Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(NORIKA @ 2020 11 22, 20:28)
Man tai nuo rankenuko Michael Kors nukrito S raidė, liko michael kor, nuo kito spynute pasimetė, o nuo coach nukrito C raidė, liko oach  doh.gif Nervinaaa kaip, išmest gaila, bet gi terbų stovis idealus, o ner kaip reik... Man deja kokybiška nepasirodė, nors kainos riebios  unsure.gif O MB juokias, sako nusipirk Versace tašiuka, galėsi be V raides nesiot  biggrin.gif

Kaip nefaina,ismest gaila,o ir nesiot jau nesmagu huh.gif
Apie raides atsiminiau,kazkam reikejo padaviau MB palaikyt savo Emilio Pucci akinius nuo saules,atiduoda ir sako kokius cia lievus Gucci akinius nesioji,parasyta Pucci doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2020 11 22, 20:57)

Apie raides atsiminiau,kazkam reikejo padaviau MB palaikyt savo Emilio Pucci akinius nuo saules,atiduoda ir sako kokius cia lievus Gucci akinius nesioji,parasyta Pucci  doh.gif

hihihi.gif
Atsakyti

Man tai nuo rankenuko Michael Kors nukrito S raidė, liko michael kor, nuo kito spynute pasimetė, o nuo coach nukrito C raidė, liko oach doh.gifNervinaaa kaip, išmest gaila, bet gi terbų stovis idealus, o ner kaip reik... Man deja kokybiška nepasirodė, nors kainos riebios unsure.gifO MB juokias, sako nusipirk Versace tašiuka, galėsi be V raides nesiot biggrin.gif

Man tai tik vieno mk rankinuko tokia apsauginė odos sujungimo detalė (tokia gumuota būna) skutais nuėjo, visi kiti kaip nauji, dar ir neseniai išpardaviau visus. Dbr planuose coach jes crossbody. O ką jūs perkat tikrai kokybiško? Aš žiūrėjau ir brangesnius rankinukus, bet kažkaip pagailo pinigų, nes jie greit iš mados išeina, atsibosta. Va mk - lietuvių tautinis brendas, kiek pardavinėju vintede netikusius daiktus, tai tik mk viską išpardaviau per porą sav, vienas gal tik kiek ilgiau stovėjo. 

Atsakyti
truksta nedaug iki nemokamo shipo, junkites prie paleciu ir sepetuku , kokybe superine o kainos juokingos wub.gif

www.morphe.com

renkasi vel krepsiukas junkites wub.gif

26.25$
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 22 lapkričio 2020 - 20:20
QUOTE(daliux78 @ 2020 11 22, 20:39)
kaip keista, turiu ir MK abile kiek droziau, ir coach, niekas nenukrito  unsure.gif  bet tai kaip berysio tikrai butu

Jo, būtų bent kiek negaila, jei bent kažką apdevetos būtų, o dabar stovis idealus ir nei pačiai nesiot smaguma, nei parduosiu aš jų tokiu unsure.gif Ech, nie siudba vadinas gražias tases turėt smile.gif

QUOTE(GammaOrionis @ 2020 11 22, 21:19)
Dbr planuose coach jes crossbody. O ką jūs perkat tikrai kokybiško? Aš žiūrėjau ir brangesnius rankinukus, bet kažkaip pagailo pinigų, nes jie greit iš mados išeina, atsibosta. Va mk - lietuvių tautinis brendas, kiek pardavinėju vintede netikusius daiktus, tai tik mk viską išpardaviau per porą sav

Jo tikrai, MK, TH ar CK tautinis brendas kaip koks Audi-vokswagen ar skoda biggrin.gif Dėl kokybes aš jau maniau MK ar Coach tai jau kokybė, nifiga pasirodo unsure.gif
Aš jau pusę metų seile nutysusia sėdžiu ir žiūriu į Valentino Rockstud tases, noriu per petį tokios vidutinio dydžio, be proto man jos gražios ypač gyvai, tikrai ne dėl kokybės imciau, man jos tiesiog gražios wub.gif Teks dar gerokai palaukt kada išlekt kur galėsim, birželį šiek tiek nusimato jei ta korone aprims, gal tada ką rast pavyks, noriu pirkt gyvai apciupinejus, vistik man tai ner pigu kad lengva ranka internetu iš paveiksliuko griebciau. Tikiuos nebyrės tie spygliai kaip MK raides hmm.gif lotuliukas.gif
O pagalvojau taip, noriu vienos geros, gražios terbos kad visur ir visada galėčiau devet, prie bet ko ir bet kada, nes kažkaip nervuoja jau mane tos kraustybos iš tases į tasę... Sakiau noriu pasilikt viena gera ir visiem gyvenimo atvejams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2020 11 22, 21:19)
Man tai tik vieno mk rankinuko tokia apsauginė odos sujungimo detalė (tokia gumuota būna) skutais nuėjo, visi kiti kaip nauji, dar ir neseniai išpardaviau visus. Dbr planuose coach jes crossbody. O ką jūs perkat tikrai kokybiško? Aš žiūrėjau ir brangesnius rankinukus, bet kažkaip pagailo pinigų, nes jie greit iš mados išeina, atsibosta. Va mk - lietuvių tautinis brendas, kiek pardavinėju vintede netikusius daiktus, tai tik mk viską išpardaviau per porą sav, vienas gal tik kiek ilgiau stovėjo.

Jes crossbody uztikrintas,as jau pusantru metu nesioju su pasikeitimais ir nei zymes devejimo mirksiukas.gif
Atsakyti
labai laukiam lancome pageidavimu 4u.gif

www.lancome.com

27$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 22 lapkričio 2020 - 21:09
renkasi krepsiukas. junkites ax.gif

Maikytes po 25$

www.karllagerfeld.com

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 22 lapkričio 2020 - 22:19

truksta keliu uzsakymu ir paimciu krepsiuka, gal dar kam ko reikia ? kvapuku/zvakuciu kalediniu visokiu smile.gif

www.bathandbodyworks.com

Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2020 11 22, 23:34)
truksta keliu uzsakymu ir paimciu krepsiuka, gal dar kam ko reikia ? kvapuku/zvakuciu kalediniu visokiu smile.gif
www.bathandbodyworks.com

Ir sanitaizeriai tik siandien geromis kainomis
Atsakyti
Labas rytas!
Atsakyti
Turime pradetus rinkti uzsakymus,laukiam prisijungianciu ax.gif

Sale -60%
www.jcrew.com

www.levi.com