Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(semtama @ 2017 03 29, 10:30)
Aš irgi turiu vieną tokią pat ligonę namie. Gerai, kad dar bent antra sveika, nes jei abi negaluotu, tai  iš vis tada. Tuomet prisimenu, kad tokios mamos kaip IruteB ir su 4 sugeba susitvarkyti ir nedejuoja.

Aš gi nedirbu, tai ir Kostas būna namie, jei kas smile.gif Nuo vasario pradžios 3d vasario mėnesį lankė, 3d kovą ir ryt 4 dieną eis, tik kažin, ar ilgai smile.gif

Kai dirbsiu, bus matyt, kaip suksimės... smile.gif
Atsakyti
Et išskrido vyras Švedijon keturioms paroms..liūdna. toks gražus savaitgalis nusimato kaip tik
Atsakyti
Mano vyras nuo vakar ligoninėj, bet jau ryt žada išleist... Manėm, kad visą pirštą šalins, bet sakė, kad praktiškai tik nago kirpt nereikės... Žodžiu, gyvena žmonės be rankų ar kojų, tai mažesnis kojos pirštas gyvent netrukdys... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2017 03 29, 20:53)
Mano vyras nuo vakar ligoninėj, bet jau ryt žada išleist... Manėm, kad visą pirštą šalins, bet sakė, kad praktiškai tik nago kirpt nereikės... Žodžiu, gyvena žmonės be rankų ar kojų, tai mažesnis kojos pirštas gyvent netrukdys... smile.gif

dar vis su ramentais bus?
Atsakyti

Mamos, pasidalinkit, ką jūsų vaikai mėgsta valgyti. arvalgo viską ką pagaminate? pas mus dabar toks laikotarpis, kai abu nieko nenori. au nebežinau, ką gaminti.

Maniškė labiausiai mėgsta spurgas, kebabus ir koldūnus. O valgo viską, ką duodu. Ir toliau laikausi principo "nenori - laisva iki kito valgymo". Su sūnum taip nepraeidavo, o jai tinka, tikrai kitą kartą suvalgo daugiau  :) Žiūriu, kad dienos bėgyje būtų vaisius, daržovių patiekalas, pieniškas produktas, angliavandeniai ir baltymai. Nieko jai atskirai negaminu  :)​ 

Atsakyti

Kuo greičiau vyrui pasveikt ir atsistatyt  :4u: 

Atsakyti

QUOTE(relita @ 2017 03 29, 18:10)
Mamos, pasidalinkit, ką jūsų vaikai mėgsta valgyti. arvalgo viską ką pagaminate? pas mus dabar toks laikotarpis, kai abu nieko nenori. au nebežinau, ką gaminti.

Maniškė šiaip valgo viską, ką pagaminu. Yra laikotarpiais užeina kas labiau patinka, o ko visai nenori. Dabar ypatingai mėgsta pieniškas sriubas, kruopienes. Jei alkana tai viską valgo, o jei nelabai, tai pradeda knisinėtis, kad nenori pvz sriuboj morkų, paskui bulvių, paskui krapų ir t.t. biggrin.gif

O ką tu įprastai gamini? Ko nebevalgo?
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 03 29, 19:10)

pas mane sūnus valgo beveik viską, ką ir mes valgom. su dukra tai košmaras, praktiškai nieko nevalgo, nes ale neskanu, tai pietūs derinu, kad abu vaikai valgytų, o vakarienę dažnai atskirai tenka gamint abiem.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 03 29, 21:57)
Maniškė šiaip valgo viską, ką pagaminu. Yra laikotarpiais užeina kas labiau patinka, o ko visai nenori. Dabar ypatingai mėgsta pieniškas sriubas, kruopienes. Jei alkana tai viską valgo, o jei nelabai, tai pradeda knisinėtis, kad nenori pvz sriuboj morkų, paskui bulvių, paskui krapų ir t.t.  biggrin.gif

O ką tu įprastai gamini? Ko nebevalgo?

mano dukra turbūt kaip dontstop sūnus - paskutiniu metu nieko nenori. sūnus kaip jam užeina - kartais apvalgo sesę, kartais irgi ne kažin ką suvalgo. košių praktiškai nevalgo, nors kartais verdu, o gal valgys bigsmile.gif verdu pieniškas sriubas, troškinius, vištieną, blynus, sriubas. gal čia toks laikas, kai nieko nenori... ir turiu kasdien keist patiekalus, nes dvi dienas iš eilės to pačio nevalgo.
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 03 29, 19:07)
dar vis su ramentais bus?

Iki antradienio taip, bet kulnu jau gali remt... Toliau bus matyt...

QUOTE(dontstop @ 2017 03 29, 19:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="71539257" data-time="1490806436"><div><p>Mano vyras nuo vakar ligoninėj, bet jau ryt žada išleist... Manėm, kad visą pirštą šalins, bet sakė, kad praktiškai tik nago kirpt nereikės... Žodžiu, gyvena žmonės be rankų ar kojų, tai mažesnis kojos pirštas gyvent netrukdys... vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kuo greičiau vyrui pasveikt ir atsistatyt  4u.gif </p>

Ačiū smile.gif Sugebėjo peršalt ligoninėj - kosti ir sloguoja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IruteB: 29 kovo 2017 - 20:28
QUOTE(relita @ 2017 03 29, 20:19)
mano dukra turbūt kaip dontstop sūnus - paskutiniu metu nieko nenori. sūnus kaip jam užeina - kartais apvalgo sesę, kartais irgi ne kažin ką suvalgo. košių praktiškai nevalgo, nors kartais verdu, o gal valgys  bigsmile.gif verdu pieniškas sriubas, troškinius, vištieną, blynus, sriubas. gal čia toks laikas, kai nieko nenori... ir turiu kasdien keist patiekalus, nes dvi dienas iš eilės to pačio nevalgo.

Gal tiesiog toks laikotarpis. O nesako, ko norėtų valgyt? Aš kartais paklausiu nuomonės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 03 29, 18:10)

yte pieniska kose visada, per pietus verdu dazniausiai jam paprastus troskinius, bulve morka svogunas ir pagal tai ka turiu tuo metu dar moliugas, cukinija, kalafioras, brokolis, ir kokios nors mesos gabaliukas arba kotletukas. Jei nedarzoviene, tai tada mesyte su grikiais arba makaronais, tada dar salia duodu burokeliu slotu. Vakarienei dazniausiai omletas, virtinukai, varsketukai, cukiniju blynai, grikiu kose, manu kose. Tai va toks paprastas meniu.

QUOTE(IruteB @ 2017 03 29, 18:53)

Na ir liuks, svarbu, greiciau griztu i pilnaverti gyvenima ir tau galetu daugiau padeti.
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 03 29, 20:27)
Gal tiesiog toks laikotarpis. O nesako, ko norėtų valgyt? Aš kartais paklausiu nuomonės  smile.gif

As niekad neklausiu.

---------

Bet kaip mano vaikas sugedo isejus man i darbus. Jau bijau namo grizti, tiek buna visa vakara bliovimo del nezinia ko, del visko is esmes, blaskosi po namus, pats nezino ko nori. As vos islaukiu devyniu kai jau pradedam lovo ruostis.
Atsakyti