Ar visgi lauksi kovo 8-os, o gal 11-os švenčių?

QUOTE(dontstop @ 2017 03 06, 17:21)
Tai jau tikrai

Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 03 06, 17:14)
Esu ne kartą tai girdėjus, bet vistiek nesuprantu 😃
O tai vaikams kas vaistus daržely sugirdo, nosis išpučia? Tipo taip rūpinasi, prižiūri? Nes jei negydai tokių dalykų, juk komplikuotis gali. Plius sunku miegot, valgyt, kai nosis užgulta, ar kosulys kamuoja. Ir vaikas visai kitoks, piktesnis gali būt. Norėčiau ir aš nekreipt dėmesio, bet neišeina😃
O tai vaikams kas vaistus daržely sugirdo, nosis išpučia? Tipo taip rūpinasi, prižiūri? Nes jei negydai tokių dalykų, juk komplikuotis gali. Plius sunku miegot, valgyt, kai nosis užgulta, ar kosulys kamuoja. Ir vaikas visai kitoks, piktesnis gali būt. Norėčiau ir aš nekreipt dėmesio, bet neišeina😃
Man taip pat neišeina nekreipti, nors norėčiau. Po pirmo nekreipimo mano vyresnėlei prasidėjo ausų uždegimas. Mano draugė taip nekreipdama dėmesio ir vesdama į darželį ne kartą turėjo gulėti ligoninėje.
Gal čia tik lietuviukai tokie paliegę

Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 03 06, 20:11)
---------------
Pagaliau baigėsi begalinio ilgumo diena.. Šiandien panelė pietų nuėjo 12h, atsikėlė 13h😯 Na tai būtų nieko, bet visu kitu laiku vyksta kovos ištisinės. Rengtis pižamos nenori. Ryte nusirengt pižamos nenori, praustis nenori, pamperso keist nenori, bėga slepiasi nuo to rėkdama, klykdama, riesdamasi 😃 Viskas turi vykti pagal jos taisykles, jei ne, vėl klyksmai. Valgymas irgi nenormalus. Tai morkos nepatinka sriuboj, tai žirniai, tai bulvės, tai ryžiai, tai galiausiai niekas. Žiūriu aš į ją ir galvoju, kas pakeitė mano vaiką 😃 Dar prieš savaitę buvo linksmutė gerutė mergytė.
Kiek čia truks šitas marazmas?? Visus "terrible two's"? 😃
Laikykis, mamule

Iš mano ne per didžiausios patirties - sunkiausi 1,5-2,5 metai.

Bet, kai mano kai kurios draugės papasakoja apie paauglystės periodą, tai čia atrodo tik uogelės.