Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 04 21, 18:32)
o iš ko nuomonę tada susidaryt jei ne iš lankiusių tėvų? biggrin.gif kas iš to, kad dabar susitiksiu su direktore. Suoks man gražiausius gi dalykus, bus turbūt tam visi pasiruošę. Realybės tikrai nepamatysi iš vieno pokalbio su auklėtoja. Gaila, kad aš pasirinkimo iš esmės neturiu. Į šitą patį turbūt ir leisiu. Nes Landsbergienės nusbrendėm nelesinti pinigais tokiais biggrin.gif

Dėl lovos vargiai ar pavyks. Bet bandysim..

Koki darzeli pasirnkai?
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 04 21, 17:38)
Na direktorė tai taip, visada gražiai kalba. Bet tarkim auklėtoja tau gali patikt arba nepatikt jau iš karto, juk jauti. Na o kas ten dar gali būt tokio, kad labai įtakotų pasirinkimą..? unsure.gif

Mano vyresneles aukletoja man nepatiko is karto. Bet, kadangi vaikui patinka - tai jau ir man pradejo patikti. smile.gif

O siaip tai sutinku, kad kazkokiu ypatingu kriteriju nera. Jei vaikui gerai - tai ir visi patenkinti.

Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 04 21, 17:32)
. Nes Landsbergienės nusbrendėm nelesinti pinigais tokiais biggrin.gif

Del Landsbergienes tai is vis. Is tevu belekokius pinigus ima. Darbuotojams juokingus atlyginimus moka... Neseniai kalbejau su drauge kuri ten dirba. Tai mazesniu pedagogu atlyginimu niekur nera. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 04 21, 17:38)
Na direktorė tai taip, visada gražiai kalba. Bet tarkim auklėtoja tau gali patikt arba nepatikt jau iš karto, juk jauti. Na o kas ten dar gali būt tokio, kad labai įtakotų pasirinkimą..? unsure.gif

Aš vis tiek manau, kad iš vieno pabendravimo nieko negali spręsti. Visa tiesa lieka už durų. Kaip bus taip, bandau nesigilinti ir neieškoti sliekų kolkas. Dėl kriterijų, kažko ypatingo man nereikia. Tik priežiūra tinkama ir maistas. Va jei maistas bus bulkos vien tai tikrai nenorėčiau to..aišku rudenį turbūt ne ką geriau laukia..bet šiuo atveju kaip iš privataus norėtųsi kažko geriau nei bulka

Azazella, karlsono daržas Antakalnyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 21 balandžio 2017 - 21:20

Labas rytas  :4u:

Pirmam vaikui rinkausi informaciją apie darželius, skaičiau atsiliepimus, ėjau į atvirų durų dienas. Pasirinkau arčiausią nuo namų, ir tai pasiteisino, rytais kiekviena minutė buvo svarbi  :) Gaila, kad negalima rinktis auklėtojos, kaip mokytojos mokykloje, grupės (prailginta/neprailginta).

Antram vaikui jau nesvarsčiau kitų variantų, man mūsų daržiukas labai patinka, kadangi vasarom vaikas eidavo į kitą netoli esantį, turėjau galimybę palyginti, tai pas mus ir maistas geresnis, gausesnis,  ir aplinka labiau sutvarkyta, bet ir kaina didesnė. Vis dar atstumas nuo namų man yra labai svarbu ir išėjus į darbą bus dar svarbiau  :)

Na o jei darželis privatus, kas reiškia labai nepigus, tai visai suprantu, ko Uoga_saujoj ieško objektyvių atsiliepimų ir nori įsitikinti, kad pinigai ne veltui bus mokami  :)

------------------

Šiandien maniškiai eina į kiną, aš turbūt nosies nekišiu laukan  :)​ 

Atsakyti
iš tikro realiai aš net neįsivaizduoju kaip išsirinkti, į ką ten žiūrėti biggrin.gif vis tiek eigoje viskas tik pasimatys. O pas mane irgi vienintelis kriterijus atstumas. Mes išvis kažkaip nedėkingai papuolę į kažkokią juodąją skylę. Aplink jokių privačių daržų blink.gif nors daug jaunų šeimų. Artimiausi trys už kilometro ir visi vienas po kito išsidėstę. Arčiausiai tas Karlsonas, tai jam ir pirmumas, nes pėstute eisim..o auklėtojos ir visa kita..na reik tikėtis bus normalios.

dontstop, bet man vis tiek neaišku lieka dėl tokių tavo spontaniškų apsipirkinėjimų biggrin.gif tai ar tu turi tam atsidėjusi iš anksto ar neskaičiuoji tokių dalykų biggrin.gif
vyras atkalbėjo dėl lovytės..turim kažkokią pas tėvus išvežę kur brolis atidavė. Tik ten darbelio bus su ja..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 22 balandžio 2017 - 08:34

dontstop, bet man vis tiek neaišku lieka dėl tokių tavo spontaniškų apsipirkinėjimų biggrin.giftai ar tu turi tam atsidėjusi iš anksto ar neskaičiuoji tokių dalykų biggrin.gif
vyras atkalbėjo dėl lovytės..turim kažkokią pas tėvus išvežę kur brolis atidavė. Tik ten darbelio bus su ja..

