Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

Zaliass, gal pasidalintumėte ant kokio ūgio kelnės?  :4u:​ 

Renkasi Siera krepselis,turime 25% nuolaida! [url="https://www.sierra.com"]www.sierra.com[/url] Gavau treninguti,kaina puiki,treningas irgi mirksiukas.gifPo namus,i lauka,miska su suniu,su dviraciu thumbup.gif [url="https://www.sierra.com/new-balance-black-core-tapered-sweatpants-for-women~p~730ya/?filterString=s~newbalance-women%2Fwomen~d~5324%2Fwomens-clothing~d~6%2F"]Kelnes 15$[/url] [url="https://www.sierra.com/new-balance-athletic-grey-core-fleece-sweatshirt-crew-neck-for-women~p~730ur/?filterString=s~newbalance-women%2Fwomen~d~5324%2Fwomens-clothing~d~6%2F"]Virsus 11$[/url](jis is Clearance skyrelio,papildoma nuolaida negalioja) [url="https://www.part.lt/perziura/fc2a33a4cc39c2cc98633c749ae23680569.jpeg"]fc2a33a4cc39c2cc98633c749ae23680569.jpeg[/url]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wenera: 04 kovo 2020 - 13:31
QUOTE(wenera @ 2020 03 04, 14:30)
<p>Zaliass, gal pasidalintumėte ant kokio ūgio kelnės?  4u.gif </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="zaliass" data-cid="72622626" data-time="1583317916"> Renkasi Siera krepselis,turime 25% nuolaida! www.sierra.com Gavau treninguti,kaina puiki,treningas irgi vartotojo įkelta nuotraukaPo namus,i lauka,miska su suniu,su dviraciu vartotojo įkelta nuotrauka Kelnes 15$ Virsus 11$(jis is Clearance skyrelio,papildoma nuolaida negalioja) vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote>

Mano ugis 172,cia S dydis
Papildyta:
www.nordstromrack.com
Atsakyti

doh.gifnet neskanu skaityt, o visą šitą reikalą buvo galima išspręst gražiai, jei toks š.. tie auskarai, darau išvadą, kad ir kaina nebuvo aukšta, komanda galėjo prisiimt sau nuostolį..

as kai paskaitau kaip sitos tarpininkes reaguoja i kritika ar spendzia problemas, visada sau pasizadu kad perku is cia paskutini karta. Toks jausmas kad jos daro mum paslauga, o ne pinigus uzdirba  :hmm: dar uzbegant komentaram uz akiu, man tikrai nerupi kiek jos uzdirba bet jei tuo uzsiima 12 metu tai matyt ne centus kaip man kazkas bande kazka aiskinti  :blink: jei anksciau pirkdavau kruvom tai dabar uzsisakau viena kita daikta ir tik ko labai noriu. Vienas dalykas patinka tai operatyvumas, zinau kad galiu pirkti ir per kitas bet cia toks labiau iprocio reikalas  :huh2:​  

Atsakyti

As nesprendziu situ problemu,todel nesikisau,bet dabar noriu pasisakyti,nuostolis buvo didesnis nei uzdarbis,sumoketa juvelyrui didesne suma,nei % rolleyes.gif

As siu auskaru gyvai nemaciau,tik is foto. Maciau nuluzusios kojeles foto,maciau pataisytu auskaru foto,taip pat maciau Geluzes pardavimo skelbima,kur buvo jos sudetos foto,nei vienoj foto nesimate auskaru skirtingos spalvos,tikrai auskarai ne aukso vertes,ne karve kainuojantys,matomai ju ir kokybe tokia,praejus kiek laiko kaip ir viena pirkeja sake pakeite spalva ziedas,taip ir sis manau tik nuo laiko doh.gif

daiktas gal ir nekokybiskas bet sakyti kad suda pirkai suda gavai  :unsure: jei as svao klientui taip pasakyciau, buciau atleista  ta pacia minute.

