Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(semtama @ 2017 05 16, 14:36)
Jei tik yra tikras noras, tai ir dar daugiau padarom  biggrin.gif
Tokiu principu meciau kg po nestumo.

O kelionese tai man dar daugiau nukrisdavo. Paprastai mazai valgydavau, daug fizinio kruvio ir miegot ne per daugiausiai. Tai per 2sav budavo -5kg.

Aš pastebėjau, kad man su amžiumi sunkiau krenta ir tikrai nėra numesti net ir vieną kg bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 05 16, 14:47)
Aš pastebėjau, kad man su amžiumi sunkiau krenta ir tikrai nėra numesti net ir vieną kg bigsmile.gif

Su amziumi tikrai sunkiau. Del kg tai dar dar... Bet formas islaikyti, tai jau turbut neimanoma.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 05 16, 14:51)
Su amziumi tikrai sunkiau. Del kg tai dar dar... Bet formas islaikyti, tai jau turbut neimanoma.

Va ir dar tas, kad ne tik numest, bet ir išlaikyt tą svorį sunkiausias darbas.
Ateina vasara, reiktų susiimt, bet taip nėra niekam ūpo, o čia dar tą svorį mest..
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 05 16, 12:26)
Dzeuse, ar pavyko vakar baltyminė "iškrova"? </p><p>Man nukrito 600 g  lotuliukas.gif </p>

Esu galutinai susinervinus, taip ejos ejos, o geguze visai uzstrigau.
Po iskrovos +100gr.!
Liko dvi savaites iki birzelio 1d., kai turejau pasiekti savo plana nuo 73,6 iki 65 kg. per pavasari. O uzstrigau ties 67 ir viskas.
Atsakyti

Po iskrovos +100gr.!

Ką valgei, ką gėrei, kaip judėjai?

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 05 16, 14:44)
>Ką valgei, ką gėrei, kaip judėjai?</p>

Geriau uzplikytas petrazoles be nieko 1l. ir vandens gera litra.
Ryte 2 kiausiniai su druska.
Pietus- salotos, pomidoras, kukuruzai, agurko, mocarelos puse to rutulio.
Vakare tos pacios salotos su antra puse surio. Ir kefyro stikline.

Judejimas iprastai, gera valanda lauke vaiksciojom.
Namie si ta..

Vakariene 16:30
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 16 gegužės 2017 - 15:56

Geriau uzplikytas petrazoles be nieko 1l. ir vandens gera litra.
Ryte 2 kiausiniai su druska.
Pietus- salotos, pomidoras, kukuruzai, agurko, mocarelos puse to rutulio.
Vakare tos pacios salotos su antra puse surio. Ir kefyro stikline.

Judejimas iprastai, gera valanda lauke vaiksciojom.
Namie si ta..

Vakariene 16:30

Nu tu pavarai  :mirksiukas: 

Šiaip druska užlaiko skysčius organizme, o kukurūzuose, jei konservuoti, yra cukraus. Bet kai tiek nedaug maisto, tai turbūt nesvarbu. Kiek čia kcal gavosi, neskaičiavai?

Neįsivaizduoju, dėl ko nenukrito, iškrova kaip reikiant  :huh2: 

Pas mane gavosi taip:

6 ryto - 300 ml šilto vandens su citrina

tarp 6 ir 7 val - 2 puodeliai imbiero-citrinos gėrimo

8 val - 300 ml šilto vandens su citrina

9 val - šaltas kapučinas

11 val - jogurtas su čia ir sėlenom 

14 val - troškinti kopūstai su grietine, cikorija su pienu

17 val - omletas mikrobangėje iš 2 kiaušinių, nat jogurto, su lašiša, paprika. Daržovių salotos su grietine

21 val - mėtos "arbata"

Dienos bėgyje 3 l vandens, jokio sporto, bijojau nukristi iš bado  :) Viso kcal apie 1400

