Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Na va, atlikau procedura, sumete mane sesele pries pat ir emiau vis tik migdyma 20min.
Atejau, atsiguliau, sako, kaip jauciates, sakau, siek tiek bijau, pirma karta..
Jinai, tai miegosit, nieko nejusit. Jinai jau ruose vaistus. Sako, ar norit tik spray papurksti? Ai, sakau, migdykit. Ir viskas, isikandau toki vamzdeli su skyle ir per kelias sekundes uzmigau.
Atsibudau jau kambary su 5 zmonem, mano kompanjonais, uzuolaidom atskirti vieni nuo kitu.
Ir kas uzplauke nezinau, per ruka, ziuriu gydytojas.. ir sakau jam lietuviskai, as Adelija sapnavau. biggrin.gif Jis tik linktelejo galva. biggrin.gif
Paskui atitraukiau uzuolaida ir klausiu kaimynes, vokiskai jau, ar ilgai cia gulit jau, ji sako, nezinau. Tada as jai, kazin kiek is vis reikes guleti, as jau noreciau namo. biggrin.gif
Po keliu min. smegenys grizo i vieta, jezau galvoju, ka as cia nusisnekejau.

Pagulejau dar 30min. isgeriau kavos padare, vyras jau buvo atvaziaves ir isleido.

Gydytojas sake, neturiu jokiu zaizdu, polipu ar pan., bet zaraza kazkokia yra.. ats. uz pusantros savaites.

Siaip gerklej nieko nejauciu, lyg nieko nebutu vyke.

Apie Adelija.. vakar atrode, apsiprato su mociute, neprisileido arti, bet neverke jau.
Siandien, kad surenge koncerta mums isvykus, du kartus anyta vyrui skambino. Nei valge, nei gere, apsisakojus iki ausu verke prie laukiniu duru ir save guode 'viskas gerai, mama greitai gris'..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 27 kovo 2017 - 15:14

Na va, atlikau procedura, sumete mane sesele pries pat ir emiau vis tik migdyma 20min.
Jinai, tai miegosit, nieko nejusit. Klausiu, miegosiu? Jinai jau ruose vaistus. Sako, ar norit tik spray papurksti? Ai, sakau, migdykit. Ir viskas, isikandau toki vamzdeli su skyle ir per kelias sekundes uzmigau.
Atsibudau jau kambary su 5 zmonem, mano kompanjonais, uzuolaidom atskirti vieni nuo kitu.
Ir kas uzplauke nezinau, per ruka, ziuriu gydytojas.. ir sakau jam lietuviskai, as Adelija sapnavau. biggrin.gifJis tik linktelejo galva. biggrin.gif
Paskui atitraukiau uzuolaida ir klausiu kaimynes, vokiskai jau, ar ilgai cia gulit jau, ji sako, nezinau. Tada as jai, kazin kiek is vis reikes guleti, as jau noreciau namo. biggrin.gif
Po keliu min. smegenys grizo i vieta, jezau galvoju, ka as cia nusisnekejau.

Pagulejau dar 30min. isgeriau kavos padare, vyras jau buvo atvaziaves ir isleido.

Gydytojas sake, neturiu jokiu zaizdu, polipu ar pan., bet zaraza kazkokia yra.. ats. uz pusantros savaites.

Apie Adelija.. vakar atrode, apsiprato su mociute, neprisileido arti, bet neverke jau.
Siandien, kad surenge koncerta mums isvykus, du kartus ji vyrui skambino. Nei valge, nei gere, verke prie laukiniu duru ir save guode 'viskas gerai, mama greitai gris'..

Tai ir gerai, kad ėmei narkozę, kam kankintis...Nieko labai baisaus nerado, tai super, greičiausiai tik bakterija bus, paskirs vaistų pagert. O dėl alergijos neminėjo nieko?

Po narkozės jo, būna ale pagirios  :D  Nusišnekėjimai ir pan, normalus dalykas  :D

Vargšiukė Adelija  :(  Tai pirmą kartą jūs ją palikot su močiute?

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 03 27, 14:13)
ir gerai, kad ėmei narkozę, kam kankintis...Nieko labai baisaus nerado, tai super, greičiausiai tik bakterija bus, paskirs vaistų pagert. O dėl alergijos neminėjo nieko?</p>
<p>Po narkozės jo, būna ale pagirios  biggrin.gif  Nusišnekėjimai ir pan, normalus dalykas  biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p>Vargšiukė Adelija  verysad.gif  Tai pirmą kartą jūs ją palikot su močiute?</p>

Ji yra buvus su sese vyro neseniai gera valanda gal, tai buvo ijungus jai Justin Bieber koncerta, nepasigedo musu.
Siandien antras kartas, kai palikom kazkam.
Ne arti neprisileido mociutes, net vienam kambary nenorejo buti.

Gydytojas, sake, jeigu pradejus gydyma nusiims tinimas, kuris dabar pastoviai laikosi, reiskia pylori sukele.

