Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(zaliass @ 2020 05 13, 17:57)
Labai laukiam prisijungianciu prie adidas 4u.gif

-30%
www.adidas.com

vartotojo įkelta nuotrauka

Labai laukiu prisijungianciu 4u.gif
Atsakyti
Patarkite, kur ieškoti bekontakčio termometro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutele @ 2020 05 14, 16:16)
Patarkite, kur ieškoti bekontakčio termometro ax.gif

www.walmart.com
www.amazon.com

Mes turim Microlife,labai as patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2020 05 13, 22:20)
Gavau luckyscent meginukus, tai sakyciau asmeniskai maziausiai patinka is francis tai ale rose, visgi nemegstu as tu roziu kvapu, labai geras Lumiere ir femme fluriel  wub.gif
aqua irgi geras, maziausiai tai grand soir ir rose man patinka , visi kiti ciki  wub.gif

gausit ir jus savus kita savaite galesit pasidziaugti  wub.gif

oi kaip laukiu wub.gif nepatikėsit, bet meginuku rinkini pirkau tik dėl vieno mėginuko. Nu bet noriu aš tą kvapą pauostyt bet kokia kaina ir pajausti kaip draugauju su juo ar ne biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

grand soir visai ne mano kvapas, nors draugė sakė mėgaujasi juo , o rose tai identiškas kvapas kur turiu iš Bulgarijos rožių vandenį parsivežusi, grynas grynas, irgi nelabai man....

Dėl Aqua džiaugiuosi kad patinka wub.gif

kažkokia apatija pirkiniams unsure.gif visko pilni kampai, o dėvėti ner kur, nors kvėpintis kasdien pradėjau, kad nors bet kokios moteriškos formos neprarasčiau biggrin.gif

Šiandien į biurą nuvažiavau po poros mėn...tai jaučiausi kaip iš džiunglių išlindus į pasaulį
sokiai.gif
Atsakyti
Nauji odiniai Coach kedai, dydis 41, vidpadis 27,5cm, až 4u.gif
Atsakyti

Ačiū už siuntinį  :4u:  buvau išvažiavus, tai tik šiandien pasiėmiau. Jau factory suknelė kokia faina, dedu nuorodą https://factory.jcre...name=olive-sand

Medžiaga turi tamprumo, ėmiau 10 dydį, jcrew šiaip imu 12 dėl krūtinės. Tai factory 10 man tiko kuo puikiausiai, netrumpa, o svarbiausia - turi kišenes!!!  :bigsmile: Dbr gailiuosi, kad nepaėmiau dar vienos tokios pat, tik su gėlėm. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 14 gegužės 2020 - 15:14
QUOTE(GammaOrionis @ 2020 05 14, 16:59)
<p>Ačiū už siuntinį  4u.gif  buvau išvažiavus, tai tik šiandien pasiėmiau. Jau factory suknelė kokia faina, dedu nuorodą <a data-ipb='nomediaparse' href='https://factory.jcrew.com/p/womens-clothing/dresses/casualdresses/buttondown-shirtdress-in-cotton-poplin/AL789?sale=true&color_name=olive-sand'>https://factory.jcrew.com/p/womens-clothing/dresses/casualdresses/buttondown-shirtdress-in-cotton-poplin/AL789?sale=true&color_name=olive-sand</a></p>
<p> </p>
<p>Medžiaga turi tamprumo, ėmiau 10 dydį, jcrew šiaip imu 12 dėl krūtinės. Tai factory 10 man tiko kuo puikiausiai, netrumpa, o svarbiausia - turi kišenes!!!  bigsmile.gif Dbr gailiuosi, kad nepaėmiau dar vienos tokios pat, tik su gėlėm. </p>

Aciu jums wub.gif Nemazai mergaiciu sitas pirko,labai fainos jos wub.gif dabar reik sulaukt tik geresniu oru,savaitgali toks fainas oras buvo,o dabar vel ziemines striukes norisi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 14 gegužės 2020 - 15:25
Bloomingdales nemazai prekiu krepselyje minusuoja 50%

50.75$

47.25$

Olympia 56$
MK
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 14 gegužės 2020 - 16:06
QUOTE(jottauute @ 2020 05 14, 12:24)
Man asmeniskai ko gero geriausia is to ka turejus sita pudryte ,tik del spalvos patart gaila negaliu ... Mano oda gelsvumo turi ,ne sviesi ,ir ne i rozine ,imu 6 ,dabar jo lyg nera .. Kristej yra daug kur jos arba internete ,youtubej paziurekit ,jei nieks nepatars del spalvytes.

Po darbo prasukau pro kriste. Tai 2 pats tas atrodo. Aisku apsvietimas toks be rysio kad sunku suprast skirtuma tarp 1.5 ir 2 nr.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2020 05 14, 15:59)
Ačiū už siuntinį  4u.gif 

super kad patinka, aciu jums 4u.gif
QUOTE(zaliass @ 2020 05 14, 16:23)
Aciu jums  wub.gif  Nemazai mergaiciu sitas pirko,labai fainos jos  wub.gif  dabar reik sulaukt tik geresniu oru,savaitgali toks fainas oras buvo,o dabar vel ziemines striukes norisi  doh.gif

as net pagalvojau kad bereikalo isivalei striuke, ziurek ar nereiks vel nesioti tongue.gif .. pas mus irgi snigo bet nedaug kaip pas jumis unsure.gif eina sau kokie metai kai pagalvoji unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1477 @ 2020 05 14, 16:40)
Po darbo prasukau pro kriste. Tai 2 pats tas atrodo. Aisku apsvietimas toks be rysio kad sunku suprast skirtuma tarp 1.5 ir 2 nr.

Merginos, norejau siust uzsakyma luminous silk pudrytei, bet rodo kad negalioja nuolaidos kodas. Ar man tik vienai. Ar jie nueme nuolaida? Dienos metu is darbinio pc bandziau nuolaidos koduka, viskas veike, tik spalvos nezinojau.
Atsakyti
LEVIS.COM 30 % nuolaida, junkites 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(asta1477 @ 2020 05 14, 19:48)
Merginos, norejau siust uzsakyma luminous silk pudrytei, bet rodo kad negalioja nuolaidos kodas. Ar man tik vienai. Ar jie nueme nuolaida? Dienos metu is darbinio pc bandziau nuolaidos koduka, viskas veike, tik spalvos nezinojau.

hm man raso dar koda, dabar eisiu deti krepsiuka kaip tik
Atsakyti