Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Nėra ko manim stebėtis - visos susitvarkytų 😘
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 05 18, 12:21)

Kas geltonu pyragiuku viduj?

Patrikas blondinas i mama, tevo macius nesu, gal ir jis toks. smile.gif

Vidus yra balto šokolado musas, braškių-aviečių konfi, kavos musas, kokosinis biskvitas, išvaizda panašiai kaip šių:

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Aš pusiau blondinė, tiksliau, blondinė tik kokiu penktadaliu plaukų, turiu per dalį galvos juostą šviesių plaukų mirksiukas.gif ax.gif Tėvas tamsiaplaukis, taip kad Patrikas pats į save smile.gif Anyta lyg minėjo, kad ir vyras ilgokai šviesus buvo... Šiaip labai norėčiau, kad bent vaikystėj būtų šviesiaplaukiu pūkeliu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IruteB @ 2017 05 18, 13:24)
Nėra ko manim stebėtis - visos susitvarkytų 😘

Žinai, kiek užsidepresuotų? Gyvenimo nematytų.... Nesakyk, šauni esi, tikrai. Didžiuokis savimi, pelnytai 4u.gif
Atsakyti
Beje, Dontstop, issiaiskinai kur vyras vaikus vedas vakarais, kai parko nebera pasirodo? biggrin.gif
Atsakyti
ar skėtukui 6,5 kg svorio skaitosi daug ar normalu? Nieko nenusimanau apie juos
Atsakyti

Beje, Dontstop, issiaiskinai kur vyras vaikus vedas vakarais, kai parko nebera pasirodo? biggrin.gif

Tikiuosi ne iki artimiausio baro  :ninja: 

O jei rimtai, neklausiau, man bile duotų ramybės ir tylos  :topsecret: 

ar skėtukui 6,5 kg svorio skaitosi daug ar normalu? Nieko nenusimanau apie juos

Mažai, mūsų 6 sveria. Nejau dar tokiam amžiuje pirksi skėtuką, ar sėdės jame??

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 05 18, 12:57)
Tikiuosi ne iki artimiausio baro  ninja.gif O jei rimtai, neklausiau, man bile duotų ramybės ir tylos  topsecret.gif 

biggrin.gif
Atsakyti
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dzeuse" data-cid="71634132" data-time="1495104593"><div><p>Beje, Dontstop, issiaiskinai kur vyras vaikus vedas vakarais, kai parko nebera pasirodo? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tikiuosi ne iki artimiausio baro  ninja.gif </p><p>O jei rimtai, neklausiau, man bile duotų ramybės ir tylos  topsecret.gif </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="71634136" data-time="1495104730"><div><p>ar skėtukui 6,5 kg svorio skaitosi daug ar normalu? Nieko nenusimanau apie juos</p></div></blockquote><p>Mažai, mūsų 6 sveria. Nejau dar tokiam amžiuje pirksi skėtuką, ar sėdės jame??</p>

Maniškis visada sėdi. Reikia tik vasarai iki daržo važinėt. Nes dabar bėda ta, kad vyras negali mašinos imti. Nes ten laikomas vežimas. Mašina rūdyja tiek stovėdama. Pirksiu dėvėtą. Tokiu atveju galėsiu nusinešti iš 5 aukšto ir nereiks mašinoj laikyt
Atsakyti

Maniškis visada sėdi. Reikia tik vasarai iki daržo važinėt. Nes dabar bėda ta, kad vyras negali mašinos imti. Nes ten laikomas vežimas. Mašina rūdyja tiek stovėdama. Pirksiu dėvėtą. Tokiu atveju galėsiu nusinešti iš 5 aukšto ir nereiks mašinoj laikyt

Vien dėl nuvažiavimų iki darželio pirksi antrą vežimą?  :unsure: 

Kodėl neinat tiesiog pėstute?

Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2017 05 17, 20:04)

Vakar maišiuką riešutų į lauką išsinešiau. Žiūriu, atneša lėkštę. Klausiu, kas padavė (nes spintelė virš kriauklės 2m aukštyje). Atsakė: "Aš pats pasiėmiau. Lipau. Atsargiai" blink.gif

O siaubeli. Būtum mačius - būtum širdies infarktą gavusi blink.gif Maniškė nori kieme per tvorą perlipti, - bet dar neišeina.

