Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(daliux78 @ 2020 03 05, 19:51)
hihihi.gif  hihihi.gif
laukiu ysl pageidavimu su 40 % koduku  wub.gif

YSL beauty
vartotojo įkelta nuotrauka

Tu juokiesi,o as dabar galvoju jei uzsidejus is vyru skyriaus bliuzona,gi telpa (.)(.) ,tai gal ir cia nereik papildomos vietos,kitokio siuvimo hmm.gif
Atsakyti
zaliass, kokio dydžio kelnes ėmėt sau? ax.gif

O šiaip tai....na jūs puikios...kas perka, tas žino ... viskas tobulai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2020 03 05, 20:34)
zaliass, kokio dydžio kelnes ėmėt sau?  ax.gif 

O šiaip tai....na jūs puikios...kas perka, tas žino ... viskas tobulai  wub.gif

Pas mane S dydis
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2020 03 05, 20:06)
Tu juokiesi,o as dabar galvoju jei uzsidejus is vyru skyriaus bliuzona,gi telpa (.)(.) ,tai gal ir cia nereik papildomos vietos,kitokio siuvimo  hmm.gif

tokio siuvimo tai gal ir ne, velnias zino, tik siaip juokingai nuskambejo biggrin.gif as diedo dzempus anksciau nesiojau, ir anas vis burbuliavo kad jam (.) (.) isnesioju, sako kaip as paskui atrodau ? biggrin.gif o man patinka visokie oversized vyriski dzempai wub.gif

dedu www.nordstromrack.com krepseli, junkites 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Stikline @ 2020 03 05, 20:34)

O šiaip tai....na jūs puikios...kas perka, tas žino ... viskas tobulai  wub.gif

wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 05 kovo 2020 - 20:45
renkasi fragrancenet.com krepselis, junkites , 37 % kodukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 05 kovo 2020 - 22:03
QUOTE(daliux78 @ 2020 03 05, 16:23)
junkites, renkasi vel krepselis !!!
-40% ir dar papildomas -20% yahoo.gif

www.jcrew.com

Vajei, paskubėjau su vaikų paltais, būčiau sutaupius doh.gif doh.gif biggrin.gif

Beje, ir aš prisidedu prie palaikymo komandos biggrin.gif Vakar šoke buvau, nesmagu net skaityt buvo...
Tikrai nerealios mergaitės, Daliukas visada draugiškai ir žmogiškai bendraujanti, visko galima klaust, prašyt prekes patikrint, apžiūrėt ir t.t... Jau kiek metų perku wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2020 03 05, 23:03)
Vajei, paskubėjau su vaikų paltais, būčiau sutaupius  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

Beje, ir aš prisidedu prie palaikymo komandos  biggrin.gif Vakar šoke buvau, nesmagu net skaityt buvo...
Tikrai nerealios mergaitės, Daliukas visada draugiškai ir žmogiškai bendraujanti, visko galima klaust, prašyt prekes patikrint, apžiūrėt ir t.t... Jau kiek metų perku  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu wub.gif 4u.gif

jo del koduko, tai apmaudziai cia jums gavosi, nes nupirkom ir va ismete zalciai unsure.gif
Atsakyti
kas dar jungtusi prie www.puritans.com vitaminu ir visokiu kitokiu reikaliuku ? ax.gif
Atsakyti
Atsakyti
meginos, ar TH sportbatukai atitinka dydžius? Jeigu nešioju 40 europinį, imti 9,5 ?

https://www.macys.co.....OE_SIZE_T:9.5
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2020 03 05, 10:32)
-40% ir dar papildomas -20% yahoo.gif

www.jcrew.com

Jega,galioja ir siandien thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Smilga* @ 2020 03 06, 09:55)
meginos, ar TH sportbatukai atitinka dydžius? Jeigu nešioju 40 europinį, imti 9,5 ?

Pasiziurejau atsiliepimu,tai nemazai raso,kad didinti truputi,jei peda nera plati gal 9 uztektu hmm.gif
Atsakyti

Aš vienus TH esu turėjusi, tai man jie dydį atitiko. Ėmiau dydį tokį kaip visad perku ir buvo puikiai :) Bet čia matyt dar ir nuo modelio priklauso.

Atsakyti