Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

čai būtų aprašymas, tai gal nelabai , K linija skirta kitiems dalykams.

https://medexy.lt/pr...s-kremas-30-ml/

Visos Sesderma linijos

https://medexy.lt/pr...nklai/sesderma/

jeigu užteršta, miršri, su besikemšančiomis poromis, tai man vis Aglicolic tepa per procedūras, su rugštelėmis, su vit - C, faini labai produktai, ampulės veiskmingos

Atsakyti
www.maccosmetics.com
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
www.ruelala.com
Atsakyti
Ecco labai daug geru modeliu duoda 50% nuolaidzike 4u.gif

www.ecco.com

84.99$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 23 lapkričio 2020 - 17:47
Nu ateinu apsipatenkinusi, man nerealus kostiumas wub.gif biggrin.gif , na kas nemėgsta laisvumo viršaus, galit imti dydžiu mažesnį ax.gif
Bet žinokit pasigailėjau kad marčiai neužsakiau, tai jau pasiunčiau naja užsakymą, o kai pamačiau kad dar ir kaina geresnė, tai kas atsilaikėte anuo pirkimu, drąsiai dėkit į krepšelį mirksiukas.gif bigsmile.gif

Kostiumas 32degrees
Atsakyti
Kainos jau su nuolaida mirksiukas.gif

www.armaniexchange.com

Atsakyti
QUOTE(vaida_ @ 2020 11 23, 18:45)
Nu ateinu apsipatenkinusi, man nerealus kostiumas wub.gif  biggrin.gif , na kas nemėgsta laisvumo viršaus, galit imti dydžiu mažesnį ax.gif
Bet žinokit pasigailėjau kad marčiai neužsakiau, tai jau pasiunčiau naja užsakymą, o kai pamačiau kad dar ir kaina geresnė, tai kas atsilaikėte anuo pirkimu, drąsiai dėkit į krepšelį mirksiukas.gif  bigsmile.gif

Kostiumas 32degrees

kokia spalva Jus turite ir koki dydi? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
www.converse.com
Atsakyti
QUOTE(_evita_ @ 2020 11 23, 19:06)
kokia spalva Jus turite ir koki dydi?  ax.gif  4u.gif

Juoda, S dydį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2020 11 23, 16:27)
Labai reik kompanijos prisijungt prie Flower Beauty užsakymo 4u.gif Tik šiandien tokia faina akcija - vieną tokią paletę perkant, kita išeina nemokamai, tai gaunas po 9.50 bigsmile.gif
https://www.flowerbe...=29497809371206

Jau kuris laikas vis užmetu į ją akį, nes nesu apskritai apie Flower Beauty blogo atsiliepimo girdėjus, bet vis galvoju, kad nereikia biggrin.gif Bet kad tokia akcija tai jau reikia dabar biggrin.gif O va patys šešėliai patepti ant rankos, nu tobulai atrodo, tekstūra kaip kokių high-endinių wub.gif Labai kvečiu prisijungti bigsmile.gif

parasykit kai isbandysit Natashos tuos chromium seselius , kokie atsliepimai wub.gif

QUOTE(zaliass @ 2020 11 23, 18:30)
Ecco labai daug geru modeliu duoda 50% nuolaidzike  4u.gif

www.ecco.com

84.99$

sitie baisiai grazus kedai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vaida_ @ 2020 11 23, 18:45)
Nu ateinu apsipatenkinusi, man nerealus kostiumas wub.gif  biggrin.gif , na kas nemėgsta laisvumo viršaus, galit imti dydžiu mažesnį ax.gif
Bet žinokit pasigailėjau kad marčiai neužsakiau, tai jau pasiunčiau naja užsakymą, o kai pamačiau kad dar ir kaina geresnė, tai kas atsilaikėte anuo pirkimu, drąsiai dėkit į krepšelį mirksiukas.gif  bigsmile.gif

Kostiumas 32degrees

einu deti krepsiuko, junkites dar kas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2020 11 23, 20:07)
parasykit kai isbandysit Natashos tuos chromium seselius , kokie atsliepimai  wub.gif
sitie baisiai grazus kedai  wub.gif
Papildyta:

einu deti krepsiuko, junkites dar kas  4u.gif

noriu patikslinti cia kur Vaida_ idejo tai tik virsaus nuoroda, legginsus reikia atskirai pirkti smile.gif

labai laukiu pageidavimu is www.walgreens.com ir www.vitacost.com 4u.gif ziema arteja apsirupinkit vitaminais ir vaistais nuo persalimu smile.gif
Atsakyti
Pasirodau pirkinukus wub.gif

Thenorthface striuke is nordstromrack,labai faina,dydis S ideliai

Ir baltas RL dzempas,dydis M,toks laisvokas man,lyg oversizinis
Atsakyti