Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

16$
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
www.macys.com

www.macys.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 11 sausio 2021 - 14:42
Renkasi krepselis 4u.gif

www.bananarepublicfactory.com

Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 01 11, 10:09)
Pasimatavau po krutine 79,manyciau ir reiktu 38,o ar C,ar D  hmm.gif nezinau  rolleyes.gif
O cia nera? walmart,amazon

Idėja bigsmile.gif Aciu, prie laisvo laiko įkišiu nosį pažiūrėt...

QUOTE(Ingošša @ 2021 01 11, 10:24)
kai ziauru , nauji papai , o liemeneles negali net nusipirkt , pirmam kartui noretusi issimatuot  lotuliukas.gif

Aš naujų papų išvis į jokia liemenėlę nedėčiau biggrin.gif Tegul sau ganosi laisvėje biggrin.gif
Aš per karantina visai nuo stanykų atpratau, tiek patogu, kad viena diena išspragsejau į darbą ir galvoju, ko man čia tas jausmas toks geras ir patogus, paskui tik susivokiau, kad mano ciucikai iš būdos išsilakstę biggrin.gif O jeeee kaip užkompleksavau... blink.gif Gerai dar kad kabinete sėdet galiu viena, nieks nelandzioja... Ta diena stengiausi greiciau darbus baigt biggrin.gif
Atsakyti
www.nordstromrack.com
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2021 01 11, 17:01)
Idėja  bigsmile.gif Aciu, prie laisvo laiko įkišiu nosį pažiūrėt...
Aš naujų papų išvis į jokia liemenėlę nedėčiau  biggrin.gif  Tegul sau ganosi laisvėje  biggrin.gif
Aš per karantina visai nuo stanykų atpratau, tiek patogu, kad viena diena išspragsejau į darbą ir galvoju, ko man čia tas jausmas toks geras ir patogus, paskui tik susivokiau, kad mano ciucikai iš būdos išsilakstę  biggrin.gif  O jeeee kaip užkompleksavau...  blink.gif  Gerai dar kad kabinete sėdet galiu viena, nieks nelandzioja... Ta diena stengiausi greiciau darbus baigt  biggrin.gif

lotuliukas.gif kazkaip norisi graziai ipakuoti ax.gif
Atsakyti
Renkasi AX krepselis,laukiu prisijungianciu 4u.gif

www.armaniexchange.com
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2021 01 11, 09:56)
O kaip Starbucks įsigyt? Kur gaut? Jų psl išvis nieko nebeduoda, o taip skanu būdavo tos zefyrines kakavos, man jų kavos pupelės nerealios, pastaruoju metu parsivezdavau po maisa iš kelionių, dabar net iki Palangos nebenuvaziuojam  biggrin.gif

reiktu paieskoti kur, gal dar kur parduoda, bet gerai siaubem jas biggrin.gif

QUOTE(NORIKA @ 2021 01 11, 17:01)
Idėja  bigsmile.gif Aciu, prie laisvo laiko įkišiu nosį pažiūrėt...
Aš naujų papų išvis į jokia liemenėlę nedėčiau  biggrin.gif  Tegul sau ganosi laisvėje  biggrin.gif
Aš per karantina visai nuo stanykų atpratau, tiek patogu, kad viena diena išspragsejau į darbą ir galvoju, ko man čia tas jausmas toks geras ir patogus, paskui tik susivokiau, kad mano ciucikai iš būdos išsilakstę  biggrin.gif  O jeeee kaip užkompleksavau...  blink.gif  Gerai dar kad kabinete sėdet galiu viena, nieks nelandzioja... Ta diena stengiausi greiciau darbus baigt  biggrin.gif

hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2021 01 11, 09:56)
O kaip Starbucks įsigyt? Kur gaut? Jų psl išvis nieko nebeduoda, o taip skanu būdavo tos zefyrines kakavos, man jų kavos pupelės nerealios, pastaruoju metu parsivezdavau po maisa iš kelionių, dabar net iki Palangos nebenuvaziuojam  biggrin.gif

Norika, aš iš vokiškojo amazon siunčiuosi pupeles, irgi myliu šią kavą labai

https://www.amazon.d..._ss_ts-a-p_2_15

o kokia ten stebuklinga kakava?
Atsakyti
dedu VS krepsiukus junkites 4u.gif
Atsakyti
nedaug truksta nordstromrack iki nemokamo wub.gif
www.nordstromrack.com

Atsakyti
labu labiausiai laukiam pageidavimu is 6pm angel.gif

ABERCROMBIE groziai wub.gif