Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(NORIKA @ 2020 10 15, 19:16)
Siandien prisiminiau, kad kažkada pirkau mašinai kvapą iš BathandBody, susiradau ir įsidėjau, nu koooooks fainas dalykas wub.gif Pirkau Pumpkin-Apple kvapo, tai mašina tokiu šiltu, skaniu ir šviežiu obuolių pyrago kvapu prisikvėpinus buvo  biggrin.gif 
Žiauriai geras daiktas dovanai  good.gif Imsiu sūnui kalėdoms ir dar reik MB paklaust, ar norėtų... Kaip tik matau papildymams akcija, vienas MB, kitas sūnui, trečias būtų man pasikeitimui....  wub.gif  Prisijungsiu truputį vėliau  4u.gif

QUOTE(zaliass @ 2020 10 15, 19:27)
As buvau ju begale prisipirkus,tai broliui pakeitus masina padovanojau jau paskutini,nepamenu kvapo pavadinimo tik atsimenu,kad zalias,tai gal butent obuoliu ir buvo  rolleyes.gif  Reikia ir man vel pasipirkti  mirksiukas.gif

Na va, man jie visai nekvepia. Gal as kazko nemoku su jais? Atidaryt gal? Kaip jus juos "atidarot"? Nulupat ta virsutine plevele ir psio? Nors as ir nukirpus buvau ta antgaliuka, nekvepia nors nusauk. Pirma diena dar buna vos juntamas kvapas, daugiau ne... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 16 spalio 2020 - 07:25
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(ylang @ 2020 10 16, 09:24)
Na va, man jie visai nekvepia. Gal as kazko nemoku su jais? Atidaryt gal? Kaip jus juos "atidarot"? Nulupat ta virsutine plevele ir psio? Nors as ir nukirpus buvau ta antgaliuka, nekvepia nors nusauk. Pirma diena dar buna vos juntamas kvapas, daugiau ne...  unsure.gif

As iprastiniu budu prapokuoju,o senai ta pastebejau,kad kvapukai geriau kvepia,geriau jauciasi kvapas kai lauke vesu ir per groteles pucia silta ora biggrin.gif
Atsakyti
Turime pradetus rinkti uzsakymus,laukiam prisijungianciu ax.gif

-60% ir dar 20%
www.jcrew.com

-40%
www.tommy.com

www.armaniexchange.com

www.jomashop.com

www.nordstromrack.com

www.macys.com

-10%
www.yoox.com

www.bareminerals.com

www.fragranceshop.com

-35%
www.fragrancenet.com

www.skinstore.com
www.belk.com
www.loft.com
www.boohoo.com

www.michaelkors.com
www.wilsonsleather.com

www.freepeople.com
www.saksoff5th.com
www.nordstromrack.com
www.ruelala.com
www.tommyhilfiger.com
www.oldnavy.com
www.jcrew.com
www.gap.com

www.katespade.com
www.calvinklein.com

www.yoox.com
www.landsend.com
www.uniqlo.com
www.bloomingdales.com
www.6pm.com
www.macys.com

www.joesnewbalance.com
www.finishline.com
www.dillards.com
www.reebok.com
www.walmart.com
www.bathandbodyworks.com
www.harney.com
www.carters.com
Atsakyti
12.80$
Atsakyti
Gal kas parduodat Coach Jes Crossbody?
tiktų ir dėvėta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2020 10 16, 08:24)
Na va, man jie visai nekvepia. Gal as kazko nemoku su jais? Atidaryt gal? Kaip jus juos "atidarot"? Nulupat ta virsutine plevele ir psio? Nors as ir nukirpus buvau ta antgaliuka, nekvepia nors nusauk. Pirma diena dar buna vos juntamas kvapas, daugiau ne...  unsure.gif

Įprastai nuluau plėvelę ir įdėjau į laikiklį. Ir aišku pastebėjau, kad su šiltu oru kvepia labiau wub.gif
Atsakyti
I auto tema,pasipasakosiu biggrin.gif Dar taip nera buve,nebuciau net susapvus,diena prasidejo total kosmar,buvau susitarus su veterinare,kad atvesiu suni paskiepinti,einam mudu link auto,matau kazkoks vyras netoliese stovi,eidama paspaudziu mygtuka atsirakinu auto,atsidarau keleivio dureles,kad isoktu suo,suo ilipo,bet ir tas vyras atsidaro vairuotojo dureles ir jau sedi mano vietoj,sakau varyk is masinos,o jis sako cia mano biggrin.gif Nu ir isgrusk ji,kad gudras,atidariau gerkle siaip ne taip iskrapsciau,uzrakinau,bet man reikia vaziuoti,as tik bandau atrakint,o jis lupa dureles ir dar traukia kazka is kojines,nu sakes galvoju peili,matau netoliese kitoj masinoj kazkoks vyras sedi,nu ejau prasyt pagalbos,jis ir tam vyrui issitrauke is kojines ziebtuveli ir sako matai cia mano auto doh.gif
Atsakyti
Batyciams 50% nuolaida!

www.ninewest.com

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 16 spalio 2020 - 10:52
QUOTE(zaliass @ 2020 10 15, 17:51)
Lyskit i Yoox,dar kodukas 10% turetu galiot!

www.yoox.com

Labai labai laukiu prisijungianciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Prie zirafines sukneles loaferiai mirksiukas.gif
40.50$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 16 spalio 2020 - 12:45
QUOTE(zaliass @ 2020 10 16, 10:22)
I auto tema,pasipasakosiu  biggrin.gif  Dar taip nera buve,nebuciau net susapvus,diena prasidejo total kosmar,buvau susitarus su veterinare,kad atvesiu suni paskiepinti,einam mudu link auto,matau kazkoks vyras netoliese stovi,eidama paspaudziu mygtuka atsirakinu auto,atsidarau keleivio dureles,kad isoktu suo,suo ilipo,bet ir tas vyras atsidaro vairuotojo dureles ir jau sedi mano vietoj,sakau varyk is masinos,o jis sako cia mano  biggrin.gif  Nu ir isgrusk ji,kad gudras,atidariau gerkle siaip ne taip iskrapsciau,uzrakinau,bet man reikia vaziuoti,as tik bandau atrakint,o jis lupa dureles ir dar traukia kazka is kojines,nu sakes galvoju peili,matau netoliese kitoj masinoj kazkoks vyras sedi,nu ejau prasyt pagalbos,jis ir tam vyrui issitrauke is kojines ziebtuveli ir sako matai cia mano auto  doh.gif

O Dieve!Nu ir beprotybė!kazkas baisaus
Atsakyti
QUOTE(Biruse @ 2020 10 16, 14:58)
O Dieve!Nu ir beprotybė!kazkas baisaus

As soke buvau ax.gif
Atsakyti