Too Faced kai kuriom kolekcijom -50% ;)
https://www.toofaced.com/offers
QUOTE(milencik @ 2020 04 17, 20:29)
Ne tas žodis gera

QUOTE(daliux78 @ 2020 04 17, 20:55)
siaip tai apskritai viskas bus suleteje, visos parduotuves raso kad del susidarios padeties, siustimas bus ilgiau, o muitinese bardakas
skubiai tai jau geriau nieko nepirkit siuo metu, nes tikrai padetis sudetinga, gerai kad apskritai dar galim dirbti
skubiai tai jau geriau nieko nepirkit siuo metu, nes tikrai padetis sudetinga, gerai kad apskritai dar galim dirbti

Tai va ir aš galvojau ar spės vaikui ant gimtadienio tie bumbulai parkeliaut, nu gi aišku kad ne

QUOTE(asta1477 @ 2020 04 17, 21:27)
Meskit i foruma sephora favoritus 
Kazkaip durna nuotaika. Sedi namie ir atrodo nieko ir nebereikia. Kas liecia make up. Tai rodykites ka perkat kad ikvepimas griztu

Kazkaip durna nuotaika. Sedi namie ir atrodo nieko ir nebereikia. Kas liecia make up. Tai rodykites ka perkat kad ikvepimas griztu

Aš jau ir į parduotuves važiuodama nei blakstienų neperbraukiu, vistiek pusę veido kaukė dengia, iš bėdos galiu saulės akinius užsimest ir va - nebėr reikalo išvis dažytis

Man iš Sephora dar gražios VISEART paletukės tos mažosios, ypač peach

Aš tai dar kažko noriu, nerimstu

Pirksim Yoox krepseli su 10% nuolaida,gal kas jungsis dar?
www.yoox.com
Papildyta:
Gera kaina dabar,tik 89.10$
www.coachoutlet.com
www.yoox.com
Papildyta:
Gera kaina dabar,tik 89.10$

www.coachoutlet.com

QUOTE(daliux78 @ 2020 04 17, 22:10)
graži kokia

QUOTE(NORIKA @ 2020 04 18, 14:58)
Tai va ir aš galvojau ar spės vaikui ant gimtadienio tie bumbulai parkeliaut, nu gi aišku kad ne
Senais gerais laikais tai būčiau rami, o dabar reiks kažką priburt, kodėl tenka dovanos palaukt

tai gal spes, nesakau kad viskas veluos, bet reikia pasiruosti moraliskai kad veluos .
siaip tarkim yoox, ir colourpop, tai ju sandeliai uzsidare yra, ir kas kad leidzia pirkti, issiusti patys nezino kada issius, kada prades vienzo sandeliai dirbti

pas mus pvz karantina pratese iki geguzes 26 dienos

QUOTE(MeistroMargarita @ 2020 04 18, 17:48)
perkam per puse, as paimsiu blizgancias spalvas, tu ko gero matines ciuptum

siaip tai visos paletes tai kelia man siauba, ju transportavimas tiksliau, seseliu visu irgi, nes pasitaiko kad patrupa per tokia ilga kelione ir streso man buna paskui

DKNY moteriski dzemperiukai tik 22.50 $
dzemperis

Papildyta:
perka tusus visokius merginos, sitie lupdaziai labai populiarus
natashos paletes seseliu, sitas koks jauciu geris, prabangusis tom ford aliejukas su blizgesiu
sita skaistinamaji rinkinuka su vitaminu C
sita turejau pati, maziukas buteliukas, bet skalsus labai, ir labai labai kvepia leave-in plauku kondicionierius
sita kauke pirko viena pirkeja , sakiau Renatai kad labai noreciau ir as jos
idomu kaip visi sitie aparatai 
Tatcha linija populiari visai, japoniska linija
sita water cream ne viena pirkau
ir t.t ir t.t

dzemperis

Papildyta:
QUOTE(GammaOrionis @ 2020 04 18, 15:54)
<p>Norika, pareklamuokit
aš irgi neršiu sephoroj, bet kažkaip nieko daugiau nerandu arba nematau, užverčiu ir po to vėl atsidarau
</p>

perka tusus visokius merginos, sitie lupdaziai labai populiarus
natashos paletes seseliu, sitas koks jauciu geris, prabangusis tom ford aliejukas su blizgesiu
sita skaistinamaji rinkinuka su vitaminu C
sita turejau pati, maziukas buteliukas, bet skalsus labai, ir labai labai kvepia leave-in plauku kondicionierius
sita kauke pirko viena pirkeja , sakiau Renatai kad labai noreciau ir as jos

Tatcha linija populiari visai, japoniska linija

ir t.t ir t.t

QUOTE(NORIKA @ 2020 04 18, 13:58)
Aš jau ir į parduotuves važiuodama nei blakstienų neperbraukiu, vistiek pusę veido kaukė dengia, iš bėdos galiu saulės akinius užsimest ir va - nebėr reikalo išvis dažytis
Einu jaučiu pasikuist, gal rasiu ko man gyvybiškai prisireiks 

Siandien vaziavau i parduotuve. Zodziu svente. Pirma karta per menesi karantino pasidariau make up. Apsivilkau suknele, paltuka nauja ir aukstakulnius net. Nuotaika 10 balu.
Tik nusiemus kauke pasidare dar juokingiau pamacius nuo make up kaip ji pasipurvino

Bet bent kazkiek labiau galime isivaizduot busena kai BURKAS nesioja.. . O siaip nuo tos kaukes man akiniai rasoja ir kazkaip oro truksta. Bet visi kiek pastebejau tvarkingai nesioja kaukes. Kai kurie su jom ir vairuoja.