Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Aikoksskirtumas @ 2016 11 30, 21:28)
Ačiū, kas dar atsakėt dėl ESWD 4u.gif Pasirodo daug kam Jon priėmė siuntas. O jie aiškina, kad toks nedirba pas juos... negražu. Parašiau Amazonui, grąžins pinigus.

O ka i tai eshop sako? Kad kitiem irgi Jon priimdavo?
Atsakyti

Užsakinėjau knygas su -50%. gavau meilu patvirtinimą, bet neišsinulino krepšiukas. o paskui, kai vedžiau kodą, rašė, kad negalioja kodas.

kaži praeis užsakymas? :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 11 30, 20:37)
O ka i tai eshop sako? Kad kitiem irgi Jon priimdavo?

Truputį lyg nustebo, pažadėjo dar kartą paklausti.. Na tiek to, gal tai vienetinis toks atvejis. Nes viskas lyg šiol buvo gerai. Rytoj dar vienas Amazon siuntinys keliauja pas juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aikoksskirtumas @ 2016 11 30, 20:28)
Ačiū, kas dar atsakėt dėl ESWD 4u.gif Pasirodo daug kam Jon priėmė siuntas. O jie aiškina, kad toks nedirba pas juos... negražu. Parašiau Amazonui, grąžins pinigus.

Tai mažą ką kurjeris įrašė. Tai Eshopwedrop patvirtino, kad tikrai tikrai negavo siuntos? Gal nesuvede i sistemą?
Man su Amazon buvo kita bėda. Suvedziau Amazon Eshopwedrop adresą, pats Amazon pasiūlė patikslinti automatiškai adresą, paspaudžiau. prekės atkeliavo, o aš vis negaunu jokių pranešimų iš Eshopwedrop. Po kiek laiko daejo man kvankai, kad adresą reik patikslinti. Pažiūriu, Amazon, o ten pasirodo ne Eshopwedrop, o greta esančios įmonės adresą automatiškai patvirtinau, kai Amazon pasiūlė. Laimei prekės buvo kitoje įmonėje,. Eshopwedrop jas surado pas savo kaimynus ir sėkmingai atgabeno i LT smile.gif
Atsakyti
Gal kas priimtu prie mytoys uzsakymo su nuolaida arba kas galetu perleisti nuolaidos koda?
Aciu
Atsakyti
yoox nuolaidu galima tiketis gruodi? ar nuolaidos jau praejo ?
Papildyta:
http://nanotekas.lt/...a-avalynei.html koks turis sios priemones, nematau kur parasyta
Atsakyti
Merginos, prisimenat ku Eshop buvo siuntę tą nuolaidą Trumph Trump kur nemokamai iki 20 e? Ar kas nors pasinaudojot jau? Ar matos kur nors pas juos kad bus nemokamai?
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 11 30, 21:41)
Tai mažą ką kurjeris įrašė. Tai Eshopwedrop patvirtino, kad tikrai tikrai negavo siuntos? Gal nesuvede i sistemą?
Man su Amazon buvo kita bėda. Suvedziau Amazon Eshopwedrop adresą, pats Amazon pasiūlė patikslinti automatiškai adresą, paspaudžiau. prekės atkeliavo, o aš vis negaunu jokių pranešimų iš Eshopwedrop. Po kiek laiko daejo man kvankai, kad adresą reik patikslinti. Pažiūriu, Amazon, o ten pasirodo ne Eshopwedrop, o greta esančios įmonės adresą automatiškai patvirtinau, kai Amazon pasiūlė. Laimei prekės buvo kitoje įmonėje,. Eshopwedrop jas surado pas savo kaimynus ir sėkmingai atgabeno i LT smile.gif

