Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Labas rytas  :4u: 

Vakar apvažiavom kokias 11 optikų, parinkti akinių neįmanoma  :oh:  Dauguma rasoja pirmą minutę, kurie nerasoja - per dideli. Šiandien važiuosim dar į 3. Ne tai ne, atidėsim visą reikalą keliems mėnesiams velniop, vis tiek abejoju, ar nešios  :sleep: 

Dzeuse, aš tai bailė, jei įmanoma tokia rimta narkozė, imčiau narkozę. Aš ir šiaip viena nevažiuočiau, norėčiau, kad vyras pabūtų kartu...

Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 03 12, 00:01)
As tikejaus, ji ir Greta buvo mano favorites.

Aš irgi tikėjaus. Man patiko. Svarbu, kad ne Pilvelytė. Į tą tai baisu žiūrėt,nors daina gera.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 03 12, 06:58)
>Dzeuse, aš tai bailė, jei įmanoma tokia rimta narkozė, imčiau narkozę. Aš ir šiaip viena nevažiuočiau, norėčiau, kad vyras pabūtų kartu...</p>

As kaip tik jeigu kazkas rimto laukia, megstu buti viena, nemegstu, kad kazkas salia sedi, kazko klausia ar padeti nori, man reikia susikoncentruoti ir vienai lengviau. smile.gif

Per pirma gimdyma vyro nenorejau, uz duru lauke.
Dabar priemiau i gala tik del to, kad per skausmus, galiu ko neisgirst, nesuprast, kad klausytusi ar viskas sklandziai einas.
Bet irgi norejau, kad visi tyletu.
Vyras iki siol kaip anekdota pasakoja, kai manes gydytoja klausinejo ar patogu, gal kazkaip kitaip noriu guleti, gal kojas kitaip.. as atsakiau 'Ich will nicht sprechen- as nenoriu kalbeti.' biggrin.gif

QUOTE(risaulyte @ 2017 03 12, 07:33)
Aš irgi tikėjaus. Man patiko. Svarbu, kad ne Pilvelytė. Į tą tai baisu žiūrėt,nors daina gera.

Pilvelyte ir man kazko nelabai.. tik pilvas plokscias grazus. biggrin.gif
Greta butu tikus eurovizijai.
Fusedmarc siaip gera daina, tik kad nesugalvotu to raudono plosciaus apsivikt.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 03 12, 09:39)

Manau kasnors patars geriau apsirengt biggrin.gif
Man pasirodė kad Giržadas girtas buvo.šiandien skaitau komentarus, kad ne man vienai taip.
Atsakyti
QUOTE(risaulyte @ 2017 03 12, 09:04)
Manau kasnors patars geriau apsirengt biggrin.gif
Man pasirodė kad Giržadas girtas buvo.šiandien skaitau komentarus, kad ne man vienai taip.

As siandien irasa paziuresiu. Vakar tik balsavima su trukciojimais isijungus buvau.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 03 12, 09:39)
As kaip tik jeigu kazkas rimto laukia, megstu buti viena, nemegstu, kad kazkas salia sedi, kazko klausia ar padeti nori, man reikia susikoncentruoti ir vienai lengviau.  smile.gif

Dabar priemiau i gala tik del to, kad per skausmus, galiu ko neisgirst, nesuprast, kad klausytusi ar viskas sklandziai einas.
Vyras iki siol kaip anekdota pasakoja, kai manes  gydytoja klausinejo ar patogu, gal kazkaip kitaip noriu guleti, gal kojas kitaip.. as atsakiau 'Ich will nicht sprechen- as nenoriu kalbeti.'  biggrin.gif
Pilvelyte ir man kazko nelabai.. tik pilvas plokscias grazus.  biggrin.gif

Man irgi nesinori jokio pasaliniu nei savu zmoniu palaikymo pries rimtus dalykus. Irgi noriu buti viena.

