Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(aijos @ 2016 11 30, 18:07)
Bet spalva sviesus batai vistiek pakeicia gave vandens

štai kaip atrodo impregnuoti pigieji ryžieji Bearpaw vakar per pusnis atbraidyta, snd po pliūrzą
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zz_aiza: 30 lapkričio 2016 - 18:08
mytoys užsakytas. ačiū prisijungusioms. oi bus džiaugsmo vaikiukams bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 11 30, 16:51)
aš iš viso tokio tipo batų nesuprantu. nupirkau dukrai dėl mados, pati baidausi ir turiu UGG odinius. Tų verstos odos niekad neįmanoma užsidėti, nes pas mus arba šlapdriba, arba lietus, arba keliai nubarstyti druska. Dėl to batai peršlampa ir įgauna baltus druskos ruožus. Maniškės batai raudoni. Šiaip ne taip išvaliau tą druską ir impregnavau su nano purškikliu. žiūrėsim, koks rezultatas ir lauksim -20 C, gal tada jiems tinkamas oras bus biggrin.gif

Aš tokius tik esant -20 ir dėviu net mintis nekyla dabar. Kojos nušustų ir nukristų biggrin.gif Dabar timberlandai patys tie purvabridžiai.
Atsakyti
QUOTE(Vėjūna @ 2016 11 30, 15:48)
Norėčiau pagalbos, gal kas esate pirkę vyriškus  termo drabužius ir galėtumėt nurodyti paieškų kelią. Kažin kokie būtų geri, šilti, protu suvokiama kaina, gal turit atsiliepimų?  4u.gif

Jei turit galimybe tai Panevėžyje Devold parduotuvė.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 11 30, 19:15)
Aš tokius tik esant -20 ir dėviu net mintis nekyla dabar. Kojos nušustų ir nukristų biggrin.gif Dabar timberlandai patys tie purvabridžiai.

kokie timberlandai?
Atsakyti
Gal galit pasakyti kas veža siuntinius iš watchshop.com, nes mano laikrodį gražino pardavėjui, nes tipo pristatymas buvo negalimas.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 11 30, 19:35)
kokie timberlandai?

Mano tokie

http://www.google.lt.....wTw9Ud1RJ0wM:

Atsakyti
QUOTE(Varikė @ 2016 11 29, 07:50)
Gal kas nori prie Sportdirect prisijungti.

Krepšelį siųskite: varike.varike@gmail.com

Galiu persiųsti paštu ar lpexpress.

Labai reikia, kad kas nors dar prisijungtų, nes viena moteris atsisakė.

Siuntimas gaunasi po 3,33 Eur
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 11 30, 15:30)
Noriu savo ispudziais pasidalinti apie Bearpaw batus. Pries keleta savaiciu JAV buvo Bearpaw sviesiai rudu batu ispardavimas. Man su siuntimu jie kainavo 25 eur. Labai dziaugiausi pigiau nusipirkusi siltus batus. Po kambari pavaiksciojau, viskas tobulai atrode - puikiai tiko, versta oda, naturalus storas kailis. Ir ka, vakar buvo pirmas isejimas su jais i lauka. Vakar buvo daug sniego, -6 laipsniai salcio, atrodo pats tas su tokiais batais vaikscioti. Bet ... Batai apkibo sniegu, o sniegui masinoje istirpus batai atrode baisiai. Ten kur buvo suslape labai matesi slapios demes, nes batai sviesus. Negana to, jie dar ir perslapo nuo sniego! Tai va turiu patarima, niekada nepirkite sviesiu verstos odos batu, nes suslape jie labai negraziai atrodo. Dabar supratau, kodel buvo didele nuolaida butent tos spalvos batams  ax.gif Turiu kinietiskus ugg stiliaus verstos odos batus. Jie 10 kartu geresni nei firminiai Bearpaw!

Taip kategoriskai nereik sakyt,nuo odos ir jos isdirbimo priklauso. Ir visad nepamaisytu spec purskikliais nupurkst,netaip kimba sniegas.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 11 30, 17:19)
UGG batam ir kitiems verstos odos BŪTINAS nupurškimas.
Kitaip ir nesitikėkite, kad jie nesušlaps.

tinka bet koks impregnatorius?
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 11 30, 15:39)
Ir aš dėkoju kad pasidalinot. Bet kodas matyt iki 3eur, ne 3eur. Mano daiktui taiko tik 1,6eur nuolaidą biggrin.gif Ech, maniau visai pigiai prasisuksiu. Dabar tik beveik pigiai gavosi biggrin.gif Ačiū.

Ir as dekoju uz koda. Kazkaip nuo sumos priklauso kiek suteikia.
Per programele perkant per lp ekspresa siuntimas nemokamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 30 lapkričio 2016 - 18:48
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 11 30, 19:46)
tinka bet koks impregnatorius?

Skirtas verstai odai. Svarbu po kiekvieno išpurškimo gerai ošdžiovint. Ir tada dar kartą ir dar. Tada kartą per mėn. Bus kai nauji.
Atsakyti