Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

Labai laukiu prisijungianciu prie kvepaliuku 4u.gif

-35%
www.fragrancenet.com
Atsakyti
www.nordstromrack.com
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Ar tikrai nieks negali patarti dėl tory burch balerinų arba apskritai batų dydžio? Neišeina man jos iš galvos  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2021 03 28, 16:01)
Ar tikrai nieks negali patarti dėl tory burch balerinų arba apskritai batų dydžio? Neišeina man jos iš galvos  biggrin.gif 

Jolanta:) neseniai atsiime tory burch balerinas,gal pasijungus pakomentuos del dydzio mirksiukas.gif

Atsakyti
www.Clarks.com
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2021 03 28, 16:01)
<p>Ar tikrai nieks negali patarti dėl tory burch balerinų arba apskritai batų dydžio? Neišeina man jos iš galvos  biggrin.gif​ </p>

Turiu vieninteles espadriles, su 39 dydziu emiau 8,5, priekis su avansu, o plotis vos tik vos, gerai kad medziaginiai, tai pasidave plociui. Sau balerinas imciau irgi 8,5, nes plotis visad pasitampo, is ilgio man tinka, kai 0,5cm dar lieka.
Atsakyti
desiu krepsiuka ne uz ilgo, junkites faini dzempukai wub.gif

QUOTE(zaliass @ 2021 03 28, 13:34)

Atsakyti
THE BALM su 50 % off vel renkasi wub.gif

Atsakyti

Turiu vieninteles espadriles, su 39 dydziu emiau 8,5, priekis su avansu, o plotis vos tik vos, gerai kad medziaginiai, tai pasidave plociui. Sau balerinas imciau irgi 8,5, nes plotis visad pasitampo, is ilgio man tinka, kai 0,5cm dar lieka.

Ačiū  :) tai ir galvoju, kad georgia reik imt 8.5, nes jų nosis kvadratinė, va dėl minnie tai dar klausimas būtų, bet pirmai pradžiai imsiu georgia. O jų rankinukai tikrai verti kainos?  :D​ 

Atsakyti
WALGREENS renkasi, junkites vitaminu ir visa kito ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2021 03 28, 21:54)
Ačiū  smile.gif tai ir galvoju, kad georgia reik imt 8.5, nes jų nosis kvadratinė, va dėl minnie tai dar klausimas būtų, bet pirmai pradžiai imsiu georgia. O jų rankinukai tikrai verti kainos?  biggrin.gif 

Pries keleta savaiciu gavau si,man superinis,as labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 28 kovo 2021 - 21:04
QUOTE(GammaOrionis @ 2021 03 28, 21:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="NORIKA" data-cid="72805840" data-time="1616944343"><div><p>Turiu vieninteles espadriles, su 39 dydziu emiau 8,5, priekis su avansu, o plotis vos tik vos, gerai kad medziaginiai, tai pasidave plociui. Sau balerinas imciau irgi 8,5, nes plotis visad pasitampo, is ilgio man tinka, kai 0,5cm dar lieka.</p></div></blockquote><p>Ačiū  smile.gif tai ir galvoju, kad georgia reik imt 8.5, nes jų nosis kvadratinė, va dėl minnie tai dar klausimas būtų, bet pirmai pradžiai imsiu georgia. O jų rankinukai tikrai verti kainos?  biggrin.gif​ </p>

man asmeniskai TB yra kokybiskos prekes ir vertos kainos, ypac kai nukainuoja, pilna kaina nenoreciau moketi , nes neidomu taip, bet kai uz gera kaina pagauni ka tai super wub.gif
Atsakyti