Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

Laba ryta ,
zaliass gal kur uzmacius tokio tipo komplektuku ? 4u.gif ax.gif
https://www.freepeop...mp;type=REGULAR
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingošša: 05 kovo 2020 - 09:52
QUOTE(Ingošša @ 2020 03 05, 10:51)
Laba ryta ,
zaliass gal kur uzmacius tokio tipo komplektuku ? 4u.gif  ax.gif

Laba,jei uzmatysiu imesiu,dabar kazkaip nepastebejau kazko panasaus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(GammaOrionis @ 2020 03 05, 10:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="zaliass" data-cid="72623139" data-time="1583393537"><div><p><span><span>-40% ir dar papildomas -20% </span> vartotojo įkelta nuotrauka

<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.jcrew.com'>www.jcrew.com</a></span>
<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.part.lt/perziura/8d3d50e5a290736c7603d792fd70b222672.png'>vartotojo įkelta nuotrauka</a></p></div></blockquote><p>Viskam taiko? </p>

20% taip,o 40% kad taikytusi turi but prie prekes uzrasas mirksiukas.gif
Atsakyti
OMG, kas čia vyksta blink.gif
Perku USA nuo 2000 m., taigi stažą turiu . Esu pirkusi per visas tarpininkes, tačiau malonus ir mandagus bendravimas, bei greitas ir visada sprendžiamas problemos klausimas buvo pas jau seniai veiklą nutraukusią Puikutę ir Daliux, pas kurią perėjau ankstesniai tarpininkei nutraukus darbus. ir taip jau 11 metų perku tik čia ir plius padedu išdalinti - SAVANORIŠKAI IR NEMOKAMAI biggrin.gif ( nes yra manančių, kad tai labai naudingas užsiėmimas biggrin.gif ) siuntas . Per tiek metų yra buvę visko, bet tikrai nepasakyčiau, kad tokių įvykių daug. ir NIEKADA nebuvau palikta pati viena spręsti tokių nesusipratimų ax.gif Manau, kad pirkti iš vienos ar kitos parduotuvės nusprendžiam pačios,apie jų patikimumą tarpininkės tikrai NEŽINO ir NEGALI žinoti ax.gif tad šią riziką turime prisiimti pačios 4u.gif
Esu pirkusi dukrai maudymuką, 2 dalių, lyg ir iš patikimos parduotuvės - jcrew. Gavau jo 1 dalį biggrin.gif maišelis supakuotas pardotuvės ir taip, kad atrodo viskas tvarkoj ir Daliux tikrai negalėjo matyti , kad kažkas ne taip. Bet vis tiek pasiūlė kompensuoti tą trūkstamą dalį , nors ir ne jos kaltė ax.gif Tą kartą tikrai atsisakiau ir nedariau JOKIOS problemos, nes nematau kame būtų kaltė tarpininkės ax.gif Be to , sutikit, vos viena kita perka už reguliarią kainą, o dauguma juk perkate akcijines, nukainuotas ar net neįtikėtinai pigias prabangias prekes , pvz. kaip tie auskarai ax.gif ir po to kelti tokį šaršalą ?? unsure.gif
Nebūna pigu ir prabangu ax.gif NIEKADA mirksiukas.gif ir tai reikia suprasti pačioms, o ne kaltinti tarpininkes ax.gif ir dar keisčiau atrodo tos, kurios dievagojasi, kad pas šias tarpininkes taip baisu, kad negrįš, bet... grįžta ir perka ir po to vėl šaukia kaip baisu biggrin.gif Pasirinkimas didelis , tad ir rinkitės kitas tarpininkes mirksiukas.gif Ir jums bus geriau ir bereikalingo purvo bus mažiau mirksiukas.gif
taip kad Daliux- šaltų nervų , tolimesnio malonaus bendravimo ir kuo mažiau tokių nesusipratimų mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

retai pasisakau temoje blink.gif

bet galiu pasakyti kad mūsų mergaitės puikios, kurių dėka mes turime tiek gražių šmutkių, daiktų ir viso kito gėrio ... smile.gif smile.gif smile.gif

AČIŪ smile.gif AČIŪ smile.gif AČIŪ smile.gif tik patys geriausi atsiliepimai smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre @ 2020 03 05, 11:31)
malonaus bendravimo ir kuo mažiau tokių nesusipratimų  mirksiukas.gif

Aciu jums wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(7Zivile @ 2020 03 05, 11:47)
AČIŪ  smile.gif AČIŪ  smile.gif AČIŪ smile.gif tik patys geriausi atsiliepimai  smile.gif  smile.gif  smile.gif

Aciu ir jums wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(daliux78 @ 2020 03 03, 21:54)
OMG, kokie geruciukai sitie reebok'ai  wub.gif 
visi po 29.99 $ is sitos nuorodos su koduku, vietoj 90 $  wub.gif
AZTREK
vartotojo įkelta nuotrauka

