Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

IruteB - kokios naujienos pas tave? Ar jau greitai? bigsmile.gif
Ar visgi lauksi kovo 8-os, o gal 11-os švenčių? ax.gif

QUOTE(dontstop @ 2017 03 06, 17:21)

<p>Na va, kiekviena mama turi savo prioritetus smile.gif​  </p>

Tai jau tikrai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 03 06, 17:14)
Esu ne kartą tai girdėjus, bet vistiek nesuprantu 😃
O tai vaikams kas vaistus daržely sugirdo, nosis išpučia? Tipo taip rūpinasi, prižiūri? Nes jei negydai tokių dalykų, juk komplikuotis gali. Plius sunku miegot, valgyt, kai nosis užgulta, ar kosulys kamuoja. Ir vaikas visai kitoks, piktesnis gali būt. Norėčiau ir aš nekreipt dėmesio, bet neišeina😃

Man taip pat neišeina nekreipti, nors norėčiau. Po pirmo nekreipimo mano vyresnėlei prasidėjo ausų uždegimas. Mano draugė taip nekreipdama dėmesio ir vesdama į darželį ne kartą turėjo gulėti ligoninėje.
Gal čia tik lietuviukai tokie paliegę unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 03 06, 20:11)

---------------
Pagaliau baigėsi begalinio ilgumo diena.. Šiandien panelė pietų nuėjo 12h, atsikėlė 13h😯 Na tai būtų nieko, bet visu kitu laiku vyksta kovos ištisinės. Rengtis pižamos nenori. Ryte nusirengt pižamos nenori, praustis nenori, pamperso keist nenori, bėga slepiasi nuo to rėkdama, klykdama, riesdamasi 😃  Viskas turi vykti pagal jos taisykles, jei ne, vėl klyksmai. Valgymas irgi nenormalus. Tai morkos nepatinka sriuboj, tai žirniai, tai bulvės, tai ryžiai, tai galiausiai niekas. Žiūriu aš į ją ir galvoju, kas pakeitė mano vaiką 😃 Dar prieš savaitę buvo linksmutė gerutė mergytė.
Kiek čia truks šitas marazmas?? Visus "terrible two's"? 😃

Laikykis, mamule 4u.gif

Iš mano ne per didžiausios patirties - sunkiausi 1,5-2,5 metai. dry.gif

Bet, kai mano kai kurios draugės papasakoja apie paauglystės periodą, tai čia atrodo tik uogelės. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 03 07, 07:57)

Bet, kai mano kai kurios draugės papasakoja apie paauglystės periodą, tai čia atrodo tik uogelės.    unsure.gif

ir nebutinai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 03 07, 08:28)
ir nebutinai.  4u.gif

Tiesa 4u.gif
Todel ir parasiau,kad "kai kurios".
Atsakyti
Na va, i tema dabar ir mes.. po beveik metu pertraukos susirgo Adelija vakarop.. verysad.gif
Pradejo sloga begti kaip vanduo istisai, vakare jau dar blogiau jautesi, gal gavyte skaudejo, taip daug verke iki 1val. jau nezinojom su vyru ka daryt. Paskui pakilo 39,8.
Kisau zvakute.
Dabar 39,5
Kaip visada ji savo stilium, aukstas karsciavimas sunkiai musamas.

Sveciuos sestadieni vaikai sveiki buvo, pries tai uzsukom i pora parduotuviu skanumynu.
Siaip su Adelija daznai einam i prekybos centra prie namu, nesusirgo niekad, turbut dabar ant kokios zarazos uztaikem, nes po sestadienio niekur iseje nebuvom nei sekmadieni, nei vakar.

QUOTE(sima_1 @ 2017 03 06, 16:14)
O tai vaikams kas vaistus daržely sugirdo, nosis išpučia? Tipo taip rūpinasi, prižiūri? Nes jei negydai tokių dalykų, juk komplikuotis gali. Plius sunku miegot, valgyt, kai nosis užgulta, ar kosulys kamuoja. Ir vaikas visai kitoks, piktesnis gali būt. Norėčiau ir aš nekreipt dėmesio, bet neišeina😃

Nosi manau ispucia, kai jau mato snarglius iki lupos. Del vaistu nezinau, reikes paklaust kada sesiu, idomu ir man kaip darzely juos ziuri.
O demesio nekreipt moka, matau ir siaip ne tik del sirgimo, i viska zymiai ramiau ziuri. I visas kitas vaiku bedas, elgesi.
Is dalies aisku jie ir uzsigrudine daugiau, nes jeigu plikineji istisus metus nuo gimimo, nori nenori labiau uzsigrudines gaunies.

