Norėčiau pagalbos, gal kas esate pirkę vyriškus termo drabužius ir galėtumėt nurodyti paieškų kelią. Kažin kokie būtų geri, šilti, protu suvokiama kaina, gal turit atsiliepimų?

Mano dukra turi violetinius su drugeliais, tai jos irgi nepatamseja ir neperslampa. Bet su mano batais tragedija. Dabar ziuriu pilnas vinted tokios spalvos batu uz 45-50 eur
Bizni panos suka. Va tokios spalvos mano batai https://www.vinted.l...ma-su-avikailiu
kazi kaip juodi? irgi demem nueis?
Gal kas pagelbėsite dėl vaiko svajonės?
Ar teisingai suprantu, kad ją galima siųsti tik paštu? Lpexpress arba kurjerio paslauga turbūt negalima?
Kažkur kažką girdėjau, kad galima svajonę nusiųsti nemokamai, kažkas finansuoja. Gal kas žinote apie tai daugiau arba galite nukreipti, kad pati pasiskaityčiau?
Ačiū.

Ar teisingai suprantu, kad ją galima siųsti tik paštu? Lpexpress arba kurjerio paslauga turbūt negalima?
Kažkur kažką girdėjau, kad galima svajonę nusiųsti nemokamai, kažkas finansuoja. Gal kas žinote apie tai daugiau arba galite nukreipti, kad pati pasiskaityčiau?
Ačiū.
QUOTE(aijos @ 2016 11 30, 16:30)
Noriu savo ispudziais pasidalinti apie Bearpaw batus. Pries keleta savaiciu JAV buvo Bearpaw sviesiai rudu batu ispardavimas. Man su siuntimu jie kainavo 25 eur. Labai dziaugiausi pigiau nusipirkusi siltus batus. Po kambari pavaiksciojau, viskas tobulai atrode - puikiai tiko, versta oda, naturalus storas kailis. Ir ka, vakar buvo pirmas isejimas su jais i lauka. Vakar buvo daug sniego, -6 laipsniai salcio, atrodo pats tas su tokiais batais vaikscioti. Bet ... Batai apkibo sniegu, o sniegui masinoje istirpus batai atrode baisiai. Ten kur buvo suslape labai matesi slapios demes, nes batai sviesus. Negana to, jie dar ir perslapo nuo sniego! Tai va turiu patarima, niekada nepirkite sviesiu verstos odos batu, nes suslape jie labai negraziai atrodo. Dabar supratau, kodel buvo didele nuolaida butent tos spalvos batams
Turiu kinietiskus ugg stiliaus verstos odos batus. Jie 10 kartu geresni nei firminiai Bearpaw!

aš iš viso tokio tipo batų nesuprantu. nupirkau dukrai dėl mados, pati baidausi ir turiu UGG odinius. Tų verstos odos niekad neįmanoma užsidėti, nes pas mus arba šlapdriba, arba lietus, arba keliai nubarstyti druska. Dėl to batai peršlampa ir įgauna baltus druskos ruožus. Maniškės batai raudoni. Šiaip ne taip išvaliau tą druską ir impregnavau su nano purškikliu. žiūrėsim, koks rezultatas ir lauksim -20 C, gal tada jiems tinkamas oras bus

QUOTE(elituke @ 2016 11 30, 14:26)
Sveikos merginos
as su prasymu, gal kas sutiks pagelbet. Labai reikia zaislu is toysrus, norejau nupirkti,bet niekaip nepraleidzia lt korteliu. Gal kas sutiktu su paypal apmoket? Turiu krepsiuka uz 38£, tai siuntimas uk nemokamas. Esu is Vilniaus. Aciu, jei kas atsilieps 

nepadėsim, mūsų paypalai registruoti LT
nepraleidžia
tik per tarpininkes iš toysrus perkam
QUOTE(Dziugile @ 2016 11 30, 17:35)
<p>Parekomenduokit keletą romanų - nesudėtingų, bet įdomių
(ne silva rerum, turiu minty
lengvesnio kažką).</p><p>Ačiū.
</p>

Švyturys tarp dviejų vandenynų, Šarlotės Brontės slapti dienoraščiai, Našlaičių traukinys, Popiežė Joana - man asmeniškai visos šios knygos patiko...
QUOTE(Loreta_n @ 2016 11 30, 15:12)
Prieš užsakydami pasitikrinom, tai lankomumo statistika rodo, kad tai labai didelis, populiarus e-shopas, per dieną virš milijono lankytojų. Tai manau tokiam puslapiai padovanot keletą planšečių ar kitų niekučių yra niekis, palyginti kiek jis ant reklamos šiaip išleidžia...
Dėl įdomumo kai gausiu parašysiu pirmus įspūdžius
Dėl įdomumo kai gausiu parašysiu pirmus įspūdžius

Fb irgi daug lankytoju sulauke kone nemokami UGG TIMBERLAND CANADIAN GOOSEV

Ne i tokius dalykus ziuret reikia.
Tikiuos bent Paypal mokejot
QUOTE(Dziugile @ 2016 11 30, 16:35)
<p>Parekomenduokit keletą romanų - nesudėtingų, bet įdomių
(ne silva rerum, turiu minty
lengvesnio kažką).</p><p>Ačiū.
</p>

Aš tai ant Judi Picoult užsikabinus. Nėra labai lengvos, bet man super geros knygos.
QUOTE(roka @ 2016 11 30, 16:49)
Gal kas pagelbėsite dėl vaiko svajonės?
Ačiū.

