Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

aš taip norėčiau jau šiemet į kokį festivalį pagaliau nuvažiuot. Pasiilgau palapinės juodai biggrin.gifBet nenoriu vaiko..o palikti su nakvynėm net nežinau..tik sesei galėčiau nebent. Ale į Kauną vežti specialiai..prabangiai gaunasi

Nesu buvus festivalyje nei karto gyvenime  :) 

Dėkuj mirksiukas.gifo per kur tu žiūri?

Į googlą įvedu, ką išmetą, per ten ir žiūriu online  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 06 19, 16:36)
Mane tai žavėtų  bigsmile.gif  Į kokius kalnus varot?  smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2017 06 19, 17:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71683738" data-time="1497874785"><div><p>

Sakykit kokių gerų serialų. Kątik sužiūrėjau Little big lies.
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Na dviese mums neišeina. Pernai vyras varė, šiemet mano eilė buvo vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Baigiau Gossip girl neseniai, patiko, dabar žiūriu Pretty little liars - irgi labai patinka, skaičiau knygas...Pernai patiko Girls. Bet jie visi vienodo braižo, paaugliški tokie, apie jaunų merginų gyvenimus, meiles ir pan  smile.gif </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ale-ruta" data-cid="71683829" data-time="1497878999"><div><p>Mes su vyru išvarom į kalnus vartotojo įkelta nuotraukaMiegosim palapinėj (tas manęs nežavi, bet tik 2 nakvynės, tai kaip nprs ištversiu) vaikus paiksim mano tėvams. o rugpjūti varysim su vaikais kur nors.</p></div></blockquote><p>Į kuriuos?  smile.gif​ </p>

Aukštieji tatrai Slovakija. Aš palapinių nemėgėją, o jau ir amžius ne tas, noris komforto biggrin.gif paskutinį kart palapinėj miegojau prieš 3 metus, tai visą naktį prasaugojau, kad dukra nesušaltu (tada jai buvo 1.5 m.), taip ir likau nemiegojus...
Atsakyti

Aukštieji tatrai Slovakija. Aš palapinių nemėgėją, o jau ir amžius ne tas, noris komforto biggrin.gifpaskutinį kart palapinėj miegojau prieš 3 metus, tai visą naktį prasaugojau, kad dukra nesušaltu (tada jai buvo 1.5 m.), taip ir likau nemiegojus...

Aukštieji Tatrai super  :super:  Buvom 4 kartus  :super: 

Kad palapinėj planuojat nakvot, tai gal eisit į labai ilgus kalnus žygius, į kažkokias sudėtingas viršūnes kopsit?  :mastau: O chatose nenorit pabandyt nakvot?

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 06 19, 20:10)
Kodėl nežavi? Man tokie variantai labai patinka bigsmile.gif atoatogos tam ir yra, kad nereikia gamint, nieko daryt ir sukt galvos. Viskuo pasirūpinta. Ar ne dėl to nežavi? Kur keliausit?

Aš irgi tokio pobūdžio "renginį" visai norėčiau sudalyvaut rolleyes.gif

Kad mes aktyvaus poilsio mėgėjai. Patinka kalnai, tarpekliai, olos, na dar miestai. O tokioms kelionėms ypatingi viešbučiai nereikalingi. Kol dar neturėjom vaikų, tai po Europą su vyru prasibastydavom po 3 savaites. Ir visos naktys būdavo palapinėje.
O keliausim, kaip anksčiau rašiau, į Kretą. Kol kas su vaikais normaliai nekeliavę. Tai jau dabar, kai planuoju, matau, kiek daug ko tenka atsisakyti. Aišku, viską numatyti kaip bus - sunku.
Neseniai draugai su panašaus amžiaus vaikais grįžo iš kelionės Turkijoje. Tai pirmą žinutę iš jų gavau _ "ne kelionė, o katastrofa". unsure.gif Tai net nežinau, ko mums tikėtis.

Tai varom į Kulautuvą. Netoli nuo Kauno, graži gamta, daug šeimų su vaikais. Nebent tokia muzika visai nepatinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ale-ruta @ 2017 06 19, 21:42)
Aukštieji tatrai Slovakija. Aš palapinių nemėgėją, o jau ir amžius ne tas, noris komforto biggrin.gif paskutinį kart palapinėj miegojau prieš 3 metus, tai visą naktį prasaugojau, kad dukra nesušaltu (tada jai buvo 1.5 m.), taip ir likau nemiegojus...

Fainai smile.gif Mes ten buvom 3 kartus, ir visus kartus nakvojom palapinėje. smile.gif
Jei dabar važiuojat be vaikų, tai bus ramiau ir pamiegosi smile.gif
Atsakyti

Tai pirmą žinutę iš jų gavau _ "ne kelionė, o katastrofa". unsure.gifTai net nežinau, ko mums tikėtis.

