Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

Bet tai tyla biggrin.gif ta prasme mes nedraudziam temoje rasyti biggrin.gif juk tiek siuntiniu gaunat tai pasigirkit kas ka pirkot ar uzmatot ka grazaus , ar taip niekas nieko nei randat nei perkat

nedesim ir mes su Renata nieko, tingim biski , eisim atostogauti jau bigsmile.gif

vacation1.gif

susinkes adidas su 30 % , pirksiu ne uz ilgo, junkites kas norit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 13 gegužės 2020 - 19:38
Gavau luckyscent meginukus, tai sakyciau asmeniskai maziausiai patinka is francis tai ale rose, visgi nemegstu as tu roziu kvapu, labai geras Lumiere ir femme fluriel wub.gif
aqua irgi geras, maziausiai tai grand soir ir rose man patinka , visi kiti ciki wub.gif

gausit ir jus savus kita savaite galesit pasidziaugti wub.gif
Atsakyti
Giorgioarmanybeauty duoda 40 % nuolaida papildoma

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2020 05 13, 21:16)
Giorgioarmanybeauty   duoda 40 % nuolaida papildoma 

Šita pudra nesveiko gerumo, bent jau man wub.gif Oda kaip šilkas, puikiai pamaskuoja, sulygina, dengiasi, nu nežinau, nesu geresnės bandžius, bet brangi gyvate, o kiekis nedidukas unsure.gif Butent ta su raudonu dangteliu, nes yra tu cushonu ir juodoj pakuotėj, bet ne tas....
O ir nebelikę jos unsure.gif Ar išpirkta, ar nebegamina, hm?
https://www.giorgioa...E_UP_FOUNDATION
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2020 05 13, 22:27)
Šita pudra nesveiko gerumo, bent jau man  wub.gif Oda kaip šilkas, puikiai pamaskuoja, sulygina, dengiasi, nu nežinau, nesu geresnės bandžius, bet brangi gyvate, o kiekis nedidukas  unsure.gif Butent ta su raudonu dangteliu, nes yra tu cushonu ir juodoj pakuotėj, bet ne tas....
O ir nebelikę jos  unsure.gif Ar išpirkta, ar nebegamina, hm?
https://www.giorgioa...E_UP_FOUNDATION

as tai tiesa pasakius nesu bandzius nieko is armani unsure.gif pudras tai labai perkam gal reiktu pabandyti kokia, bet labai nenoriu kad butu didelio maskavimo, noriu light kokios nors, kazin kuria cia ziurineti man angel.gif
Atsakyti
Sephoros nemazai uzsakymu atejo i LT, bus skaiciukai siom dienom, man atrodo ir Norikos zymieji seseliai parkeliavo, tai jau lauksim kokio tutorial youtube is Norikutes ar ne ? nail.gif biggrin.gif

biskuti truksta nemokamui shippingui is 6pm, junkites ax.gif
Atsakyti
Atsakyti
Turime pradetus rinkti uzsakymus,laukiam prisijungianciu ax.gif

Sale -30%
www.jcrew.com

-30%
www.adidas.com

www.armanibeauty.com

-40%
www.tommyhilfiger.com

www.saksoff5th.com

www.lordandtaylor.com

www.levi.com

www.macys.com

www.yoox.com
-10%

www.fragrancenet.com
-35%

www.skinstore.com
www.belk.com
www.loft.com
www.boohoo.com

www.michaelkors.com
www.wilsonsleather.com

www.freepeople.com
www.saksoff5th.com
www.nordstromrack.com
www.ruelala.com
www.tommyhilfiger.com
www.oldnavy.com
www.jcrew.com
www.gap.com

www.katespade.com
www.calvinklein.com

www.yoox.com
www.landsend.com
www.uniqlo.com
www.bloomingdales.com
www.6pm.com
www.macys.com

www.joesnewbalance.com
www.finishline.com
www.dillards.com
www.reebok.com
www.walmart.com
www.bathandbodyworks.com
www.harney.com
www.carters.com
Atsakyti

Mano paskutinis gautas pirkinys - Laura Mercier paletė. Spalvos labai gražios, bet dažytis nemoku, trūksta man pigmentacijos :oh: a4a2be0725fc2dcad82a6da752c01ea5252.jpeg

Atsakyti
Laba visoms, 4u.gif
mergaites gal esate pirke kazka sios firmos, antra diena del dydzio kamuojuos, galva skauda is pat ryto doh.gif
https://www.6pm.com/...283/color/18914
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2020 05 14, 06:48)
Sephoros nemazai uzsakymu atejo i LT,  bus skaiciukai siom dienom, man atrodo ir Norikos zymieji seseliai parkeliavo, tai jau lauksim kokio tutorial youtube is Norikutes ar ne ?  nail.gif  biggrin.gif

Jeeeeeee yahoo.gif
Jo jo, Norikute pati ta tutorial'us kurti lotuliukas.gif

Iš Armani tušus turbūt visos jau bandžiusios, aš dar turiu šią https://www.giorgioa...FACE_FOUNDATION
Maskuoja pakankamai, bet nesunki. Tik man veidas po kelių valandų ima blizgėti, o į vakarą išvis kažkokia subėgus, nubėgus tampa, lyg susigumuliuoja, nežinau, bet nepatinka tas unsure.gif Todėl aš jos "ilgam" dėvėjimui" nenaudoju, o tik pusdieniui ar trumpesniam laikui biggrin.gif
Aš iš Armani irgi ne kažką turėjus, bet išbandžius esu daugoka, tai šiaip gera, kokybiška linija ax.gif
Atsakyti
www.joesnewbalanceoutlet.com
Atsakyti