Kedukams dar galioja kaina 29.99$ mirksiukas.gif
Atsakyti
Mazoms kojytems wub.gif

www.6pm.com

Atsakyti
Sveikos,

Aš beveik nerašau temoje, tyliai perku ir skaitau čia dėl pasiūlymų, nes pati nelabai turiu laiko naršyti, bet net kraujas užvirė tokius tuščius ir nepelnytus priekaištus skaitant, iškrovą moteriškė sau pasidarė matyt. Perku jau keletą metų, ir tik geriausi žodžiai šiai komandai, tikiuosi, jau baigsis ši tema - norėjau tik geriausius žodžius palikti, ačiū už geriausius pirkinukus.
Atsakyti
QUOTE(Dali @ 2020 03 05, 12:35)
Sveikos,

Aš beveik nerašau temoje, tyliai perku ir skaitau čia dėl pasiūlymų, nes pati nelabai turiu laiko naršyti, bet net kraujas užvirė tokius tuščius ir nepelnytus priekaištus skaitant, iškrovą moteriškė sau pasidarė matyt. Perku jau keletą metų, ir tik geriausi žodžiai šiai komandai, tikiuosi, jau baigsis ši tema - norėjau tik geriausius žodžius palikti, ačiū už geriausius pirkinukus.

Aciu jums Dali wub.gif
Papildyta:
QUOTE(zaliass @ 2020 03 04, 16:16)
Pagaliau,kasdien vis tikrinau,man ju lupdaziai patys paciausi  wub.gif

www.yslbeaytyus.com

Is sios nuorodos prekems taikosi 40% nuolaida YSL

Vel renkasi krepselis mirksiukas.gif
Atsakyti
Pritariu ir as .. Saunios ,greitos ,supratingos mergaites wub.gif Kas gi pirktu 101 -mus dzinsus ir tt ,jei tas pirkimas butu nepatikimas ,nemalonus biggrin.gif
O darbas tikrai nera lengvas ,kantrybes dauug reikia ... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre @ 2020 03 05, 10:31)
OMG, kas čia vyksta  blink.gif

taip kad  Daliux-  šaltų nervų , tolimesnio malonaus bendravimo ir kuo mažiau tokių nesusipratimų  mirksiukas.gif

Sveikutės, galvojau nepilt žibalo į ugnį, bet jau persūdyta biggrin.gif 100 proc.pritariu Indrei 4u.gif perku iš čia ne vienerius metus, ir pigesnius (beje, ir iš Netaya, bet man, tfu tfu tfu, turbūt pasisekė su jų kokybe) , ir brangesnius daiktus, tarpininkės tikrai šaunuolės bigsmile.gif : net iš nepopuliarių parduotuvių stengiasi parinkti, jei kažkas ne taip, visad pasako, be to, turim puikią ir malonią dalintoją (aš gi tik savo miestą galiu vertinti biggrin.gif ), kuri labiau taikosi prie mūsų, nei mes prie jos. Aišku, yra tekę nusivilt gauto daikto kokybe, bet pirkdama už juokingą kainą stebuklo gi negalėjau tikėtis, tik niekaip nesuprantu, prie ko čia tarpininkė? blink.gif
Vienu žodžiu, man čia gerai, viskuo aš patenkinta, o kam netinka - laisva rinka, pirkit per kitas ar tiesiogiai, o ne tiek laiko užimti forumo eterį mirksiukas.gif be pykčių skirstomės ir perkam toliau, kur kam patinka biggrin.gif ( arba koduojamės tongue.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanta:): 05 kovo 2020 - 13:00
QUOTE(jottauute @ 2020 03 05, 13:40)
Pritariu ir as .. Saunios ,greitos ,supratingos mergaites  wub.gif Kas gi pirktu 101 -mus dzinsus ir tt  ,jei tas pirkimas butu nepatikimas ,nemalonus  biggrin.gif 
O darbas tikrai nera lengvas ,kantrybes dauug reikia ...  rolleyes.gif

Aciu jums uz grazius zodzius wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolanta:) @ 2020 03 05, 13:54)
Sveikutės, galvojau nepilt žibalo į ugnį, bet jau persūdyta  biggrin.gif  100 proc.pritariu Indrei  4u.gif perku iš čia ne vienerius metus, ir pigesnius (beje, ir iš Netaya, bet man, tfu tfu tfu, turbūt pasisekė su jų kokybe) , ir brangesnius daiktus, tarpininkės tikrai šaunuolės  bigsmile.gif : net iš nepopuliarių parduotuvių stengiasi parinkti, jei kažkas ne taip, visad pasako, be to, turim puikią ir malonią dalintoją (aš gi tik savo miestą galiu vertinti  biggrin.gif ), kuri labiau taikosi prie mūsų, nei mes prie jos. Aišku, yra tekę nusivilt gauto daikto kokybe, bet pirkdama už juokingą kainą stebuklo gi negalėjau tikėtis, tik niekaip nesuprantu, prie ko čia tarpininkė?  blink.gif
Vienu žodžiu, man čia gerai, viskuo aš patenkinta, o kam netinka - laisva rinka, pirkit per kitas ar tiesiogiai, o ne tiek laiko užimti forumo eterį  mirksiukas.gif be pykčių skirstomės ir perkam toliau, kur kam patinka  biggrin.gif ( arba koduojamės  tongue.gif )

Aciu Jolanta wub.gif
Atsakyti
Labai nedaug truksta iki free shipo ax.gif

www.fragrancenet.com
-37%

Atsakyti