Kaip tik vyro sesuo atvaziuos penktadieni su Adelija pabuti, kol as vaziuosiu pas gastroenterologa. Paklausinesiu ar daznai geria antibiotikus. Pagalvojau, gal daznai, tik ivardina vaistai ir tiek. Jeigu juos geria, tada uztenka 2-3 dienu, kad zymiai pageretu sveikata.
Va jinai yra emus biuleteni del plauciu uzdegimo dukros, issiskyrus, turi 4 vaikus, dirba sau pilnu etatu.
Nejaugi rimtai jie neisiserga nuo nuolatinio kosciojimo ir snargliavimosi.
Papildyta:
Sima, kaip tu parasei Aurejos elgesi, grynai ir mano tokia pasidare.

Papildyta:

Pamaciau ka tik FB, Irutei vakar gime mergaite!!! ploja.gif
Atsakyti
Aha ir vardą gražų davė biggrin.gif laukiam pasakojimo
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Sveikinimai IruteiB  :yahoo:  Mergaitė, kaip ji ir norėjo  :wub:

Ar ne per anksti truputį, lyg balandį turėjo?  :unsure:

Maniškė vakar vakare rovėsi į darželį, apsimovė lauko batus ir baladojosi į duris  :D Tada nuotraukas iš darželio įjungėm, žiūrėjo visą vakarą. šiandien ašarų nebuvo, ate pasakė ir nubėgo į grupę. Aš laisva iki 11:30, tai nežinau į katrą pusę mestis, tiek reikalų  :assa:

Ryt darželyje renginukas vakare, amatų mugė. Eisim. Rankdarbiausim  :dry2:

Kitą savaitę fotosesija. Įsivaizduojat, vaiko nuotrauka 5 eur  :blink:  Grupės 4 eur. Norinčių fotografuotis atsirado tik 3 iš 15, ir nesistebiu  :oh:

Dzeuse, sveikatos Adelijai  :4u: Eisit pas gydytoją ar kol kas tik tempą muši?

Sima_1, pas mus viskas tas pats  :sutinku:

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 03 07, 08:46)
Ar ne per anksti truputį, lyg balandį turėjo?  unsure.gif

Eisit pas gydytoją ar kol kas tik tempą muši?

Man atrodo, kovo pradzioj ir buvo terminas, tik dienos neatsimenu.

Ne, nevesiu dar pas gydytoja, ziuresiu kaip eisis dienos begy reikalai, nakti.. I kuria puse..

Ijungiau Justin Bieber jai, nuejau i kita gatves puse, i vaistine, nusipirkau ko truko.
Man nakti galva labai isiskaudejo nuo nemiego, neturejau jokios tabletes. Isgeriau, iskart kaip fainai atleidzia pulsavima nuo smegenu. Prisikamavau iki ryto. wacko.gif
Atsakyti
IruteB- didziausi sveikinimai jusu seimai wub.gif
Pavaret kaip Becham'ai. bigsmile.gif Man pati graziausia tokia vaiku lyciu kombinacija seimose biggrin.gif
Jau isivaizduoju kaip seimos nuotraukose mazoji dukrele sedes teciui ant keliu rolleyes.gif

Dzeuse - sveikatos ir dukrai,ir tau 4u.gif
Atsakyti
Isijungiau Lryta paskaityt, gal yra kokiu naujienu apie dingusia mergina.
Gimus Adelijai, man taip baisu tokios istorijos.. koki siauba turi isgyvent tevai, kai nezino kur dukra.. ir koks siaubas jai, jeigu saukiasi pagalbos, o niekas padeti negali..
Su vyru vis pakalbam, per tuos babajus labai nesaugu bus Vokietijoj, kai Adelija uzaugs, ju bus prisidaugine cia milijonai.
Pasitaiko aisku ir tarp vokieciu visokiu parazitu, bet babajai isskirtinai nagli ir slyksciai besielgiantys koks 90%
Atsakyti
Sveikos smile.gif

prisiminiau, kad seniai čia besilankiau. Darbas/Buitis daro savo.
Atsakyti
Gerai, kad nors ne mano vienos ožkytė patapo 😃

Dzeuse, sveikatos Adeliai! Linkiu kuo greičiau pasveikt.

Donstop, nu nieko sau kainos fotosesijos 😯
Pas mus auklėtoja pati nufotografuoja vaikus, nuotraukos labai kokybiškos, nuolatos padaro nuotraukų iš įvairių renginių, deda į bendrą albumą. Spausdina iš grupės fondo, papildomai mums tai nieko nekainuoja 😊

Šiandien mes gyvos nuo 6h.. jetus jetus, gi kai reiks į darbą, visada reiks anksti keltis 😕
Atsakyti
labas,
Adelijai ir Dzeusei sveikatos 4u.gif
mes irgi pradėjom anksčiau gultis ir anksčiau keltis. pirma naktis išmiegojo be soskės. soskę pragraužė, nukirpau galą, žiūriu, kad jam vistiek tinka. ale vakar kažkur numetė ir neradom, ėjom gult be. naktį biskį verkė, ryte prašė, sakau šuniukas prakando ir nunešė. tikiuosi jis jos neras...
Atsakyti