Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

oho tikrai kiek visko daug klaust reiktų unsure.gif

Dar paklausčiau ar yra darželyje psichologas, logopedas?

Ar yra būrelių, kiek kainuoja?

Greičiausiai apie visą tai jie ir kalbės patys. Na dar apie ūgdymo planus  :D 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 04 24, 12:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="71588104" data-time="1493027624"><div><p>oho tikrai kiek visko daug klaust reiktų vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Dar paklausčiau ar yra darželyje psichologas, logopedas?</p><p>Ar yra būrelių, kiek kainuoja?</p><p></p><p>Greičiausiai apie visą tai jie ir kalbės patys. Na dar apie ūgdymo planus  biggrin.gif </p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p>

kad gal neprireiks logopedo per vasarą biggrin.gif
Atsakyti
valgau pirmą kartą smidrus ir nesuprantu kodėl jų kaina tokia. Visai nesužavėjo. Kažkoks kopūstas keptas
Atsakyti
Turiu klausimą. Ar mes bet kada galim grįžt į darbą pranešę darbdaviui prieš dvi savaites?
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 04 24, 13:11)
valgau pirmą kartą smidrus ir nesuprantu kodėl jų kaina tokia. Visai nesužavėjo. Kažkoks kopūstas keptas

Mes daznokai valgom ir aplamai Vokietijoj jie labai populiarus.
Man skanu su olandisku padazu.

Kelinta valanda i darzeli?
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 04 24, 16:46)
Mes daznokai valgom ir aplamai Vokietijoj jie labai populiarus.
Man skanu su olandisku padazu.

Kelinta valanda i darzeli?

mano anyta vokietijoj juos valgo su virtom bulvem, olandisku padazu ir rukyta sonine. ar ir jus taip valgot?

mes su mažu ketvirtadieni keliausim pas gydytoja susitvarkyti darzelio pazyma. jauciu darzeli seksis ne kaip unsure.gif pasidares baisus mamyciukas, prilipes prie manes, nenori be manes niekur likt.
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 04 24, 13:56)
mano anyta vokietijoj juos valgo su virtom bulvem, olandisku padazu ir rukyta sonine. ar ir jus taip valgot?

Taip valgom irgi, cia popliariausias tradicinis receptas. Su sonine tik retai darau, nes per daug kaloriju.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 04 24, 17:01)
Taip valgom irgi, cia popliariausias tradicinis receptas. Su sonine tik retai darau, nes per daug kaloriju.

aha, gaunasi rieboka, bet skanu. gamino ji mums kelis kartus.
Atsakyti
QUOTE(rutast @ 2017 04 24, 15:31)
Turiu klausimą. Ar mes bet kada galim grįžt į darbą pranešę darbdaviui prieš dvi savaites?

Taip.
Atsakyti
tai va jau grįžom. Biški apsikvailinau biggrin.gif sakau mūsų vaikas toks iš ramesnių, kuklesnių. Ant tų žodžių įsivaro Kajus ir pradeda siusti, užvožė netyčia vienam vaikui blink.gif spintelę tokią padaužė. Žodž. Šiaip įspūdis iš tikro nekoks verysad.gif gal aš per daug tikėjausi. Viena auklėtoja neprimato, o gal akinius tiesiog nusiėmus. Kita tokia naglesnė akivaizdžiai. Buvo keli epizodai dėl to. Abi jaunos, tas man patiko. Nepatiko namiokai dėl pampersų. Taip leido suprasti, kad blogai blogai..reikia atsisakyti sauskelnių. Tai blyn sakau gi nepriversiu aš jo. Žodžiu įdomiai ten užmetė. Visa kita normaliai. Patalpos tik nudrožtos juodai, žaislų laaabai mažai. Kiek supratau veiklos bus pakankamai, užsienio kalbos, muzikos lalala. Maistas irgi patiko. Bet kažkoks slogus jausmas nežinau. Vyrui taip pat unsure.gif nu nueisiu dar į kitą, bet ten dar slogesnis biggrin.gif lauke pvz mačiau, kad vaikai žaidžia ant žemės. Ta prasme danga tiesiog pilkai juoda sausa žemė. Tai negras man kasdien grįš blink.gif Šitame yra spec danga alia žolės, bet kiemo galima sakyt neturi. Nors sako vakare eina į savo kiemą, o dieną veda į gretimą parką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 24 balandžio 2017 - 18:20

Patalpos tik nudrožtos juodai, žaislų laaabai mažai.

nu nueisiu dar į kitą, bet ten dar slogesnis biggrin.giflauke pvz mačiau, kad vaikai žaidžia ant žemės. Ta prasme danga tiesiog pilkai juoda sausa žemė. Tai negras man kasdien grįš blink.gifŠitame yra spec danga alia žolės, bet kiemo galima sakyt neturi. 

Čia tikrai kalba apie privačius darželius? :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 04 24, 21:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="71588986" data-time="1493050772"><div><p></p><p> Patalpos tik nudrožtos juodai, žaislų laaabai mažai.
</p><p></p><p>nu nueisiu dar į kitą, bet ten dar slogesnis vartotojo įkelta nuotraukalauke pvz mačiau, kad vaikai žaidžia ant žemės. Ta prasme danga tiesiog pilkai juoda sausa žemė. Tai negras man kasdien grįš vartotojo įkelta nuotraukaŠitame yra spec danga alia žolės, bet kiemo galima sakyt neturi. </p></div></blockquote><p>Čia tikrai kalba apie privačius darželius? unsure.gif </p>

Ir man toks klausimas iskilo...
Cia apie Karlsona kalbi?
Atsakyti