QUOTE(semtama @ 2017 03 30, 08:55)
Maniskei tas free bulves visada ir renkasi.
maniskis nera dar net ragavesd tokio patiekalo
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2017 03 30, 12:31)
Adelijos meniu paprastas, ryte kose, kurios nemego ir nemegsta iki siol, tik su uzdetom uogom dar suvilioju siaip taip..
Pietus troskiniai su mesa ir darzoves, situ valgo daug, visokiais pavidalais. Megstamiausias maistas.
Vakare jogurtas, varske. Miltiniai visokie blynai, varskeciai nelabai..
Azazella, kaip darai cukiniju blynus Motiejui? Tie garantuotai maniskei patiktu.
Kaip tu dirbi protini darba neisivaizduoju.
Mano galva kaip duzgiantis avilys kas ryta, Adelija duoda dziazo naktim..

Sedasi, eina kazkur, verkslena arba rimtai jau verkia..
O elgesys ne i darba nereikejo iseiti, nuo 2m. taip keiciasi, islenda visokie nervai, vakar dauze delnais i siena, verkia irgi del bet kokio s***, bet ji ir su tevu nekitokia, nera pas mus, kad su manim blogiau, o isvaziavus auksine jam pasidaro.
Surarkuoju jaunute cukinija per burokine tarka, dedu du kiausus truouti druskos, ciberzoles, ismaisau viska ir tada is akies dedu miltu po truputi ir maisau kol teslap patampa grietines konsistencijos. Jei tarkuojant sukinija daug vandens prisikaupia, tai ta vandeni gali nupilti pries dedama kiausini, nes antraip reikes deti daug miltu, o tokie man asmeniskai blynai jau nelabai patinka, o ir nelabai sveikuoliski.Kiausini gali deti ne du, o viena, cia jau irgi skonio reikalas. Kepu ant sviesto, valgom su grietine.
-------
Dirbasi man sunkiai, bet kazkaip, po truputi. Is pradziu tai niekas galvon nelindo, dabar jau lengviau. Smegenys gal issimankstino