Taip, as jiems visus print screenus nusiunciau su adresu, gaveju, data ir t.t. Jie sake negavo ir pasiule i Amazona kreiptis, taip ir padariau smile.gif maza ka, gal tikrai patys kurjeriai ka nors sugrybavo. Nes visad viskas buvo ok ir toliau zadu per juos pirkt smile.gif cia turbut koks tai nesusipratimas isejo ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 11 30, 15:30)
Noriu savo ispudziais pasidalinti apie Bearpaw batus. Pries keleta savaiciu JAV buvo Bearpaw sviesiai rudu batu ispardavimas. Man su siuntimu jie kainavo 25 eur. Labai dziaugiausi pigiau nusipirkusi siltus batus. Po kambari pavaiksciojau, viskas tobulai atrode - puikiai tiko, versta oda, naturalus storas kailis. Ir ka, vakar buvo pirmas isejimas su jais i lauka. Vakar buvo daug sniego, -6 laipsniai salcio, atrodo pats tas su tokiais batais vaikscioti. Bet ... Batai apkibo sniegu, o sniegui masinoje istirpus batai atrode baisiai. Ten kur buvo suslape labai matesi slapios demes, nes batai sviesus. Negana to, jie dar ir perslapo nuo sniego! Tai va turiu patarima, niekada nepirkite sviesiu verstos odos batu, nes suslape jie labai negraziai atrodo. Dabar supratau, kodel buvo didele nuolaida butent tos spalvos batams  ax.gif Turiu kinietiskus ugg stiliaus verstos odos batus. Jie 10 kartu geresni nei firminiai Bearpaw!

Mano paaugle dukra jau trecius bearpaw nesioja, tik juodus, net kai koja taip auga, bankrotas butu su brangesniais,tai neturiu jokiu priekaistu, nes ir slapiu nedasi ir nesaugo.. Gal Jums nekokybiski pasitaike..o gal kad sviesus
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 11 30, 16:30)
Noriu savo ispudziais pasidalinti apie Bearpaw batus. Pries keleta savaiciu JAV buvo Bearpaw sviesiai rudu batu ispardavimas. Man su siuntimu jie kainavo 25 eur. Labai dziaugiausi pigiau nusipirkusi siltus batus. Po kambari pavaiksciojau, viskas tobulai atrode - puikiai tiko, versta oda, naturalus storas kailis. Ir ka, vakar buvo pirmas isejimas su jais i lauka. Vakar buvo daug sniego, -6 laipsniai salcio, atrodo pats tas su tokiais batais vaikscioti. Bet ... Batai apkibo sniegu, o sniegui masinoje istirpus batai atrode baisiai. Ten kur buvo suslape labai matesi slapios demes, nes batai sviesus. Negana to, jie dar ir perslapo nuo sniego! Tai va turiu patarima, niekada nepirkite sviesiu verstos odos batu, nes suslape jie labai negraziai atrodo. Dabar supratau, kodel buvo didele nuolaida butent tos spalvos batams  ax.gif Turiu kinietiskus ugg stiliaus verstos odos batus. Jie 10 kartu geresni nei firminiai Bearpaw!

Vienareiksmiskai beda netinkamoje prieziuroje,manau prastai impregnavot...
QUOTE(Trolėmolė @ 2016 11 30, 17:06)
Impregnuokit su nano danga, niekas nesušlaps. Nano danga

O man suds tas nano,priskaiciau cia,nusipirkau,ispurskiau gal 5-6 poras namiskiu batu,slampa kaip reikalas,nematau jokio efekto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2016 11 30, 16:11)
man daeina iki patvirtinti mokejima ir raso, kad puslapis neveikia. Vakar visa diena bandziau. siandien irgi verysad.gif

Man taip buvo,paskui uzsakyma radau savo paskyroje ir apmokejau, o neleido kodo panaudoti, nes uzsakymas buvo kaip ir padarytas,tik neapmoketas. O pristatyma rinkausi per kurjeri. 4u.gif
Atsakyti
Ar taiko dabar per šią akciją Maximoj -40% ir stalo žaidimams?
Atsakyti