Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

aiskuma, na sveikit greiciau doctor.gif4u.gif

va ta proga kvieciu prie IHERB jungtis, vitaminu imuninei sistemai stiprinti ir tt smile.gifrenkasi krepsiukas 4u.gif

Aciu  :wub:  vitaminciku nuorodas imeskit  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Ingošša @ 2020 12 19, 20:35)
Seip bendras nuovargis jauciasi kaip kad buciau po sporto

Aš 2savaites kaip gerai pasportavus jaučiaus biggrin.gif Tas jėgų neturėjimas tai kažkas baisaus, lyg nekamuoja sunkūs simptomai, bet lova tapo kaip magnetine - atsiguli ir prikimbi pusdieniui biggrin.gif
Atsakyti

Aš 2savaites kaip gerai pasportavus jaučiaus biggrin.gifTas jėgų neturėjimas tai kažkas baisaus, lyg nekamuoja sunkūs simptomai, bet lova tapo kaip magnetine - atsiguli ir prikimbi pusdieniui biggrin.gif

Butent  :oh: 

Atsakyti
QUOTE(Ingošša @ 2020 12 19, 21:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="daliux78" data-cid="72755188" data-time="1608400307"><div><p>aiskuma, na sveikit greiciau vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
va ta proga kvieciu prie IHERB jungtis, vitaminu imuninei sistemai stiprinti ir tt vartotojo įkelta nuotraukarenkasi krepsiukas vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aciu  wub.gif  vitaminciku nuorodas imeskit  4u.gif </p>

vitaminai

QUOTE(NORIKA @ 2020 12 19, 21:03)
Aš 2savaites kaip gerai pasportavus jaučiaus  biggrin.gif Tas jėgų neturėjimas tai kažkas baisaus, lyg nekamuoja sunkūs simptomai, bet lova tapo kaip magnetine - atsiguli ir prikimbi pusdieniui biggrin.gif

o jums irgi covid buvo ? unsure.gif man tai labai baisu kazkaip darosi vel, vasara ir rudeni atrode ai baika cia o dabar vel nervuoti pradejo nes bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2020 12 19, 22:38)
o jums irgi covid buvo ?  unsure.gif  man tai labai baisu kazkaip darosi vel, vasara ir rudeni  atrode ai baika cia  o dabar vel nervuoti pradejo nes bijau  unsure.gif

Jo, prieš mėnesį grįžau į vėžes smile.gif Bet kažkaip vistiek bijau... Bijau žmonių, bijau kontaktų, bijau dėl artimų... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingošša @ 2020 12 19, 18:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Stikline" data-cid="72755141" data-time="1608391564"><div><p>Pakomentuokit dydį vartotojo įkelta nuotraukakažkada jau buvau išsiaiškinus kokio man reikia ir vėl nebežinau vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Perku visada tik 28 dydi su 100 cm  4u.gif </p>

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2020 12 19, 22:15)
Jo, prieš mėnesį grįžau į vėžes  smile.gif Bet kažkaip vistiek bijau... Bijau žmonių, bijau kontaktų, bijau dėl artimų...  unsure.gif

Atrodo apie mane rasote unsure.gif
Prasirgau lengvai pries menesi, bet jau tas “ejimas i zmones” blink.gif kazkoks labai sunkus nors turetu dzin but jau...
Atsakyti
Labas rytas!
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Turime pradetus rinkti uzsakymus,laukiam prisijungianciu ax.gif

www.nordstromrack.com

-50%
www.tommy.com

www.ecco.com