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 05 16, 15:16)
Nu tu pavarai  mirksiukas.gif </p><p>Šiaip druska užlaiko skysčius organizme, o kukurūzuose, jei konservuoti, yra cukraus. Bet kai tiek nedaug maisto, tai turbūt nesvarbu. Kiek čia kcal gavosi, neskaičiavai?</p><p>Neįsivaizduoju, dėl ko nenukrito, iškrova kaip reikiant  huh.gif </p><p></p><p>Pas mane gavosi taip:</p><p>6 ryto - 300 ml šilto vandens su citrina</p><p>tarp 6 ir 7 val - 2 puodeliai imbiero-citrinos gėrimo</p><p>8 val - 300 ml šilto vandens su citrina</p><p>9 val - šaltas kapučinas</p><p>11 val - jogurtas su čia ir sėlenom </p><p>14 val - troškinti kopūstai su grietine, cikorija su pienu</p><p>17 val - omletas mikrobangėje iš 2 kiaušinių, nat jogurto, su lašiša, paprika. Daržovių salotos su grietine</p><p>21 val - mėtos "arbata"</p><p>Dienos bėgyje 3 l vandens, jokio sporto, bijojau nukristi iš bado  smile.gif Viso kcal apie 1400</p>

Priminei kopusta, senokai nevalgiau, reikia nusipirkti.
Isbuvau lengvai, nekamavo alkis.
Kcal neskaiciavau tiksliai. Kukuruzu indelio nebeturiu, lyg 150 buvo kazkas panasaus, mocarela apie 270. Du pomidorai, beveik puse ilgojo agurko, salotu pora sauju.
2 kiausiniai.
Kefyras 92kcal.

Siryt vel 2 kiausiniai, pietus salotos ir dvi slauneles orkaitej keptos, vakarienei nezinau, nieko nenoriu kol kas. Jogurta suvalgysiu, nes paskui bus per velu.

Nesuprantu, kodel nekrenta, jei ir rytoj nieko gero, is vis upa numus..

Siandien +25, rytoj +27
Vasara pas mus. smile.gif
Atsakyti
pas mus irgi jau ryt poryt vasara belekokia nusimato..
dėl kg manau normalu, kad nekrenta. Nepamenu kokie ten procesai vyksta, bet po kurio laiko nustoja kristi svoris arba net auga. Pauliukevičius tai siūlo vieną kartą per savaitę sujudint apykaitą ryjant viską iš eilės biggrin.gif nes neva organizmas pripranta prie mažo kalorijų kiekio, todėl nebereaguoja. Man patikdavo jo ta teorija biggrin.gif
Atsakyti
Kaip tik pries pora dienu klausiau Dontstop apie apsirijimo diena ka mano.
Karta i savaite negaleciau, sazine neleistu, o karta i menesi gal neblogai butu, bet o jei viskas ant liasku sulips..
Atsakyti

Priminei kopusta, senokai nevalgiau, reikia nusipirkti.
Isbuvau lengvai, nekamavo alkis.
Kcal neskaiciavau tiksliai. Kukuruzu indelio nebeturiu, lyg 150 buvo kazkas panasaus, mocarela apie 270. Du pomidorai, beveik puse ilgojo agurko, salotu pora sauju.
2 kiausiniai.
Kefyras 92kcal.

Siryt vel 2 kiausiniai, pietus salotos ir dvi slauneles orkaitej keptos, vakarienei nezinau, nieko nenoriu kol kas. Jogurta suvalgysiu, nes paskui bus per velu.

Nesuprantu, kodel nekrenta, jei ir rytoj nieko gero, is vis upa numus..

Siandien +25, rytoj +27
Vasara pas mus. smile.gif

2 šlaunys baisiai daug  :blink:​  Vien jos sudarys 800 kcal...

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 05 16, 16:48)
vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>2 šlaunys baisiai daug  blink.gif​  Vien jos sudarys 800 kcal...</p>

Neina per part.lt ikelti foto, tai keliu nuoroda, kurias detales turiu omeny.
Pavyzdys
Kiek tokios turi dvi be odos, 800?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 16 gegužės 2017 - 18:04