<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71423668" data-time="1486488624">
<div>
<p>Tegu susigalvoja, kokia veikla su vaikais jį džiugintų.</p>
<p>
O jis darbo keist nenori? Jei nėra patenkintas juo, plius nestebuklingai moka tai gal verta kito paieškot?

</p>
</div>
</blockquote>
<p>Oi

Pats jis nieko nesiims, daro tik ką aš pareikalauju. Į lauką juk irgi išgrūdu, pats nė už ką neitų savo noru

</p>
<p> </p>
<p>Darbo jis kol kas keisti negali, aš rašiau neseniai, jį laiko sutartis, reikia atidirbti kelerius metus už kursus. O šiaip vis tiek nenori, o ir bijo, kad nieko nesusiras. Jis nėra gyvenime darbo ieškojęs, baigė mokslus ir jį paskyrė dirbt. Visokie CV, pokalbiai dėl darbo jam nesuvokiamas dalykas. O atlyginimas kaip tik geras, jis nesitiki, kad galėtų kur nors kitur gauti daugiau...</p>
<p>Bet, yra dar du niuansai:</p>
<p>kai rašiau šiandien, kas du metai jam vyksta rotacija, t y perkelia dirbt kitur. Gali būti, kad kada nors sugrąžins į Kauną. Bet gali būti ir blogesnis variantas, kad perkels tarkim į Klaipėdą. Kolegos, kuriuos taip perkėlė, 5 d gyvena ten, savaitgaliui grįžta namo... Nekas, bet yra tikimybė, kad ir mum taip bus

</p>
<p>antras dalykas - jis gali ieškotis darbo, neišėjęs iš kariuomenės

Iš tikrųjų per tuos metus gavo pasiūlymą ir vieta buvo kaip tik Kaune, bet nesutiko, nes ten buvo savų minusų...</p>
<p>Aš tai manau, kad viskuo jis patenkintas (net ir su piktu viršininku - visur viršininkai būtų ir visur reikia paklust ir prisitaikyt) ir nieko nenori keisti, kaip Azazella rašė, džiaugiasi ir darbu, ir komandiruotėm, nes auginti vaikus yra daug sunkesnis darbas, jam tai tikrai

Viskas jį tenkina, na tik norėtų kad boba mažiau lotų, tada išvis būtų gyvenk ir žvenk

</p>
Gal tikrai viskas pasikeis, kai tu išeisi dirbt, o gal ir jį perkels į Kauną.
Mano vyras anksčiau yra dirbęs kituose miestuose komandiruotėse, bet dar nebuvom tada vedę. Man nepatiktų taip turint šeimą. Esu sakius vyrui, kad tokio darbo nebandytų net ieškot