Koks malonus jausmas po narkozes tik prabudus, pirma mintis buvo 'kaip faina', kol nepamaciau gydytojo ir apie savo sapna nenusprendziau pasakyt. biggrin.gif
Atsakyti
Gavom siandien dokumentus, kad prieme i darzeli, kuri norejom. smile.gif
Nuo rugpjucio 1d. eis.
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2017 03 26, 14:51)
Donstop, klausei del kainu, tai panasiai ir kainuoja, velgi priklauso nuo miesto darzu kainos ( kuo geresnis, tuo brangiau). Tai mums reiks uz puse dienos, kuri pasiseke, bus labai ilga(paprastai puse buna 3 val, mums gausis net 4.5), 5 d per savaite moket po 1000 per menesi. Visos sventes, atostogos, jei neini, vistiek moki. Uzkandzius nesa pacios seimos-2 kart per metus gausis, kad reikia atnesti uzkandziu visiems vaikams visai savaitei. Maciau labai sveikuoliskai valge jie ten kai buvau-salieras uzteptas riesutu sviestu:)maniskis, aisku, tokio reikalo nevalgys...nebent matydamas, kad kiti valgo;)

Kainos tai siaubas blink.gif

QUOTE(dontstop @ 2017 03 27, 12:29)

<p><strong>Azazella</strong>, gaila Motiejaus, jam trūksta mamos  verysad.gif  Tas pats ir pas mus buvo, kai aš perėjau nuo pusės etato prie viso etato. Su sūnum laiką galėjau leisti tik vakare ir tai labai trumpai, juk po darbo laukė buitiniai darbai, pasiruošimas kitai dienai (na ir dar sporto klubas mano atveju) ... Laikui bėgant visi tiesiog priprasit prie pasikeitusių aplinkybių  4u.gif</p>

Na taip, tures kazkaip adaptuotis ir priprasti, kito kelio, deja, nera.

QUOTE(sima_1 @ 2017 03 27, 12:38)
Sakė nenoriu į darželį, noriu į mokyklą biggrin.gif

Dziaukis, kad tik i mokykla nori, o ne is karto teketi smile.gif

QUOTE(semtama @ 2017 03 27, 13:28)
Man patinka šis vasaros laikas.  smile.gif  Vakare ilgiau šviesu, o tai kelia nuotaiką. Dabar jau tik 20 šilumos laukiu.  tongue.gif

Man irgi patinka vasaros laikas, man nepatinka sukiojimas pirmyn atgal, as labai sunkiai priprantu. Galetume nebesukioti viena karta ir gyventi visad vasaros laiku.

QUOTE(dzeuse @ 2017 03 27, 15:04)
Jinai, tai miegosit, nieko nejusit. Jinai jau ruose vaistus. Sako, ar norit tik spray papurksti? Ai, sakau, migdykit. Ir viskas, isikandau toki vamzdeli su skyle ir per kelias sekundes uzmigau.

Visgi migdeisi smile.gif Na, svarbu, kad viskas sklandziai 4u.gif

QUOTE(dzeuse @ 2017 03 27, 17:43)
Gavom siandien dokumentus, kad prieme i darzeli, kuri norejom.  smile.gif
Nuo rugpjucio 1d. eis.

Na va, galesi ir tu tureti asmeninio laiko nors kazkiek, faina.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 03 27, 18:04)
Visgi migdeisi smile.gif Na, svarbu, kad viskas sklandziai  4u.gif
Na va, galesi ir tu tureti asmeninio laiko nors kazkiek, faina.

Taip, nors buvau nutarusi be, bet paskutiniu momentu taip sove i galva, pagalvojau, o gal as nemokesiu jos ryti, cia puse dienos paskui uztruksim. Tegu migdo.

Kazin kaip seksis su darzeliu, kai Adelija taip zmoniu neprisileidzia..

Uosviene nustebus maciau buvo, kad per dvi dienas Adelija taip ir neuzmezge jokios draugystes.

Uoga, kai praejai gydyma del pylori, kaip paskui vel tikrino? Tik is kraujo ar vel reikejo slanga ryti?
Galvoju, ar nereikes vel tos proceduros kartoti.. viena karta galima su narkoze, bet kas karta juk taip nedarysi..
Atsakyti
Vyro mama sesuo issiveze. Adelia uzmigo. Pagaliau tyla ramybe.
Kaip as siandien pavargau. Atsikelem anksti, 9:45 vezem pute atsiklijavusia rodyt ir berimus. Prieme tik 11val., amzinai pas ta gydytoja taip..
Parvezem staigiai Adelia namo, isveze vyras mane, nes 11:30 talonas slangai.
Pats isvaziavo savo reikalais.
Ten prieme 12val. Iki tiek isbuvus be pusryciu jau pykint pradejo.
Plius pries ieinat i kabineta suzinojau, kad Adelia rekia prie duru atsistojus.
Jaudintis pradejau del jos.
Grizom, tai prisiverkus i toki nervu kamuoli iki vakaro buvo pavirtus, kad siaubas..
Silta kazkokia itartinai, kad nesusirgtu dar..