Tai nebuvo spontaniškas apsipirkimas ir tiek  :) 

Kelis mėnesius pildžiau sąrašiuką, ko reikia iš šių parduotuvių ir laukiau progos, kada galėsim nuvažiuoti  :) Kadangi pirkau vyrui kuponą į tuos Illusion rooms, ir žinojau, kad jis galioja tik iki šio mėn pabaigos, bei žinojau, kad šį mėn vyras turės atostogų, praeitą mėn galutinai apsispręsta buvo tokią šopingo dieną daryti būtent balandį. Tai paskutines kelias savaites prieš važiuojant gludinau sąrašą, peržiūrinėjau sankaupas ir tt, kad jau tiksliai gerai ir protingai apsipirkti, nes kitas kartas bus labai negreit  :)​ 

Nepaisant pilnos bagažinės parvežtų gėrybių iš biudžeto tikrai neišeisim, manau, kad super gerai sutaupiau vakar  :) 

Be abejo skaičiuoju kiekvieną išleistą eurą.

Atsidėjimo iš anksto nėra pas mus, nebent kelionei. Visi kiti pirkiniai būna iš einamų pinigų, o kas lieką nuo pajamų, iškart būna investuojama. Tai tokių "laisvų" pinigų nė nėra tiesiog :hmm:   

Atsakyti

Taupymas gi nėra lygus nieko nepirkimui  :)  Man taupymas yra apgalvotas pinigų leidimas tik tam, ko tikrai reikia, ieškojimas geriausio kainos-kokybės santykio, pajamų ir išlaidų planavimas ir tt  :)​ 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na taip, nepagalvojau, kad čia privatus darželis. Tada ir aš kur kas atidžiau rinkčiausi, kai jau moki tiek pinigų.
Atstumas ir man praktiškai pirmoj vietoj. Nors aplink mus visi darželiai nelabai toli, bet tas, kurį lankom, maždaug pora šimtų metrų nuo namų biggrin.gif tai man žiauriai gerai, vaiką nuvest ir palikt užtrunka na 5minutes, o rytais tai labai svarbu. Net gaila, kai išsikraustysim, reiks ieškot kito darželio, ar kurį laiką į šitą vežiot, jau nebus taip patogu.

Buvom šiandien nuvažiavę visi į naują butą. Norėjom pasitart, ką kaip griaunam ir t.t. Bet su Aurėja tai praktiškai neįmanoma. Visą laiką prazyzė, kad einam į lauką, per balas (buvau pažadėjus), nesudomino visai jos nauji namai biggrin.gif
Namo grįžom iš balų su isterijom, nes norėjo ne tik lakstyti per jas, bet ir praustis rankas, veidą jose.. blink.gif
Atsakyti

Sima_1, kažką būsiu praleidus, tai perkat tą būtą prie Telekomo, kur pasakojai, ar kažkokį kitą jau radot?  :) 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 04 22, 09:55)

</p><p>Atsidėjimo iš anksto nėra pas mus, nebent kelionei. Visi kiti pirkiniai būna iš einamų pinigų, o kas lieką nuo pajamų, iškart būna investuojama. Tai tokių "laisvų" pinigų nė nėra tiesiog hmm.gif   </p>

O kur investuojat?
Kalbant apie pirkinius, tai mes ka tik po apsipirkimo is Megos. Tai susimoviau su pedkelniu pirkimu. huh.gif
Sia savaite buvot Lenkijoj? Ar daug zmoniu? Svarstom, gal ateinanti savaitgali ten vaziuoti hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 04 22, 11:55)
<p><strong>Sima_1</strong>, kažką būsiu praleidus, tai perkat tą būtą prie Telekomo, kur pasakojai, ar kažkokį kitą jau radot?  smile.gif </p>

Jo jo, tą patį, jau nusipirkom smile.gif dabar laukia smagumai - remontas unsure.gif
Atsakyti

O kur investuojat?
Kalbant apie pirkinius, tai mes ka tik po apsipirkimo is Megos. Tai susimoviau su pedkelniu pirkimu. huh.gif
Sia savaite buvot Lenkijoj? Ar daug zmoniu? Svarstom, gal ateinanti savaitgali ten vaziuoti hmm.gif

Investuoja vyras, nenusimanau nieko apie tai  :angel_not: 

Buvom trečiadienį, mažai žmonių, bet turgus nedirbo, tiksliau dirbo tik pora prekeivių, nieko nenupirkom ten. Biedronkoj akciinė mėsa sausai išpirkta buvo arba nebeužvežta po švenčių  :hmm: Akcijos šiaip sau buvo ir kursas irgi šiaip sau  :D 

Važiuokit, nuo ketvirtadienio naujos akcijos, visko bus, o žmonių dauguma manau apsiprekino prieš Velykas, tai neturėtų būt minių  :4u: 

Pepco tokia faina vasarinių rūbų kolekcija mergaitėm :wub: , gaila, kad beveik nieko nereikėjo, pirkau tik šortus, tuniką, suknią, tympas ir gumyčių rinkinį saviškei  :) 

Jo jo, tą patį, jau nusipirkom smile.gifdabar laukia smagumai - remontas unsure.gif

Ooo, tai su pirkiniu  :4u:  :4u: 

Remontas, jei ten pat neteks gyventi tuo pačiu, irgi savotiškai smagu, viską kurt pagal savo skonį  :rolleyes: Aš po kiekvieno apsilankymo Ikejoje vis pagalvoju, kaip gaila, kad pas mus jau viskas įrengta-apstatyta ir nieko nereikia iš baldų  :D 

Atsakyti