Visada keliaujam su vaikais, su sūnum pirmą kartą išvažiavom, kai jam buvo ~9 mėn, su dukra, kai jai buvo ~5 mėn, ir nei viena kelionė nebuvo katastrofa  :) Reikia, manau, gerai ruoštis, daug ką apgalvoti ir nusiteikti, kad ne viskas gali būt pagal planą  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 06 20, 08:58)
</p></div></blockquote><p>Visada keliaujam su vaikais, su sūnum pirmą kartą išvažiavom, kai jam buvo ~9 mėn, su dukra, kai jai buvo ~5 mėn, ir nei viena kelionė nebuvo katastrofa  smile.gif Reikia, manau, gerai ruoštis, daug ką apgalvoti ir nusiteikti, kad ne viskas gali būt pagal planą  smile.gif​ </p>

Tikrai yra daug šeimų kurie keliauja su leliukais. Mes, deja, ne prie tokių. unsure.gif
Na o mūsų vienų draugų/pažįstamų šeima augina du vaikus ir tik keliauja. Net nežinau kiek laiko jie būna Lietuvoje. Gal per metus ir būtų mėnuo. Šiuo metu yra JAV. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 06 20, 06:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ale-ruta" data-cid="71684276" data-time="1497901343"><div><p>Aukštieji tatrai Slovakija. Aš palapinių nemėgėją, o jau ir amžius ne tas, noris komforto vartotojo įkelta nuotraukapaskutinį kart palapinėj miegojau prieš 3 metus, tai visą naktį prasaugojau, kad dukra nesušaltu (tada jai buvo 1.5 m.), taip ir likau nemiegojus...</p></div></blockquote><p>Aukštieji Tatrai super  thumbup.gif  Buvom 4 kartus  thumbup.gif </p><p>Kad palapinėj planuojat nakvot, tai gal eisit į labai ilgus kalnus žygius, į kažkokias sudėtingas viršūnes kopsit?  mastau.gif O chatose nenorit pabandyt nakvot?</p><p></p>

Važiojam su turistine grupe, tai nakvynės vietos negalim rinktis (tiksliau galim, bet reik papildomai primokėt, o to nenorim smile.gif ) Pernai su vaikais buvom Zakopanėj, tai man labai patiko, tik vaikai kalnams dar per maži, tai šiemet neimsim jų.
Dėl kelionių su vaikais - mes keliaujam, ir nepasakyčiau, kad katastrofa... sunkiau nei dviese, reikia labiau paplanuot, kad ir vaikams būtų ką veikt, arba susitariam, kad vieną dieną galės praleisti žaidimų aikštelėje kiek norės, tai tada kantriai su mumis vaikšto visur, laukia savo dienos.
Atsakyti
Parsidanginom vakar vakare namo.
Galiu pasakyt, jeigu kas siulytu nemokamai bilieta i LT, neskrisciau daugiau viena su tokia maza.
Prisipirkus visko buvau, bet lektuve bet kokia veikla truko po kelias minutes ir verkimo buvo, ir nenorejimo segtis, draskymosi, ir rekimo noriu eiti i lauka, nenoriu sedeti.
Visa slapia ir nuskridau, ir parskridau, velniop visas keliones..
Galvoju, tik plansete vaika gali vietoj islaikyti ilgesni laika, o mes jos neturejom. Per telefona nenorejo nieko ziureti.
Griztant padariau klaida, pirkdama bilieta su persedimu, visai nepagalvojau, kad bus du pakilimai, du nusileidimai. Adelija nebijojo, neverke tais momentais, bet negalejau isiulyti kazka kramtyti, gerti, dauze sau per ausis ir pyko.
Plius griztant ir serganti dar..
Atostogos turejo du pliusus- pamaciau artimuosius, pakrikstijom.
O toliau.. nei oro normalaus, du kartus pati priemime buvau, dar viena karta Adelija veziau, krikstynos su kairio plaucio uzdegimu, temperatura, antibiotikais..
Nuo sio ryto pradejau jau vizitus pas gydytoja, savo ligas gydyt..
Kazkokie nesekmingi sitie metai man..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 20 birželio 2017 - 11:49
labas

