Sveikos
Mano dičkis gavo pakvietimą į Gabių vaikų akademiją Jei įstos, reikės vežiot į Vilnių šeštadieniais, ir mosklai kainuoja 350 eur metai... Bet atsisakyt ranka nekyla, ten atrenka tik apie šimtą vaikų išvisos Lietuvos... Et, ir džiaugiuosi ir nelabai
tai faina kaip! O ką ten veiks konkrečiai?
Mokysies, gaunasi kaip antra mokykla prie pagrindinės...Šeštadienį 4 val seminarai, o toliau savaitės bėgyje pats namie, būtų ir namų darbų, ir egzaminų, ir projektų ir tt, kiekvienai savaitei duoda po 20 užduočių, reikia atlikti namie ir nusiųsti paštu. Jei stotų, tai į trečią klasę, ji su chemijos pakraipa, bet dalykai visokie (matematika, logika, fizika ir tt) ir regis viskas daugmaž anglų kalba Na bent užimtumas kažkoks būtų (panašu, kad ir mamai taip pat
), nes dabar slampinėjimas po pusę dienos tiesiog varo mane į neviltį...

ką jis pats galvoja apie tai?
ką jis pats galvoja apie tai?
Tikisi neįstot , nes būtinybė atsidurt naujam kolektyve, tarp nepažįstamų žmonių ir dar be tėvų pašonėje uždarą, kuklų, baikštų vaiką labai gąsdina
... Visa tai kaip nors namie su mama - su mielu noru

Kaip faina

Pralaksčiau centre pardes, nu po galais botų negaunu! Ryt į turgų lėksiu
Na va mano vaikinas kuo puikiausiai kol kas eina daržan. Iš vakaro dar papasakojo, kaip važiuos su mamyte, tada mamytė eis į parduotuvę, Kajus pažais su vaikučiais, o tada eis namučių
ryt jau manau pusdieniui liks..
Pralaksčiau centre pardes, nu po galais botų negaunu! Ryt į turgų lėksiu
Dabar botam nuolaida Rimi 30%, Norfoj 35 % ir Maxej 40%

Pralaksčiau centre pardes, nu po galais botų negaunu! Ryt į turgų lėksiu</p></div></blockquote><p>Dabar botam nuolaida Rimi 30%, Norfoj 35 % ir Maxej 40%

va tai tau..mūsų maxėj visai jų nėra. Reiks į Akro nuvaryt. O maxėj būna tų kroksinio tipo? Va tų lengvų niekur neužmatau..
va tai tau..mūsų maxėj visai jų nėra. Reiks į Akro nuvaryt. O maxėj būna tų kroksinio tipo? Va tų lengvų niekur neužmatau..
Net nežinau, ar būna...saviškei dar neperku, dičkio jau suaugusiojo dydis
Uoga_saujoj, paskutinį kartą dičkiui Batų kalne pirkau kaip tik manau tokius, kaip tu ieškai