Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

Vel desiu saks krepseli,jau susirinkes,kas norit dar junkites mirksiukas.gif

-25%
www.saksoff5th.com
Atsakyti
Antra diena suku galva del siu akiniu hmm.gif Kazin kaip ziuresis tas geltonas stiklas ax.gif Juodi gal ir graziau,bet neiperku blink.gif

Dar tokia mintis atejo,zinau kitos dedates su dioptrijom stiklus,kazin jei mane erzintu tas geltonas stiklas kazin nunesus i optika eitu tuos pacius stiklus patamsinti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 27 kovo 2021 - 12:36
30.79$
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
34.30$
Atsakyti
Labai reik kompanijos 4u.gif

www.6pm.com
Atsakyti

Kokį dydį tory burch balerinų žiūrėt, jei eu 39? Rašo, 9  :hmm:  bet ar neiškrisiu, šiaip daug batų turiu 8.5. Su tom balerinom gi storesnės kojinės neapsiausi  :unsure:​ 

Pagaliau atsiminiau sm slaptažodį ir tai įleidobyik senoj versijoj  :huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 27 kovo 2021 - 15:16
29.19$
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 03 27, 13:27)
Antra diena suku galva del siu akiniu  hmm.gif Kazin kaip ziuresis tas geltonas stiklas  ax.gif Juodi gal ir graziau,bet neiperku  blink.gif

Dar tokia mintis atejo,zinau kitos dedates su dioptrijom stiklus,kazin jei mane erzintu tas geltonas stiklas kazin nunesus i optika eitu tuos pacius stiklus patamsinti  doh.gif

neatidaro man bloomo, bet is saks labai dailus wub.gif

susirinkes PURITANS, junkites kas dar i kompanija, pirksiu uz valandos kokios ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 27 kovo 2021 - 16:51
QUOTE(daliux78 @ 2021 03 27, 17:49)
neatidaro man bloomo, bet is saks labai dailus  wub.gif
susirinkes PURITANS, junkites kas dar i kompanija, pirksiu uz valandos kokios  ax.gif

Va juodi
Bet kaina 550$ doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 27 kovo 2021 - 16:56
QUOTE(zaliass @ 2021 03 27, 17:55)
Va juodi
Bet kaina 550$  doh.gif

ohhh bet grazus unsure.gif kazin gal kokiu nuolaidu imes velykoms bloomas angel_not.gif

labai laukiu 6pm uzsakymu, noriu pirkti krepsiuka. junkites ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 27 kovo 2021 - 19:12
NORDSTROMRACK ciut truksta iki nemokamo, junkites
Atsakyti

Antra diena suku galva del siu akiniu hmm.gifKazin kaip ziuresis tas geltonas stiklas ax.gifJuodi gal ir graziau,bet neiperku blink.gif

Dar tokia mintis atejo,zinau kitos dedates su dioptrijom stiklus,kazin jei mane erzintu tas geltonas stiklas kazin nunesus i optika eitu tuos pacius stiklus patamsinti doh.gif

Sveikutes, per darbus ir praktikas net neturiu laiko padekoti uz siuntinius  :4u: uzbegu tik vis pasiziuriu kur kokios akcijos ir viena kita uzsakymuka nusiunciu  :oh: Zaliass as esu keitusi stiklu spalva akiniams , keicia pagal pageidavimus  :mirksiukas: 

Atsakyti