Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(Ingošša @ 2021 01 11, 09:58)
mano po krutine 85 apimtis , platus ir peciai pas mane , tai pagal usa 38 jauciu  hmm.gif tai jeigu pas tave 92 c, tai man i D dairytis ? unsure.gif

Pasimatavau po krutine 79,manyciau ir reiktu 38,o ar C,ar D hmm.gif nezinau rolleyes.gif

QUOTE(NORIKA @ 2021 01 11, 09:56)
O kaip Starbucks įsigyt? Kur gaut? Jų psl išvis nieko nebeduoda, o taip skanu būdavo tos zefyrines kakavos, man jų kavos pupelės nerealios, pastaruoju metu parsivezdavau po maisa iš kelionių, dabar net iki Palangos nebenuvaziuojam  biggrin.gif

O cia nera? walmart,amazon
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 11 sausio 2021 - 09:11
QUOTE(zaliass @ 2021 01 11, 10:09)
Pasimatavau po krutine 79,manyciau ir reiktu 38,o ar C,ar D  hmm.gif nezinau  rolleyes.gif
O cia nera? walmart,amazon

Atsiliepimus biski permeciau , kad kauseliai mazinti , gal D ziuret hmm.gif doh.gif kai ziauru , nauji papai , o liemeneles negali net nusipirkt , pirmam kartui noretusi issimatuot lotuliukas.gif
Papildyta:
Man sitas koks nerealus https://www.victoria...78-42cb44032846 wub.gif
Atsakyti
Turime pradetus rinkti uzsakymus,laukiam prisijungianciu ax.gif

Clearance -50%
www.bloomingdales.com

vartotojo įkelta nuotrauka

www.nordstromrack.com

SALE -50%
www.levis.com

www.tommy.com

www.macys.com

-10%
www.yoox.com

www.uniqlo.com

-35%
www.fragrancenet.com

www.skinstore.com
www.belk.com
www.loft.com
www.boohoo.com

www.michaelkors.com
www.wilsonsleather.com

www.freepeople.com
www.saksoff5th.com
www.nordstromrack.com
www.ruelala.com
www.tommyhilfiger.com
www.oldnavy.com
www.jcrew.com
www.gap.com

www.katespade.com
www.calvinklein.com

www.yoox.com
www.landsend.com
www.uniqlo.com
www.bloomingdales.com
www.6pm.com
www.macys.com

www.joesnewbalance.com
www.finishline.com
www.dillards.com
www.reebok.com
www.walmart.com
www.bathandbodyworks.com
www.harney.com
www.carters.com
Atsakyti
QUOTE(Ingošša @ 2021 01 11, 10:24)
Atsiliepimus biski permeciau , kad kauseliai mazinti , gal D ziuret  hmm.gif  doh.gif kai ziauru , nauji papai , o liemeneles negali net nusipirkt , pirmam kartui noretusi issimatuot  lotuliukas.gif
Papildyta:
Man sitas koks nerealus https://www.victoria...78-42cb44032846 wub.gif

Tai va,kad nera kur pasimatuot dabar doh.gif O isivaizduoju kaip norisi naujienas papuost bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 01 11, 11:11)
Tai va,kad nera kur pasimatuot dabar  doh.gif O isivaizduoju kaip norisi naujienas papuost  bigsmile.gif

Ti vat ax.gif
zaliass pakeisk man uzsakymo dydi is C i D , geriau lai neisgriuna , nei netelpa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingošša @ 2021 01 11, 08:24)
Labas rytas  4u.gif mergaites  help.gif reikia liemenėlės, VS niekados nesu pirkusi , tik kelnaites. Vadovautis ju size chart ? Ar gal gali kas pakomentuoti dydzius ? doh.gif Pas mane nauji (,)(,)  lotuliukas.gif apimtis per krutine 99-100 cm (C dydis)  4u.gif

pas mane per krutine 104-105, po 87, tai perku 38C/36C (priklausomai nuo medziagos). Jei kazkokie neriniai ir pan, tai imu 38 (nes ir siaip prie tu neriniuotu dazniausiai raso komentarus, kad siek tiek mazinti), o paprastu imu 36, nes ten tokia medziaga, kad dazniausiai labai tampri ir 38 jauciu kad vos didoka ir siaip man smagiau, kad labiau prilaiko. Jei prieky uzsegimas tai irgi imu 38, nes baisu, kad bus siaura ir isirez i kumpius biggrin.gif
kas liecia kauseli, tai man C pakanka, bet as perku visad dazniausiai unlined arba lightly lined, man tu visu push up nereikia, uztenka savu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta1477: 11 sausio 2021 - 10:35
QUOTE(asta1477 @ 2021 01 11, 11:33)
pas mane per krutine 104-105, po 87, tai perku 38C/36C (priklausomai nuo medziagos). Jei kazkokie neriniai ir pan, tai imu 38 (nes ir siaip prie tu neriniuotu dazniausiai raso komentarus, kad siek tiek mazinti), o paprastu imu 36, nes ten tokia medziaga, kad dazniausiai labai tampri ir 38 jauciu kad vos didoka ir siaip man smagiau, kad labiau prilaiko. Jei prieky uzsegimas tai irgi imu 38, nes baisu, kad bus siaura ir isirez i kumpius biggrin.gif
kas liecia kauseli, tai man C pakanka, bet as perku visad dazniausiai unlined arba lightly lined, man tu visu push up nereikia, uztenka savu biggrin.gif

nu ziuresiu , kaip gausiu VS pirma liemenele lotuliukas.gif , arba tiks arba ne , aj nail.gif kaip bus taip
Atsakyti
Sunkiai sekasi su paieškomis, gal kas padės ax.gif Būtent tokių nike:
https://www.nike.com...wolf-grey-white
Atsakyti
Pameciau bella auskara viena, reik kazko naujo. Gal kas situs gavo, ar smagus?

https://www.swarovsk...riantID=5536549
Atsakyti
Renkasi krepselis

www.32degrees.com

Atsakyti
Kam dydis tinka dzinsu gera kaina RL

Suknele labai faina RL
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 11 sausio 2021 - 12:11
65$