Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal jūs daug užsisakėt, gal užtrunka kol surenka. Aš tai tik 4 knygas, tai labai greit jie čia susisuko.
Atsakyti
Ar esat ką pirkę iš Tmart.com? Buvo neblogos cyber monday nuolaidos:

http://www.tmart.com/sl/583e97be9a332

Vyrui pavyko pačiupt šiuos pasiūlymus:

vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

Lauksiu siuntinukų, bus Kalėdinių dovanų smile.gif

Ar žinot dar kokių puslapių, kur būtų tokių super nuolaidų?
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2016 11 30, 15:01)
As kol kas nieko negavau, paskambinau i klientu aptarnavima sake per 2-3 d. pristato, tai laukiu gal rytoj pristatys..

Man tas užsakymas, kur 29 dieną dariau, jau lpexpress terminale, iš ryto gavau žinutę.
Atsakyti
QUOTE(sunny_smile @ 2016 11 30, 14:51)
Niekaip neatrandu parduotuves. Noriu pirkti Celebration saldainiu, ir buvo parduotuve, kur pirma kart perkant berods uz 80e duoda 20e nuolaida. Gal kuri prisimenat ta parduotuve? Aciu..

ocado lyg... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreta_n @ 2016 11 30, 15:06)

Lauksiu siuntinukų, bus Kalėdinių dovanų smile.gif

Ar žinot dar kokių puslapių, kur būtų tokių super nuolaidų?

Taip nesidžiaukit kol negavot, nes įtartina truputi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(susula @ 2016 11 30, 13:44)
pasiskaitykit Loram posta 11 psl., jums atsakyta ten.

Mačiau. Net nežinau, ką galvot. Bet parašiau Amazonui, kad negavau, lauksiu žinių.
Atsakyti
Va ir kurjeris paskambino, kad atveš pusvalandžio bėgyje. Žodžiu, daugiau tokių akcijų yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 30, 14:09)
Taip nesidžiaukit kol negavot, nes įtartina truputi ax.gif

Prieš užsakydami pasitikrinom, tai lankomumo statistika rodo, kad tai labai didelis, populiarus e-shopas, per dieną virš milijono lankytojų. Tai manau tokiam puslapiai padovanot keletą planšečių ar kitų niekučių yra niekis, palyginti kiek jis ant reklamos šiaip išleidžia...

Dėl įdomumo kai gausiu parašysiu pirmus įspūdžius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreta_n: 30 lapkričio 2016 - 14:13
QUOTE(Patrika @ 2016 11 30, 13:55)
Mergaites, kur Lt perkat dovanu popieriu? maximoj kai nuolaidos pigiausia? ar kazkur dar kitur ziuret? man laaabai daug reik, nes pakuot dar darzelio dovaneles  rolleyes.gif

Jei jums netoli, tai paziurekit Thomas philips. Ruloniukai po 5 ir po 10m, jei gerai pamenu 5m buvo po 80cnt, 10m truputi virsh euro (jei neklystu). As dar uztaikiau, kai viskam buvo 20proc tai pigiai nusipirkau. BUvo ir pasirinkimas didelis, nebent dabar prapirko..
Papildyta:
QUOTE(zebriuk @ 2016 11 30, 15:08)
ocado lyg...  unsure.gif

Aciu !!!
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif as su prasymu, gal kas sutiks pagelbet. Labai reikia zaislu is toysrus, norejau nupirkti,bet niekaip nepraleidzia lt korteliu. Gal kas sutiktu su paypal apmoket? Turiu krepsiuka uz 38£, tai siuntimas uk nemokamas. Esu is Vilniaus. Aciu, jei kas atsilieps 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elituke @ 2016 11 30, 15:26)
Sveikos merginos 4u.gif  as su prasymu, gal kas sutiks pagelbet. Labai reikia zaislu is toysrus, norejau nupirkti,bet niekaip nepraleidzia lt korteliu. Gal kas sutiktu su paypal apmoket? Turiu krepsiuka uz 38£, tai siuntimas uk nemokamas. Esu is Vilniaus. Aciu, jei kas atsilieps  4u.gif

jei čia niekas nepadės, eikit pas tarpininkes. 10 proc sumokėsit ir rami galva rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(elituke @ 2016 11 30, 15:26)
Sveikos merginos 4u.gif  as su prasymu, gal kas sutiks pagelbet. Labai reikia zaislu is toysrus, norejau nupirkti,bet niekaip nepraleidzia lt korteliu. Gal kas sutiktu su paypal apmoket? Turiu krepsiuka uz 38£, tai siuntimas uk nemokamas. Esu is Vilniaus. Aciu, jei kas atsilieps  4u.gif

jei čia niekas nepadės, eikit pas tarpininkes. 10 proc sumokėsit ir rami galva rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 11 30, 13:52)
PIGU kodas mirksiukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Aciu, kad pasidalinot!kaip tik laukiau kodo vienam daikciukui 4u.gif
Atsakyti