Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

kas jungiasi dar su akinukais, prie 25 % nuolaidos ?

sitie kokie grazus man, kazkur 44.99 $ gaunasi wub.gif

marc jacob

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 18 balandžio 2020 - 18:51

Tą dr dennis gross kaukę su lempom pirko mano sesuo, tiksliau jos draugas, bandys aknę gydyt  :rolleyes: labai tikiuosi, kad bus poveikis  :bigsmile:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 18 balandžio 2020 - 18:52

Tatcha linija populiari visai, japoniska linija wub.gif sita water cream ne viena pirkau

ir t.t ir t.t smile.gif
Idomu kaip sie kremukai, lb noreciau kazko nuo rauksliu +40 uz prieina kaina. Gal ka galit pareklamuot, oda normali, tik truksta dregmes.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2020 04 18, 14:54)
<p>Norika, pareklamuokit  4u.gif aš irgi neršiu sephoroj, bet kažkaip nieko daugiau nerandu arba nematau, užverčiu ir po to vėl atsidarau  biggrin.gif​ </p>

Oi, NORIKA pati nežino ką gero dar pagriebti kol metinė proga Sephoroj... biggrin.gif

Jei iš odos priežiūros, tai Denis Gross linija nesveiko gerumo.
Dabar mane sudomino Holivudo žvaigždžių naudojama linija Dr.Barbara Sturm, bet jei viska susipirkt tai omg... blink.gif Labiausiai giriamas hialurono serumas, glow drops ir emziminis prausiklis... Ta kosmetika naudoja Victoria Beckhem, Nicole Scherzinger, Paris Hilton, Kardašianka ir kitos mirtingosios biggrin.gif
Po truputį, ne viską vienu ypu būtų įmanoma susipirkt, nu bet gal kada nors, dabar Petriukas stalčiuje neprapakuotas laukia rolleyes.gif Manau irgi nenuvils jo kurta rugstele rolleyes.gif

Jei is dekoratyvinės, tai kažką iš Charlotte Tilbury bandyt, Nars, Huda Beauty, kažką, ko LT nėra, nes visa kita daugmaz jau ir čia galima nusipirkt. Va prieš porą sav Douglase visai dekoratyvinei davė - 25%, tai DIOR haiglaiteri už 34€, tai pigiau jau niekur niekaip niekada... Tad per akcijas reik griebt tai, ko dar LT nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2020 04 18, 19:52)
<p>Tą dr dennis gross kaukę su lempom pirko mano sesuo, tiksliau jos draugas, bandys aknę gydyt  rolleyes.gif labai tikiuosi, kad bus poveikis  bigsmile.gif​ </p>

o cia tik aknei gydyti ? sakiau ir nuo rauksliu bus biggrin.gif
QUOTE(babilone @ 2020 04 18, 19:54)
Tatcha linija populiari visai, japoniska linija  wub.gif    sita water cream ne viena pirkau

ir t.t ir t.t  smile.gif
Idomu kaip sie kremukai, lb noreciau kazko nuo rauksliu +40 uz prieina kaina. Gal ka galit pareklamuot, oda normali, tik truksta dregmes.

pasiziurekit cia, sephora pagal amziu rekomenduoja produktus

amziaus lentele
Atsakyti

o cia tik aknei gydyti ? sakiau ir nuo rauksliu bus biggrin.gif
Ne tik aknei, taip, ten įvairiems dalykams, tikiuosi, bus verta investicija  :rolleyes:​  atsiliepimai geri buvo. Aš kai pažiūrėjau nete  į tą įrenginį-kaukę, tai man galvoj senas filmas su Leonardo Dicaprio Žmogus su geležine kaukė  :D nu tikiuosi, bus veidelis kaip Dicaprio  :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 18 balandžio 2020 - 20:44
QUOTE(zaliass @ 2020 04 18, 11:08)
Merginos mane siandien viliojat,neatsilaikysiu  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Su nuolaida 119.99$

www.saksoff5th.com

man sitie ASH labai grazus, i Balenciaga biski panasus

Susirinkes www.macys.com krepsiukas. pirksiu ne uzilgo, junkites 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 18 balandžio 2020 - 20:43
QUOTE(GammaOrionis @ 2020 04 18, 21:40)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="daliux78" data-cid="72647233" data-time="1587230142"> o cia tik aknei gydyti ? sakiau ir nuo rauksliu bus vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Ne tik aknei, taip, ten įvairiems dalykams, tikiuosi, bus verta investicija  rolleyes.gif​  atsiliepimai geri buvo. Aš kai pažiūrėjau nete  į tą įrenginį-kaukę, tai man galvoj senas filmas su Leonardo Dicaprio Žmogus su geležine kaukė  biggrin.gif nu tikiuosi, bus veidelis kaip Dicaprio  biggrin.gif

baisiai idomu butu pabandyti ja, bet juokinga kauke, as negaliu , mamos kurios turi mazus vaikus namuose, tai tikrai isgasdintu juos biggrin.gif

junkites prie www.levis.com -40 % papildoma nuolaida

faini skinny dzinsiukai kokie wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 18 balandžio 2020 - 22:14
Dedu www.jcrew.com krepsiuka su 40 % nuolaida, junkites wub.gif
Atsakyti
UNIQLO grazi suknute wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 19 balandžio 2020 - 03:39
salikuti turim parduoti is jcrew, pilkos spalvos, 17 euru