Atsakyti
Patikrinau menuli - PRIESPILNIS biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2020 03 04, 15:04)
daiktas gal ir nekokybiskas bet sakyti kad suda pirkai suda gavai  unsure.gif jei as svao klientui taip pasakyciau, buciau atleista  ta pacia minute.</p>

Tai ne mano zodziai,bet sutikit deimantai uz 40$ nebus aukstos kokybes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 04 kovo 2020 - 14:44
QUOTE(asta1477 @ 2020 03 04, 15:06)
Patikrinau menuli - PRIESPILNIS  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Siandien man darbe sugedo durys,kliuvo stiklas i stikla,bijojau,kad rakinant nesutrupetu man sukes ant galvos,nes esu macius toki vaizda.Issikvieciau meistra,jis tvarko duris ir sako kaip pas jus tie visi kvapai raminanciai veikia,cia pas jus tokia ramybe (dirbu prie geliu),galvoju,kad tu zinotum lotuliukas.gif Siandien ir tie kvapai neveikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 03 04, 12:42)
doh.gif net neskanu skaityt, o visą šitą reikalą buvo galima išspręst gražiai, jei toks š.. tie auskarai, darau išvadą, kad ir kaina nebuvo aukšta, komanda galėjo prisiimt sau nuostolį..

Pirmam psl aiškiai parašyta - dėl prekės kokybės atsakomybę prisiima pats pirkėjas. Aplamai, Daliux atsiuntė ir zinokis, jai nepriklauso tikrint mūsų pirkinių ir ieškot broko, o pretenzijas galima reikst pardavėjai, parduotuvei, bet ne žmogui, pradedančiam ta prekę įsigyt. Ji geranoriškai rūpinasi, kad gautume geras prekes, nors galėtų to ir visai nedaryt.

Kiek pirkau iš USA swarovski, ir broko yra buvę, ir blizgučiai po pirmo dėvėjimo iškritę, ir taisyt nešiau, oi... Bet išmokau apsipirkti LT arba kelionėse, gaunu tarptautine garantija ir švilpauju sau, ne kartą teko garantija pasinaudot, tad nereik verkslent dėl nekokybės ir Daliukui smegenis lest.
Eikit į parduotuves, gausit bent sertifikatą kad perkat tikra brylika, čekį ir garantija šiokia tokia... unsure.gif Įdomu kokios kokybės "briliantu" ir taurių metalų čia LT prisipirktumet už tokią kainą rolleyes.gif
Mane rimtai fazė veikia, uznorejau kovot.... tomato.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 04 kovo 2020 - 15:04
Pagaliau,kasdien vis tikrinau,man ju lupdaziai patys paciausi wub.gif

www.yslbeaytyus.com

vartotojo įkelta nuotrauka

Is sios nuorodos prekems taikosi 40% nuolaida YSL
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 04 kovo 2020 - 15:17
Tusas 17.40$
Lupu balzamas 20.40$
Lupdazis 22.80$
BB kremas 31.20$
Atsakyti
Labai laukiu prisijungianciu prie 6pm

www.6pm.com
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2020 03 04, 16:03)
Pirmam psl aiškiai parašyta - dėl prekės kokybės atsakomybę prisiima pats pirkėjas. Aplamai, Daliux atsiuntė ir zinokis, jai nepriklauso tikrint mūsų pirkinių ir ieškot broko, o pretenzijas galima reikst pardavėjai, parduotuvei, bet ne žmogui, pradedančiam ta prekę įsigyt. Ji geranoriškai rūpinasi, kad gautume geras prekes, nors galėtų to ir visai nedaryt.

Va Norika irgi kol gyveno Siauliuose, kiek metu padejo su Siauliu dezemis, n- metu ,geranoriskai wub.gif dekinga labai esu, ir visoms kuriu nepaminejau , bet prisidedat prie pagalbos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(asta1477 @ 2020 03 04, 09:59)
Labas rytas,

as per sias tarpininkes su looney_key niku (sesers nikas, tiesiog kaip pradejom juo pirkti, tai nekyla ranka dabar keisti) perku jau gerus 10 metu.

as vis galvojau koks jusu nickas, kai temoje nauju pradejot rasyti bigsmile.gif
Atsakyti