Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

Too Faced kai kuriom kolekcijom -50% ;)
https://www.toofaced.com/offers
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milencik: 18 balandžio 2020 - 13:52
QUOTE(milencik @ 2020 04 17, 20:29)
Nu va, spėjo nupirkti Jum Tom forda už gera kaina ;) laiku įmetė į sale smile.gif

Ne tas žodis gera bigsmile.gif Superinė kaina gavos, užtat kiek kantriai jos laukt reikės biggrin.gif

QUOTE(daliux78 @ 2020 04 17, 20:55)
siaip tai apskritai viskas bus suleteje, visos parduotuves raso kad del susidarios padeties, siustimas bus ilgiau, o muitinese  bardakas

skubiai tai jau geriau nieko nepirkit siuo metu, nes tikrai padetis sudetinga,  gerai kad apskritai dar galim dirbti  ax.gif

Tai va ir aš galvojau ar spės vaikui ant gimtadienio tie bumbulai parkeliaut, nu gi aišku kad ne blink.gif unsure.gif Senais gerais laikais tai būčiau rami, o dabar reiks kažką priburt, kodėl tenka dovanos palaukt biggrin.gif

QUOTE(asta1477 @ 2020 04 17, 21:27)
Meskit i foruma sephora favoritus smile.gif

Kazkaip durna nuotaika. Sedi namie ir atrodo nieko ir nebereikia. Kas liecia make up. Tai rodykites ka perkat kad ikvepimas griztu biggrin.gif

Aš jau ir į parduotuves važiuodama nei blakstienų neperbraukiu, vistiek pusę veido kaukė dengia, iš bėdos galiu saulės akinius užsimest ir va - nebėr reikalo išvis dažytis biggrin.gif

Man iš Sephora dar gražios VISEART paletukės tos mažosios, ypač peach wub.gif
Aš tai dar kažko noriu, nerimstu biggrin.gif Einu jaučiu pasikuist, gal rasiu ko man gyvybiškai prisireiks lotuliukas.gif
Atsakyti
www.macys.com
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Norika, pareklamuokit  :4u: aš irgi neršiu sephoroj, bet kažkaip nieko daugiau nerandu arba nematau, užverčiu ir po to vėl atsidarau  :D​ 

Atsakyti
Derinukas wub.gif

www.macys.com

www.macys.com
Atsakyti
Kas dar noretu?

www.nordstromrack.com
Atsakyti
Su nuolaida 44.99$,geruliai thumbup.gif

www.saksoff5th.com
Atsakyti
Pirksim Yoox krepseli su 10% nuolaida,gal kas jungsis dar?

www.yoox.com

Papildyta:
Gera kaina dabar,tik 89.10$ bigsmile.gif

www.coachoutlet.com

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 18 balandžio 2020 - 16:13

QUOTE(daliux78 @ 2020 04 17, 22:10)
sitas mini paletes  dar perka nemazai merginos

Natasha 1

graži kokia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2020 04 18, 14:58)
Tai va ir aš galvojau ar spės vaikui ant gimtadienio tie bumbulai parkeliaut, nu gi aišku kad ne  blink.gif  unsure.gif Senais gerais laikais tai būčiau rami, o dabar reiks kažką priburt, kodėl tenka dovanos palaukt  biggrin.gif

tai gal spes, nesakau kad viskas veluos, bet reikia pasiruosti moraliskai kad veluos .
siaip tarkim yoox, ir colourpop, tai ju sandeliai uzsidare yra, ir kas kad leidzia pirkti, issiusti patys nezino kada issius, kada prades vienzo sandeliai dirbti smile.gif

pas mus pvz karantina pratese iki geguzes 26 dienos unsure.gif

QUOTE(MeistroMargarita @ 2020 04 18, 17:48)
graži kokia wub.gif

perkam per puse, as paimsiu blizgancias spalvas, tu ko gero matines ciuptum smile.gif

siaip tai visos paletes tai kelia man siauba, ju transportavimas tiksliau, seseliu visu irgi, nes pasitaiko kad patrupa per tokia ilga kelione ir streso man buna paskui angel_sadangel.gif vienu metu jau galvojau isvis ju neuzsakineti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 18 balandžio 2020 - 17:12
DKNY moteriski dzemperiukai tik 22.50 $ wub.gif

dzemperis

Papildyta:
QUOTE(GammaOrionis @ 2020 04 18, 15:54)
<p>Norika, pareklamuokit  4u.gif aš irgi neršiu sephoroj, bet kažkaip nieko daugiau nerandu arba nematau, užverčiu ir po to vėl atsidarau  biggrin.gif​ </p>

perka tusus visokius merginos, sitie lupdaziai labai populiarus

natashos paletes seseliu, sitas koks jauciu geris, prabangusis tom ford aliejukas su blizgesiu

sita skaistinamaji rinkinuka su vitaminu C

sita turejau pati, maziukas buteliukas, bet skalsus labai, ir labai labai kvepia leave-in plauku kondicionierius

sita kauke pirko viena pirkeja , sakiau Renatai kad labai noreciau ir as jos biggrin.gif idomu kaip visi sitie aparatai ax.gif

Tatcha linija populiari visai, japoniska linija wub.gif sita water cream ne viena pirkau

ir t.t ir t.t smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 18 balandžio 2020 - 18:11
QUOTE(NORIKA @ 2020 04 18, 13:58)
Aš jau ir į parduotuves važiuodama nei blakstienų neperbraukiu, vistiek pusę veido kaukė dengia, iš bėdos galiu saulės akinius užsimest ir va - nebėr reikalo išvis dažytis  biggrin.gif

Man iš Sephora dar gražios VISEART paletukės tos mažosios, ypač peach wub.gif
Aš tai dar kažko noriu, nerimstu biggrin.gif Einu jaučiu pasikuist, gal rasiu ko man gyvybiškai prisireiks   lotuliukas.gif

Siandien vaziavau i parduotuve. Zodziu svente. Pirma karta per menesi karantino pasidariau make up. Apsivilkau suknele, paltuka nauja ir aukstakulnius net. Nuotaika 10 balu.

Tik nusiemus kauke pasidare dar juokingiau pamacius nuo make up kaip ji pasipurvino biggrin.gif

Bet bent kazkiek labiau galime isivaizduot busena kai BURKAS nesioja.. . O siaip nuo tos kaukes man akiniai rasoja ir kazkaip oro truksta. Bet visi kiek pastebejau tvarkingai nesioja kaukes. Kai kurie su jom ir vairuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta1477: 18 balandžio 2020 - 18:02