Šiaip pritariu Aguončikui - man tokios šeimos kaip jūsų baisiai gražu, ir tu šauniai tvarkaisi. Nors ir pati Aguončikas ne ką mažesnę turi. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(relita @ 2017 05 17, 20:34)
tos kuriu vaikai lanko darzelius - ar vesit ir vasara?

Liepą, rugpjūtį nevesiu. O nuo rugsėjo jau keliaus į valstybinį.
Papildyta:
QUOTE(Aguončikas @ 2017 05 18, 10:55)
Ką mėgsta jūsų vaikai valgyt? Kas jiems yra visada "suveikiantys" patiekalai?

Mėgsta mėsinius: kotletai, šašlykai, įvairios dešros. Vaisiai. Na ir dar saldainiai, ledai, kuriuos vis normuoju. Savaitgalį maniškė ledą atėmė iš kito kieme buvusio vaiko doh.gif
Nelabai mėgsta miltinių: blynų, bandelių.
Papildyta:
. Nejau dar tokiam amžiuje pirksi skėtuką, ar sėdės jame??</p>

Aha, man irgi keista. Aš saviškiu jau noriu atsikratyti, kad nedulkėtų. Bet galvoju gal pravers vasarą kokioje ilgesnėje kelionėje. hmm.gif
Atsakyti
nesuprantu ko čia nesuprast biggrin.gif pas mus vežimas nepamainomas dalykas vis dar. Kadangi netoli centro gyvenam, visada savaitgaliais važiuojam iki ten vežimu. Į daržą su vežimu apie 20 min. Tai kiek aš pėstute eisiu su juo? Dvigubai turbūt. Jau geriau pamiegosim tą laiką. O jei dar ožiuotis pradės. Gi ne su džiaugsmu eina, o su ašarom. Vežime bent sėdi ramiai. Pats visada ropščiasi. Senąjį parduosim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 18 gegužės 2017 - 14:03

nesuprantu ko čia nesuprast biggrin.gifpas mus vežimas nepamainomas dalykas vis dar. Kadangi netoli centro gyvenam, visada savaitgaliais važiuojam iki ten vežimu. Į daržą su vežimu apie 20 min. Tai kiek aš pėstute eisiu su juo? Dvigubai turbūt. Jau geriau pamiegosim tą laiką. O jei dar ožiuotis pradės. Gi ne su džiaugsmu eina, o su ašarom. Vežime bent sėdi ramiai. Pats visada ropščiasi. Senąjį parduosim.

O dviratuko, triratuko, balansinio triratuko ar paspirtuko neturit? Jei ne, gal geriau į jį investuot? Nes nu kiek jūs tą vežimą dar naudosit.. Sakau, netaupu tiesiog  :D 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 05 18, 14:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="71634304" data-time="1495109014"><div><p>nesuprantu ko čia nesuprast vartotojo įkelta nuotraukapas mus vežimas nepamainomas dalykas vis dar. Kadangi netoli centro gyvenam, visada savaitgaliais važiuojam iki ten vežimu. Į daržą su vežimu apie 20 min. Tai kiek aš pėstute eisiu su juo? Dvigubai turbūt. Jau geriau pamiegosim tą laiką. O jei dar ožiuotis pradės. Gi ne su džiaugsmu eina, o su ašarom. Vežime bent sėdi ramiai. Pats visada ropščiasi. Senąjį parduosim.</p></div></blockquote><p>O dviratuko, triratuko, balansinio triratuko ar paspirtuko neturit? Jei ne, gal geriau į jį investuot? Nes nu kiek jūs tą vežimą dar naudosit.. Sakau, netaupu tiesiog  biggrin.gif </p>

su paspirtuku per tiltą ir ties pagrindine Antakalnio gatve? Kur dar kelios perėjos nenormaliai pavojingos. Kitur net nėra perėjų, plius stačios vietos. Kam man tas vargas? 20 Eur nemanau kad daug. O ir greičiausiai rudenį dar naudosim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 18 gegužės 2017 - 14:45