Ačiū.
DĖMESIO: Siuntų vežimo bendrovė DPD sutiko vaikučių svajones Lietuvoje pristatyti nemokamai iki gruodžio 14 dienos. Žmonės, kurie pasirinks svajonę nusiųsti į socialinės paramos centrą, automatiniame laiške gaus unikalią nuorodą, kurią paspaudę galės susigeneruoti dovanos siuntimo dokumentą. Jį užklijavus ant supakuotos dovanos ir pristačius į vieną iš DPD Pickup siuntų taškų, ši bus išsiųsta į reikiamą savivaldybę. Daugiau informacijos galite rasti čia: http://vaikusvajones...mintine2016.pdf
QUOTE(Lux @ 2016 11 30, 15:51)
aš iš viso tokio tipo batų nesuprantu. nupirkau dukrai dėl mados, pati baidausi ir turiu UGG odinius. Tų verstos odos niekad neįmanoma užsidėti, nes pas mus arba šlapdriba, arba lietus, arba keliai nubarstyti druska. Dėl to batai peršlampa ir įgauna baltus druskos ruožus. Maniškės batai raudoni. Šiaip ne taip išvaliau tą druską ir impregnavau su nano purškikliu. žiūrėsim, koks rezultatas ir lauksim -20 C, gal tada jiems tinkamas oras bus 

Bet vakar tikrai tinkamas oras buvo su tais batais eiti, nei balu, nei slapdribu. Uzteko, kad sniegas nutirptu nuo batu ir yra tamsesnes slapios demes. Geda ir i parduotuve su tokiais batais buvo eiti
Papildyta:
QUOTE(Dziugile @ 2016 11 30, 15:49)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="aijos" data-cid="71259064" data-time="1480513385"><div><p>Mano dukra turi violetinius su drugeliais, tai jos irgi nepatamseja ir neperslampa. Bet su mano batais tragedija. Dabar ziuriu pilnas vinted tokios spalvos batu uz 45-50 eur
Bizni panos suka. Va tokios spalvos mano batai <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.vinted.lt/moteriski-batai/aulinukai/22095522-bearpaw-emma-su-avikailiu'>https://www.vinted.lt/moteriski-batai/aulin...ma-su-avikailiu</a></p></div></blockquote><p>kazi kaip juodi? irgi demem nueis?
</p>

Ant juodu nesimatys. As turiu tamsiai rudus. Nesimato, kai suslampa
QUOTE(Vitulka @ 2016 11 30, 13:03)
Turiu Mytoys -35 rūbam, batam. Kam reik, rašykit
Atiduotas
QUOTE(aijos @ 2016 11 30, 15:30)
Noriu savo ispudziais pasidalinti apie Bearpaw batus. Pries keleta savaiciu JAV buvo Bearpaw sviesiai rudu batu ispardavimas. Man su siuntimu jie kainavo 25 eur. Labai dziaugiausi pigiau nusipirkusi siltus batus. Po kambari pavaiksciojau, viskas tobulai atrode - puikiai tiko, versta oda, naturalus storas kailis. Ir ka, vakar buvo pirmas isejimas su jais i lauka. Vakar buvo daug sniego, -6 laipsniai salcio, atrodo pats tas su tokiais batais vaikscioti. Bet ... Batai apkibo sniegu, o sniegui masinoje istirpus batai atrode baisiai. Ten kur buvo suslape labai matesi slapios demes, nes batai sviesus. Negana to, jie dar ir perslapo nuo sniego! Tai va turiu patarima, niekada nepirkite sviesiu verstos odos batu, nes suslape jie labai negraziai atrodo. Dabar supratau, kodel buvo didele nuolaida butent tos spalvos batams
Turiu kinietiskus ugg stiliaus verstos odos batus. Jie 10 kartu geresni nei firminiai Bearpaw!

reikia 3 kartus nupurkšt.
Turiu Bearpaw'us Chestnut spalvos, bet tokių problemų nebuvo
QUOTE(Aikoksskirtumas @ 2016 11 30, 11:49)
Žodžiu mano siuntinys Amazon.co.uk nukeliavo pas kažkokį Jon (siunčiausi per Eshopwedrop). Eshopwedrop sako, kad ten toks nedirba. Ar niekam nebuvo, kad Jon priimtų siuntinį iš Amazono, UK?
Praeitos savaitės pradžioj buvo pristatyta ir iki šiol neatsirado..
Praeitos savaitės pradžioj buvo pristatyta ir iki šiol neatsirado..
11.23 mano siunta prieme Janusz J
11.24 kamrowsski J