Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(vaida_ @ 2020 03 04, 07:44)
Mergaitės, Jūs ir visa komanda, kada tik buvo,  perku gal nuo kokių 2008 metų, yra pati nuostabiausia.
wub.gif

wub.gif

as nezinau kodel, bet kazkaip mus dazniausiai skalpuoja, pakeiti dalinimo vieta Vilniuje, kas tikrai yra sunku surasti tuos zmones, kurie apsiimtu dalinti ir kad butu patikimi, ir kad tiktu visoms ta vieta,tai irgi, vienos pretenzijos, kitur keicia tas vietas ir ok, oi prisiderinsim , iseina kokia darbuotoja, kur irgi, simtas metu niekas neisejo, kitos zymiai dazniau keicia, irgi kazkokios intrigos , va isejo, omg pasaulio pabaiga, daliux ziezula paskutine ir pastoviai taip unsure.gif

kadangi cia dar bus sita tema gvildenama, o as eisiu miegoti , tai toliau rasau, gavom tokia foto is pirkejos, kad nusistebejom tai tikrai, ir as , ir Daiva, kad atidarius dezute nesimate kad tas auskaras nesilaiko vietoje, nes nuluzes galiukas yra, kas tikrai sunku butu nepastebeti, nepastebejo to ir zmones, kurie deda dezes JAV, bet ne esme buvo, paemem juos, ir stengemes padeti .

vartotojo įkelta nuotrauka

su parduotuve nesigavo susiekti, del to sutvarkem Vilniuje, ir cia Simonos siusta foto man , prikabino ta galiuka tikrai graziai , kaip net nesuprastum kad isvis buvo kazkas daryta jeigu nezinotum ir galetum nesioti tikrai smile.gif

o toliau zinot istorija smile.gif dabar galit uzmetyti akmenimis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 04 kovo 2020 - 07:18
QUOTE(daliux78 @ 2020 03 04, 07:57)
wub.gif

as nezinau kodel, bet kazkaip mus dazniausiai skalpuoja, pakeiti dalinimo vieta

Galiu tik įžvelgti tai, kad Jūs esate labai dėmesingos ir atsakingos.Panaudosiu dar vieną posakį:
Įleisk kiaulę į bažnyčią, tai ant altoriaus užlips...
Tiesiog esat lanksčios, o mes žmonės tokie, kai nėra rėmų, tai ir galvojame kad esame pasaulio bambos, ir galime visus aplink šokdinti.
wub.gif
Atsakyti
Labas rytas!
Atsakyti
QUOTE(vaida_ @ 2020 03 04, 07:20)
Galiu tik įžvelgti tai, kad Jūs esate labai dėmesingos ir atsakingos.Panaudosiu dar vieną posakį:
Įleisk kiaulę į bažnyčią, tai ant altoriaus užlips...
Tiesiog esat lanksčios, o mes žmonės tokie, kai nėra rėmų, tai ir galvojame kad esame pasaulio bambos, ir galime visus aplink šokdinti.
wub.gif

Va taip jau buna, kai perki viska su mintim ai kas netiks parduosiu, o kaip nusipirkusiai neitiko, tai daug kaltu atsirado. As turiu spintoj maisa rubu netikusiu, kokiu 5 metu, gal grazint, nes nieks neperka biggrin.gif Cia aisku pajuokavimas sia tema. Nes jus mergaites esat saunios visais atzvilgiais 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Daliux, o kodel neidedate nuotrauku siustu kur matosi skirtingos auskaru spalvos???
Siandien atsinesiau darban parodyti bendradarbems, ar as cia visai tokia durna?? Auskarai kaip is skirtingu poru, akivaizdziai, arba kai juvelyras litavo ta galiuka tas auskaras ir patamsejo. Juodoje puseje vieno visai juodu akmenuku nera ir as ju pati neisemiau.
Mano kalte, kad as neapziurejau ju detaliai atsemusi, taciau tai nereiskia jog jus apgaudineju.
Auskarus pirkau sau, ne kam kitam.Pardavinejau nes man viena rinkute del netaisyklingai pravertos skyles pasisukusi skersai.

Vistik labiausiai mane sokiravo, kai pranesus apie nuluzusi galiuka parasete, kad nieko panasaus negali buti ir netiesiogiai mane nesazininga pirkeja isvadinote. Man ne 18, tikrai neapgaudinejau jusu, perku jav virs 10 metu, bet toks atvejis mane jau atbaido nuo bet kokiu pirkimu.

Babilone, taigi jus ne naujoke, atsimenu jus, nejau tikrai manote, kad po tiek metu pirkimo apgaudineti tarpininke bandau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėlužė: 04 kovo 2020 - 08:55
Labas rytas,

as per sias tarpininkes su looney_key niku (sesers nikas, tiesiog kaip pradejom juo pirkti, tai nekyla ranka dabar keisti) perku jau gerus 10 metu. Esu pirkusi ir per kita tarpininke, bet i sita tema visada norisi sugrizti, nes bendravimas pats silciausias. O kur prekes atsiimti - Nete (jei gerai pamenu nika), MM ar Daiva - viskas man tinka. Netgi pas Daiva labiausiai patinka biggrin.gif Dziaugiuosi turedama galimybe pirkti USA tokias prekes, kurios pas mus kainuoja belenkiek, uz krikscioniska kaina. Aisku plika basa nebuciau, bet malonu tureti kokybiskus daiktus. Susimasciau ryte, kokie daiktai per tiek metu patiko/pasiteisino labiausiai. Reikejo pagalvot gerai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ir isvada - Landsend 3in1 striukes vaikam; Pottery kuprine; RL sukneles; Jcrew kokonas. Bet cia galima vardinti ir vardinti. Super komanda wub.gif Ir neskanu skaityti toki purva blink.gif Kaip bebutu, auskarai sutvarkyti LT nemokamai ir paruosti devejimui. Neatrodo is kliento puses saziningai viskas.

Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2020 03 04, 08:53)
Babilone, taigi jus ne naujoke, atsimenu jus, nejau tikrai manote, kad po tiek metu pirkimo apgaudineti tarpininke bandau?

Tikrai taip nemanau, ir tikiu, kad tie auskarai nera tobuli, nes pati turiu zieda is sios pardes nors grazus ipakavimas, sertifikatai, po pirmu uzsidejimu metalas juoduot pradejo, kartais reik kai ka ir nuostoliam nurasyt 4u.gif kaip sako tarpininkes nepatikrines nesuzinosi visko.
Atsakyti
O sazininga ideti tik savo foto? Kur nuotraukos kurias siunciau tarpininkei ir kur matosi skirtingos auskaru spalvos???
Dauguma is cia esanciu perkate tik keleta metu, as 13 metu, tad puikiai atskiriu balta nuo juodo.
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2020 03 04, 10:53)
Daliux, o kodel neidedate nuotrauku siustu kur matosi skirtingos auskaru spalvos???
...

Negraziai jus cia puolate tarpininke, be reikalo. Gal pamirsote, kad ji pati nieko jums neparduoda, o tik padeda nusipirkti? Ir padejo, kaip galejo, savo saskaita pataise auskarus. Jeigu parduotuve atsisako priimti atgal nekokybiska preke, kodel jus tos kokybes reikalaujate is tarpininkes. Ji bendravo ji su jumis graziai. Padare viska, ka galejo. Ir niekur nematau kad apkaltino jus.
Atsakyti
Turime pradetus rinkti uzsakymus,laukiam prisijungianciu ax.gif

www.tommyhilfiger.com
-30%

Sale -50%
www.reebok.com

www.lordandtaylor.com

www.6pm.com