Kita vertus suprantu kodel kaimynai teismais grasina.
Na o mes vakar apsisprendem del didziosios darzelio rugpjuciui. Neleisim. Pagrindinis mano argumentas itikines vyra buvo, kad rugpjucio viduri kelione, tad reikia stengtis vaikus islaikyti sveikus. Didesne tikimybe, kad is darzelio parnes koki virusa, nei budama namie.
Praėjom su maže Megos parduotuves. Dukroms nupirkau po tuniką iš Tako. Benetone labai fainas sukneles mačiau. Kaina 29,95eu. Pavertus litais - 100 už vaikišką suknelę. Kažkaip man trūksta logikos tiek mokėti

Praėjom su maže Megos parduotuves. Dukroms nupirkau po tuniką iš Tako. Benetone labai fainas sukneles mačiau. Kaina 29,95eu. Pavertus litais - 100 už vaikišką suknelę. Kažkaip man trūksta logikos tiek mokėti

tos kirmėlės tokios interesnos. Aš pamenu jų labai daug buvo dar prieš remontą, kai dar babulka ten gyveno tokia. Tos kirmėlės gyveno virtuvėj ant lubų, ypač po tom putplastinėm plokštėm. Matyt šilumą ir drėgmę mėgsta. Nes va atsinaujino vėl. Kčiortu

Vajej

Įėjusi aš ten numirčiau,... tiksliau užsispiegčiau

nu jo tos kirmėlės pamenu staigmena buvo man

O vyras KTU bendrabuty gyveno, tai jis jau man visokio siaubo su tarakonais iš tų laikų pripasakojo

tai gal tiks koks geras įrankių (raktų) čemodanas iš senukų?
Merginos, ne į tarakonų temą - gal galit ką patarti dėl dovanos krikštasūniui. 10 metų. Svajoja turėt savo fūrą, būt fūristu arba fūrų įmonės savininku, žaislų tokių kaip žaislinių nemėgsta, jam reikia visko tikro - tarkim, vyriški įrankiai (plaktukas ir pan.) turi būti ne žaisliniai, o tikri. Ką galėčiau padovanot tikro, susijusio su tom jo fūrom???
Neįsivaizduoju, kas liečia fūras, bet galiu papasakoti, ko maniškis tikisi gaut 9to gimtadienio proga ar neseniai pirko:
*dronas - ilgai taupė, nusipirko, džiaugiasi
*regbio ar kitoks kamuolys (turi visą kolekciją, 2 regbio, 3 skirtingo dydžio krepšinio, 2 skirtingo dydžio futbolo ir dar 9 galybes kitokių. Visi jo draugai taip pat pamišę dėl kamuolių). Taip pat nešiojami futbolo vartai (galima pasiimti su savim į gamtą, į parką)
*BMX dviratis, taip pat įv. dviračio aksesuarai (kietą kokį šalmą, kompiuterį, įmantrią sėdynę ir tt)
*paspirtukas, kulniniai riedučiai, riedlentė - taupė, nusipirko, važinėja
*čekiai įvairiom pramogom, paskutinis dovanotas - laipiojimui dirbtinėmis uolomis. Batutai patiko labai
*spineriai dabar ant bangos, net jei turi, jų gi visokių būna, pvz maniškis turi 7 skirtingus ir dar svajoja apie tiek pat
*be spinerių labai madingi išmanūs plastilinai, būna šviečiantys tamsoj, magnetiniai, besikeičiantys spalvą...ta pati istorija, kaip su spineriais, jei jau turi, apsidžiaugtų dar vienu į kolekciją
**aišku maniškiui labai patinka knygos, enciklopedijos, stalo žaidimai, kūrybiniai rinkiniai, bet čia tikrai ne kiekvienam jo amžiaus vaikui patinka, pastebėjau pagal jo draugus, dauguma abejingi...
***žaisliukai buvo pamiršti ir išnešti į rūsį tarp 6 ir 7 metų
???
Vyras sako alkotesterį, nes jie turi būti blaivūs