QUOTE(semtama @ 2017 06 20, 11:51)
Na o mūsų vienų draugų/pažįstamų šeima augina du vaikus ir tik keliauja. Net nežinau kiek laiko jie būna Lietuvoje. Gal per metus ir būtų mėnuo. Šiuo metu yra JAV.  smile.gif

retorinis klausimas - iš ko gyvena, jei ištisai keliauja? biggrin.gif

QUOTE(dzeuse @ 2017 06 20, 13:40)
Parsidanginom vakar vakare namo.
Galiu pasakyt, jeigu kas siulytu nemokamai bilieta i LT, neskrisciau daugiau viena su tokia maza.
Prisipirkus visko buvau, bet lektuve bet kokia veikla truko po kelias minutes ir verkimo buvo, ir nenorejimo segtis, draskymosi, ir rekimo noriu eiti i lauka, nenoriu sedeti.
Visa slapia ir nuskridau, ir parskridau, velniop visas keliones..
Galvoju, tik plansete vaika gali vietoj islaikyti ilgesni laika, o mes jos neturejom. Per telefona nenorejo nieko ziureti.
Griztant padariau klaida, pirkdama bilieta su persedimu, visai nepagalvojau, kad bus du pakilimai, du nusileidimai. Adelija nebijojo, neverke tais momentais, bet negalejau isiulyti kazka kramtyti, gerti, dauze sau per ausis ir pyko.
Plius griztant ir serganti dar..
Atostogos turejo du pliusus- pamaciau artimuosius, pakrikstijom.
O toliau.. nei oro normalaus, du kartus pati priemime buvau, dar viena karta Adelija veziau, krikstynos su kairio plaucio uzdegimu, temperatura, antibiotikais..
Nuo sio ryto pradejau jau vizitus pas gydytoja, savo ligas gydyt..
Kazkokie nesekmingi sitie metai man..

vaje, kaip nesekmingai jums cia unsure.gif kaip jaučiasi Adelia? Ką tu gydysiesi?
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 06 20, 10:56)
vaje, kaip nesekmingai jums cia  unsure.gif kaip jaučiasi Adelia? Ką tu gydysiesi?

Adelija gers antibiotikus dar 3 dienas, koseja negraziai, temperaturos nebera, sloga puse velnio.

O as tai.. tingiu jau ir skustis, nesamone po nesamones.. pries pat kelione sutino pirsto sanarys, truputi, isvykau, Lietuvoj vis blogejo, kol naktimis pradejo gelti ir eiti skausmas i delna, paskui pamelo, nuvaziavau i priemima, skyre nuo skausmo vaistu ir antibiotiku, siek tiek pagerino situacija, bet baigus kursa po poros dienu vel eme skaudeti ir tinti daugiau, laukiau diena kita, ziuriu neistempsiu iki namu grizimo, nuvaziavau vel padare rentgena, skysciu, puliu sanary nera, traumos nera, tiesiog uzdegimas, skyre vaistus kitus. Pirma antra gerimo diena lyt atsileido biski, vel tinsta atgal..
Siryt buvau pas savo gydytoja, nes man LT traumatologas sake, ieskot ligu pas vidaus gyd.
Pradejo ji manes klausineti ir atsekiau, kad du kartus per birzeli, atsibudau labai skaudanciais kaulais rytais, negalejau paeit, ropojau iki tuliko keturiom ir riesa desini atsibudus stipriai skauda, lyg buciau kazka labai dirbus. Diena prasivaikstau, praeina.
Maniau, kad lova svetima ir Adelija sergancia nesiojau daug, bet gydytoja sako, cia viskas susije bus, ieskos ligos. Rytoj krauja priduosiu issamiems tyrimams, ketvirtadieni eisiu, sakys ka ten rodo.
Plius atsirado ant kairio akies obuolio du guzai, rutuliai kazkokie, negaliu paziuret normaliai, neatverciu tiek voko, virsuj ir apacioj, nemazi tokie, gal kaip tris degtuku galvutes sudejus, kai uzmerkiu aki, matosi, kad rutulys po voku.
Zodziu.. tokie reikalai..

Sivakar tas darzelio vakarelis, kaip tingiu, nakti vos nezliumbiau kaip tas zaraza pirstas skaudejo.
Vyras liks su vaiku, nueisiu viena, noriu susipazint su aukletojom, kitom mamom, buvau prigalvojus, ko paklaust, nieko nebeatsimenu..
Atsakyti

Jėzau, Dzeuse, laikykis, sveik  :4u: 

Nesėkmingos atostogos gavosi, na bent jau gimines pamatei... Ar negali kitą kartą tėvai pas tave atskrist, o dar kažkurį kartą - sesė su šeima? Sunkios jum kelionės gaunasi, ir nežinau net ką patart, toks vaikas, gaila ir Adeliukės, jai irgi pilna streso  :console: 

Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 06 20, 07:42)
Tai varom į Kulautuvą. Netoli nuo Kauno, graži gamta, daug šeimų su vaikais. Nebent tokia muzika visai nepatinka  smile.gif

Nežinau, ar patinka/nepatinka, niekad nesu buvus smile.gif o kokia ten programa bus?
dzeuse, na svarbiausia pagaliau gryžot, namie ir savos sienos padės sveikt. Aš irgi nė už ką viena nesiryžčiau tokiai kelionei mega_shok.gif

Jeeeee, pagaliau atsirado karštas vanduo!! yahoo.gif
Atsakyti