Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

vartotojo įkelta nuotrauka
Moterims
Vyrams
Atsakyti
Susirinkes Fragrancenet krepselis,gal kas i kompanija mirksiukas.gif

-37%
www.fragrancenet.com
Atsakyti
Striukytes vaikams geromis kainomis

TH
TH
TH
TH
CK
MK
Atsakyti
www.peterthomasroth.com
Atsakyti
VS tapkytes po 10$

www.victoriasecret.com

Atsakyti
Laukiu prisijungianciu,nedaug truksta iki free shipo ax.gif

www.nordstromrack.com
Atsakyti
QUOTE(Ingošša @ 2020 12 19, 13:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="spurga_m" data-cid="72754958" data-time="1608373036"><div><p>kokius dzinsus pirkot?</p></div></blockquote><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.ralphlauren.com/women-clothing-jeans/avery-boyfriend-jean/532562.html'>https://www.ralphlauren.com/women-clothing-jeans/avery-boyfriend-jean/532562.html</a> </p>

Pakomentuokit dydį 4u.gif kažkada jau buvau išsiaiškinus kokio man reikia ir vėl nebežinau huh.gif doh.gif
Atsakyti
Renkasi krepselis 4u.gif

www.iherb.com
Atsakyti

Pakomentuokit dydį 4u.gifkažkada jau buvau išsiaiškinus kokio man reikia ir vėl nebežinau huh.gifdoh.gif

Perku visada tik 28 dydi su 100 cm  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Ingošša @ 2020 12 19, 18:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Stikline" data-cid="72755141" data-time="1608391564"><div><p>Pakomentuokit dydį vartotojo įkelta nuotraukakažkada jau buvau išsiaiškinus kokio man reikia ir vėl nebežinau vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Perku visada tik 28 dydi su 100 cm  4u.gif </p>

kaip Jusu sveikata ? 4u.gif

VS chalatukai 35 $
Atsakyti

kaip Jusu sveikata ? 4u.gif

VS chalatukai 35 $

Skoni po truputi atgaudineju, kvapa tik labai rysku ir prikisus prie nosies silpnai uzuodziu  :B vakar kotais temperatura soktelejo iki 38,5, sian visa diena nieko , va dabar i vakara 37  :hmm: . Seip bendras nuovargis jauciasi kaip kad buciau po sporto .  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Ingošša @ 2020 12 19, 20:35)

Skoni po truputi atgaudineju, kvapa tik labai rysku ir prikisus prie nosies silpnai uzuodziu  vakar kotais temperatura soktelejo iki 38,5, sian visa diena nieko , va dabar i vakara 37 . Seip bendras nuovargis jauciasi kaip kad buciau po sporto .

aiskuma, na sveikit greiciau doctor.gif 4u.gif

va ta proga kvieciu prie IHERB jungtis, vitaminu imuninei sistemai stiprinti ir tt smile.gif renkasi krepsiukas 4u.gif
Atsakyti