QUOTE(zaliass @ 2020 10 16, 11:22)
I auto tema,pasipasakosiu

Dar taip nera buve,nebuciau net susapvus,diena prasidejo total kosmar,buvau susitarus su veterinare,kad atvesiu suni paskiepinti,einam mudu link auto,matau kazkoks vyras netoliese stovi,eidama paspaudziu mygtuka atsirakinu auto,atsidarau keleivio dureles,kad isoktu suo,suo ilipo,bet ir tas vyras atsidaro vairuotojo dureles ir jau sedi mano vietoj,sakau varyk is masinos,o jis sako cia mano

Nu ir isgrusk ji,kad gudras,atidariau gerkle siaip ne taip iskrapsciau,uzrakinau,bet man reikia vaziuoti,as tik bandau atrakint,o jis lupa dureles ir dar traukia kazka is kojines,nu sakes galvoju peili,matau netoliese kitoj masinoj kazkoks vyras sedi,nu ejau prasyt pagalbos,jis ir tam vyrui issitrauke is kojines ziebtuveli ir sako matai cia mano auto
man tai kitaip buvo, juokingai . buvom kelioneje kazkada ir balta masina buvom issinuomave. isejo diedas ryte su vaikais pirma, ir as is paskos veliau, iseinu is viesbucio uzsimiegojus su akiniais nuo saules, nieko nematau gerai, ziuriu balta SUV, kaip musu issinuomota, atsidariau duris ir isedau i keleivio vieta, kalbu sau kazka, atsisuku i vairuotoja, visai ne mano diedas sedi , o kazkoks nepazystamas vyras

anas pasimetes ziuri i mane, as aisku irgi pasimeciau, atsiprasiau ir islipau, paziuriu maniskiai siek tiek toliau , uz keliu masinu, sedi akis ispute is nuostabos , sako galvojom kad nusprendei su kita masina isvaziuoti