikooperuoti ir pakaitomis paimti prekes, tarkim viena karta viena, kita karta kita, nes visalaik tik Simona vaziuodavo paimti prekiu ,savo ir kitu, niekada jai niekas nepaeme vartotojo įkelta nuotrauka
na siaip ir Daiva gali persiusti pastomatu, jeigu neiseina privaziuoti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>simonyte juk ir savo prekes pasiimdavo, ne tik musu  unsure.gif beto as labai mazai perku dabar, nuvaziuot galiu ir nuvaziuosiu bet pas Simonyte nueidavau tiesiog eilini vakara suni vedziodama o pas Daiva turiu prisiruosti. Jei niekas nepasisiulys-pasiimsiu ir kazkieno kito galiu paimt, ne problema.</p>

na taip, bet ssimonyte galejo irgi su suniu pas jus ateiti ir paimt savo, taip pat kaip ir jus pas ja, tiesiog sakau, kad butu gerai kad kazkaip pasikooperuotumet ir pasikeisdamos paimtumet tuos siuntinius , viena kitai padedamos wub.gif
QUOTE(zaliass @ 2020 02 11, 17:16)
Net nezinau,jei Lalique 3 buteli perku,reiskias tinka  wub.gif  Club de nuit toks savotiskas kvapas,bet man labai patinka,bandysiu ir siuos,AlHaramain tokie saldoki,ziuresiu kaip jie man prilips  ax.gif

Greit ilgai negalvojus pirma vieta skiriu Club de nuit  wub.gif

as nusipirkau ir juodus ir sviesius ARMAF, nezinau net kokie kvapai ju, bet tikiuosi patiks, nes bonkeles tai nemazos ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sale prekems -10% lady.gif

www.marcjacobsbeauty.com

Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2020 02 11, 18:14)
O man tie AlHaramain kaip tik turi tokios kažkokios rūgšties skonį...Va kaip skirtingai veikia pojūčiai. Aišku kaip už tokią kainą paėmus, tai kasdienai sueitų, bet visumoj - juodas buteliukas užbūrė  wub.gif

nu mane irgi uzbure buteliukai, baisiai grazus wub.gif ir kaina tokia gera, kazkaip nera kaip net nepirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2020 02 11, 16:05)
Nedaug truksta Uniqlo iki free shipo  4u.gif

Paltukas
Kasmyrai

labai labai laukiam uniqlo wub.gif lyskit kokiu groziuku pasiziureti
Atsakyti
www.fossil.com duoda papildoma 30 % nuolaida nuo situ kainu wub.gif

grazus crossbody wub.gif

ir cute piniginyte prie jo :