Ilgai svarsciau rasyti, ar ne temoje, bet vistik manau cia perkancios turite teise zinoti apie rizikas perkant per sia grupe.
Pirkau rinkutes su deimantukais is netaya per sia grupe, gavau su vienos rinkutes nuluzusia spilkute (dalis, kur isiveria). Kreipiaus i tarpininke, sake keista, nes apziurejo ir buvo viskas gerai, atsakymas nuvo:
,,bet ten tik tas galiukas nuluzes, nelabai suprantu vos gyvi , ji pritvirtinus gerai viskas butu
Simona tokius pacius pirko ir paziures nunenus savo juvelyrikui kiek kainuos,,
Gruodzio 18 d.gavau Simonos laiska atnesti jai. Mano durna klaida, kad ju detaliai neapziurejau, nuluze tai tiek jau tu auskaru, nunesiau, nors reikejo atiduoti ir tiek, kaip suprasti taisyti??? Simona labai maloni, tad pasidaviau, dabar suprantu, kodel jos cia jau nera, sutapimas, gal?

Po menesio pradejau ieskoti pamirstu auskaru:)) Gavau laiskuti:
Jan 18 at 4:16 PM
Laba, cia Simona

kadangi parduotuve ignoravo musu laiskus su prasymais pakeisti Jusu auskarus, juos taiseme Vilniuje pas juvelyra. padare labai gerai,galite ateiti pasiimti pas mane

Paemiau neapziurejusi, parsinesusi pamatavau, rinkutes buvo i sonus atsikise, nutariau parduoti. Detaliai nelyginau ju ir neapziurejau. Pardaviau, gavau laiska pirkejos, jog slamsta pardaviau, brokuoti auskarai, spalva skiriasi sviesios puses, kita puse nelygi, gaila nemoku jums ideti foto.
Prisiunte man kruva nuotrauku. Grazinau pinigus ir gavau atgal. Tikrai spdlvos skiriasi, akmenukuose brokas...Rasiau tarpininkei, tai atsakymai: Simona mate, viskas jiems gerai, rasykite pati parduotuvei...
Simona apziurejo ka paeme, ir sutvarke tuos auskarus idealiai, ten buvo tik galukas nuluzes, o ne akmenuku nebuvo, isvis keista kad apskritai tas galas nuluzo nes Daiva tikrina kiekviena dezute atidarius ir nieko panasaus nebuvo, cia sita visa istorija tai mazu maziausiai keista yra . jeigu jums brokuota dar vis tai netaya galit rasyti del taisymo ar keitimo nes as su jais nesusitariau, tai del to apmokejo is savu ju taisyma Lietuvoje, o jeigu jums pavyks tai galit tartis
as nesisalinu nuo problemos, del to ir sumokejau uz ju tvarkyma, ne jus, nes nesigavo su parduotuve susitarti, jus ir neraset jiems, rasiau as. pirmas atvejis buvo is kiek pirkom, del to ir neperkam daugiau is ju.
tuos visus akmenukus suskaiciavo juvelyras pries paimdamas taisyti, tiek tu akmenuku ir atidave. nieko netruko, jau nezinau, jeigu butu ko truke, butu iskart pasakes jis.
musu verslas tai yra tarpininkauti padedant prekes issigyti is jav parduotuviu o grazinti pinigus uz visus brokus, dar isvis neaisku kame tas brokas , kaip sakiau Daiva pries priskridama auskarus, atidare kiekviena dezute, nebuvo niekas nuluze, kaip ir Simona apziurejo ka gavo ir ka atidave, rasot po tiek laiko kad vel kazkas negerai, nezinau ka ir pasakyti
Jus is Simonos paemet jau gal pries menesi, ir apie jokius brokus neraset, dabar buvo parduoti dar kazkam ,ir po tiek laiko rasot vel pretenzijas ?
Ju zinokit, nezinau ka ir pasakyti
Nereikia man auskaru jusu, as ju nepirkau
Daiva apziurejo nes jinai sveria, ir turejo atidaryti dezute kad matytu kokie tai auskarai, nes netaya neraso ant dezutes nei kodu, nei foto nera auskaru , ta pati padare ir zmogus kuris JAV deda dezes, ir nei vienas nemate nuluzusio galiuko, jau vien kad jau tas mazu keisciausiai pasirode, bet nesigincinau, ir sumokejau uz ju sutaisyma, nes su parduotuve nesigavo sukontaktuoti,
jums simona parase kad galit pasiimti is jos, kai tik buvo sutvarkyti jie. jums parase sausio 18, kada paemet ? kazkaip nelabai skubiai ir paemet,tai gal nebuvo tokie reikalingi
as jums negrazinsiu pinigu uz juos, jeigu jums nesiseka parduoti ju, ir ateinant po menesio vel su pretenzijom kad issireikalauti is manes pinigu uz juos tai nesigaus nieko taip.
galejau isvis pasakyti kad nesigauna su parduotuve susitarti ( kas ir buvo ) grazinti % ir viskas, bet apsiemem is sutvarke, Simona per tris juvelyrus veze, kad isrinktu patikimiausia
nejuokaukit jus pati su visa sita situacija.
Zodziu, apgavike esu as, jauciuosi labai blogai, labai.Tiek metu perku per rudaplauke, per margarita pirkdavau, visko buvo, bet kita kalba bendraudavom.
Pati nesu kokia pienburne, kad kazkokias machinacijas daryciau del kazkokiu auskaru. Man tai tiesiog padorumo reikalas.
Sutapimas ar ne, bet jau ir Simonos cia nera:(((
Bukite atsargios merginos