O del eurovizijos, tai man Pilvelytes savotiskai gaila, nors jos daina ne mano skonio, ivaizdis irgi.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 03 12, 10:39)
As kaip tik jeigu kazkas rimto laukia, megstu buti viena, nemegstu, kad kazkas salia sedi, kazko klausia ar padeti nori, man reikia susikoncentruoti ir vienai lengviau.  smile.gif

Vyras iki siol kaip anekdota pasakoja, kai manes  gydytoja klausinejo ar patogu, gal kazkaip kitaip noriu guleti, gal kojas kitaip.. as atsakiau 'Ich will nicht sprechen- as nenoriu kalbeti.'  biggrin.gif
Pilvelyte ir man kazko nelabai.. tik pilvas plokscias grazus.  biggrin.gif

Patarčiau be narkozės, nes tikrai nėra ten taip baisu, o ir papykina, pasitampai tik pradžioj, kai kiša žarną. Daug kartų teko tai patirti. Ir narkozė kenkia atminčiai, dantims.
Atsakyti
Sveikos😉
Pažiūrėjau šiandien nugalėtojos dainą, tai man kaip pirmą kart matančiai, neužkabino visai. Bet ir kitų nežinau, tai negaliu spręst, ar išrinko geriausią. Dainos niekaip neįsiminčiau. Jums ji patiko?

Vakar intensyvi diena buvo, iš ryto mugėj buvom, popiet variau puskės leliuko (1,5mėn) aplankyt😊 jetus koks mažas kukulis. Iš šono ramiakas atrodo, bet sakė tik prie svečių taip, o šiaip naktim nemiega, mėgsta parėkaut😃
Vakare vyrą į televiziją išleidau😃
Šiandien ramiai namie, tingiai.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 03 12, 13:10)
Sveikos😉
Pažiūrėjau šiandien nugalėtojos dainą, tai man kaip pirmą kart matančiai, neužkabino visai. Bet ir kitų nežinau, tai negaliu spręst, ar išrinko geriausią. Dainos niekaip neįsiminčiau. Jums ji patiko?

Vakar intensyvi diena buvo, iš ryto mugėj buvom, popiet variau puskės leliuko (1,5mėn) aplankyt😊 jetus koks mažas kukulis. Iš šono ramiakas atrodo, bet sakė tik prie svečių taip, o šiaip naktim nemiega, mėgsta parėkaut😃
Vakare vyrą į televiziją išleidau😃
Šiandien ramiai namie, tingiai.

Man daina laimetoja nei patiko, nei nepatiko, neutraliai ziuriu.

Ka vyras televizijoje veike?
Atsakyti
O kodel dauguma jau esat net po kelis kartus rijusios?
Kas kamuoja?
As pirma karta dabar buvau pas gastro.
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2017 03 12, 12:18)

O kuri tau patiko?

Tas patiko aisku toks del eurovizijos buna, kai reikia rinktis is to ka turim.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 03 12, 13:18)

Ka vyras televizijoje veike?

Kažkada minėjau, kad vyro sesuo vienam tv projekte dalyvauja, tai važiavo aplankyt, į koncertą😊
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2017 03 12, 13:54)
O kodel dauguma jau esat net po kelis kartus rijusios?
Kas kamuoja?
As pirma karta dabar buvau pas gastro.
Papildyta:

O kuri tau patiko?

Tas patiko aisku toks del eurovizijos buna, kai reikia rinktis is to ka turim.

Aš esu rijus vieną kartą, paauglystėj, labai skrandį skaudėdavo.
Atsakyti
Tikrai neverta narkozės imti dėl vienos minutės. Nei ten skauda ką, tiesiog nemalonu. Reikia susikoncentruoti ir ramiai kvėpuoti.

Man daina iš pirmo karto vosiškai neįsiminė, kaip tik su vyru pakalbėjom, kad kažkoks balaganas ne daina. Tik vėliau klausydama sugebėjau atskirti kur priedainis biggrin.gif tai va pirmas įsoūdis ne koks. Paprastai pataikau kurios dainos favoritės, nu šiemetnei pro kur. Pvz.ta Karolina net trečią vietą paėmė. Kas nors dainą įsiminė? biggrin.gif
Atsakyti