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Dzeuse, sveikinu patekus į darželį  :4u:

Gal taviškė būtent šios močiutės nemėgsta?

Mano sūnus iki šiol neprisileidžia savo promočiutės (mano močiutės). Nekalba jos akivaizdoje, nė už ką nenori eiti pas ją į svečius ir pan, kai ji pas mus ateina, pasislepia savo kambaryje ir neišeina ir pan  :oh: Dukra priešingai, labai ją mėgsta, vadina močiute (mano mamą irgi  :D o nuotraukose, kur jos abidvi, taip ir sako močiutė ir močiutė sėdi), kai į svečius ateina - okupuoja su savo žaisliukais ir neišleidžia namo, nenulipa nuo kelių... Neįsivaizduoju, kuom ji neįtiko sūnui, bet va taip yra, kad tiesiog nemėgsta žmogaus  :huh2:  Gal ir Adelijai panašiai?

Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 03 27, 21:04)
Kaip as siandien pavargau. Atsikelem anksti, 9:45 vezem pute atsiklijavusia rodyt ir berimus. Prieme tik 11val., amzinai pas ta gydytoja taip..
Grizom, tai prisiverkus i toki nervu kamuoli iki vakaro buvo pavirtus, kad siaubas..

Nesusirgo?

Silta galejo buti nuo nervu visa diena, nuo verkimo.

Kaip man greitai bega laikas kai isejau i darba, dvi savites praleke kaip viena diena.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 03 27, 19:20)

Kazin kaip seksis su darzeliu, kai Adelija taip zmoniu neprisileidzia..

Gal darzelyje tau bus galima pabuti kartu, kol Adelija pripras...
Be to, bus didesne, labiau nores buti su vaikais.

Mano vyresnele su temperature. Lyg gerkle skauda. Greiciausiai po poros dienu ir mazei bus taip pat. Nusimato sunki atostogu pabaiga. Vaziuosiu I poliklinika. Kazin ar issisuksim be antibiotiko wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 03 27, 21:04)

Maniškė irgi taip pat manau reaguotų palikta su retai matomu žmogum. Senelius šiaip pripažįsta ir myli, bet nežinau, ar pasiliktų. Reiktų kelių dienų prieš tai prisipratinimui.
O močiutė turbūt irgi streso daug patyrė? Nejungėt dainelių šįkart?

QUOTE(Azazella @ 2017 03 28, 06:40)
Kaip man greitai bega laikas kai isejau i darba, dvi savites praleke kaip viena diena.

Tu mano mintis parašei. Tą patį vakar pagalvojau. Diena prabėga akimirksniu. Namie daaaaug ilgiau eidavo laikas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(semtama @ 2017 03 28, 07:15)
Gal darzelyje tau bus galima pabuti kartu, kol Adelija pripras...
Be to, bus didesne, labiau nores buti su vaikais.

Mano vyresnele su temperature. Lyg gerkle skauda. Greiciausiai po poros dienu ir mazei bus taip pat. Nusimato sunki atostogu pabaiga. Vaziuosiu I poliklinika. Kazin ar issisuksim be antibiotiko  wacko.gif

Neįsisirkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 03 27, 23:04)

ar neturėjo Adelija temperatūros? aš vis pastebiu panašumų tarp Adelijos ir savo dukros kai buvo maža. papasakosiu, kaip mes pradėjom lankyti darželį 3 metų. aišku jums taip gal nenutiks. žodžiu pradėjom vesti po kelias val, vėliausiai iki pietų. auklėtojos buvo šiaip sau, kai nueidavau pasiimt, vaikščiojo susiėmę už galvų, nes rėkia vaikai ir kaip joms sunku blink.gif manau kad nelabai ir užsiimdavo. o dukra vaikščiodavo pakampiais ir ištisai verkšlendavo manęs. nieko nežaidė, praktiškai nevalgė. vienąsyk "susirgo". tiksliau pakilo temperatūra. po poros dienų viskas ok. sekančią savaitę dar vežiau, aš dirbau, ją apie pietus pasiimdavo tėvukas. jis man skambina, kad mergaitei 40 temperatūra, veža į ligoninę. bet baisiausia, kad auklėtoja nepastebėjo, kad mergaitei kažkas negerai, o ji jau suglebus sėdėjo. tėvukas atvažiavo pasiimt, vėją pakėlė. na kaip galėjo nepastebėti, kad vaikui kažkas negerai, nesuprantu. žodžiu nuvežė į ligoninę, padarė tyrimus, kraujas geras kaip sveiko vaiko, palaikė pora dienų, jokie simptomai neišlindo ir išleido namo. padariau išvadą, kad temperatūra kilo nuo streso. nusprendėm darželį dar metams nukelti, kol dirbau prižiūrėjo tėvukai. ir perrašiau į kitą darželį, sekančiais metais adaptacija praėjo jau žymiai lengviau, bet ir auklėtojos buvo superinės. ką aš noriu pasakyti, kad gali temperatūra užkilti dėl streso.

taigi užrašiau dukrą į gimnaziją, šiandien važiuosim uniformų primatavimams.
Atsakyti