Man irgi yra auklėtoja siuntus nuotrauką miegančios

Na šita mano manymu nemaža, 160 cm ilgis, į kainą įeina čiužinys, patalų turiu visokių, dėl to nesuku galvos. Žinok dėl to iškritimo aš labiausiai bijau, maniškė baisiai malasi po lovą, garantuotai iškris iš paprastos be šonų, išsigas paskui, nebenorės miegot. Kėdės pristumtos nepadės, miegam taip svečiuose jei nėra kitos išeities, tos kėdės nusistumia, aš visą naktį "budžiu", kad neiškristų. Yra maniškė iškritus ir per mūsų miegamojo lovos galvūgalį aukštą
Visumoj - čia vaikiška lovytė, kurią paskui, gal po kelerių metų, teks keisti... Jei norėsit pakeisti čiužinį, gali būti bėdų. Kartu einantis čiužinys gali būti nelabai geras. Iškritimo bėda labai laikinas dalykas Bet spręsti aišku jums
palikau siandien miegui daržely, neseniai auklėtoja atsiuntė nuotrauką - sald-iai miega mano vaikas
aišku pabudęs gali būti piktas, nes namuose taip būna. bet šiaip sakė joių ašarų. kaip smagu tai girdėti
Liuks
Va kaip tik norejau klaust, kaip pas jus ir kitus vaikus reikalai su puodu darzely. As vedu be pamperso. Kai budavo iki pietu, pasitaikydavo, kad biski isisiodavo i kelnes, siandien isbuvo visa diena su tom paciom sausom kelnem. Ir lova sausa. Beje, as nunesiau neperslampama paklode i darzeli. O namuose per vakara trejas kelnes privare. Geriausia tai, kad buvo su sese ir pusbroliu lauke, dukra saukia mane, ateinu, o jis nusiaves kelnes ant namo kampo sysiu padares, aisku kelnes ir bliuskes apacia slapi.
Pas mus visi su pampersais. Pavasarį maniškei pampio nekeitė, bet ir būdavo ji ~3-3,5 val. Dabar su pietais gaunasi ilgiau, tai džiaugiuosi, kad pampersą pakeičia kasdien Ant puodo nesėdi...
-------------
Ryt pas mus tėvų susirinkimas, bet nedalyvausiu. Pernai santrauką gavau į emailą, labai patogu
Žinai, pasitarėm su vyru ir nepirksim vaikiškos jokios kolkas. Sutarėm, kad ieškosim didelės plačios lovos, dar tik nežinau, kaip su apsaugom, gal rasim tokią, kuriai užsidėtų kokios apsaugos.
Pasirodo vyras jau seniau man taip siūlė, bet nieko neatsimenu
Pas mus šiandien susirinkimas, dalyvausiu
Labas rytas
nu bet kodėėėėl kodėėėl kiekvieną rytą "nenoriu į darželį" o vakare tragedija iškrapštyt????
Šiandien ir su ašarom.. Pastebėjau, kad su viena auklėtoja jokių ašarų, su kita matyt mažiau patinka tai ir ašaroja..
Na va, gal tiks Relitos parodyta apsauga
Gali nenorėt išeit ne dėl to, kad iš tiesų nori likt darželyje, o dėl to, kad iš pykčio, kad palieki, rodo protestą. Na kitais žodžiais bile paprieštaraut, panervuot, keršija taip...
Maniškei lyg abi auklėtojos tinka, o vat man naujoji visgi nelabai Nu kaip pasako ką nors, nežinau net, kaip reaguot. Kažkurią dieną pasakė, kad namie turėčiau pratinti, kad prie stalo negalima nešt žaislo (maniškė nešiojasi kasdien į darželį tą patį mėgstamą pliušinį žaislą). Atseit, jei namie nesilaikysim tokių pat taisyklių, kaip darželyje, tai auklėtoja vaikui nebus autoritetas. Kas logiška aišku, bet namie mes valgom su žaisliukais ir toliau taip valgysim, man netrukdo, kad šalia koks pliuškis sėdi, jis tik sėdi, valgant ji su juo nežaidžia.
Šiandien vėl ta pati auklėtoja pasakė, kad neleis man padėt jai persirengt ryte. Na galim dar žaist, kol aš nedirbu, bet vėliau, kai kiekviena minutė rytais bus svarbi, tai sorry, galės pati auklėtoja tada užsiimt tuo Ir vėlgi, kaip ir teisingus dalykus kalba, reikia skatinti savarankiškumą ir tt, negaliu nesutikti, bet kažkodėl susinervinu nuo kasdienių jos pastabų, gal tonas jos toks nemalonus, pastoviai pamokslauja, pastoviai kažką negerai būtent aš, kaip mama, darau
Aš net įlindau į darželio tinklalapį pažiūrėt, koks jos kaip auklėtojos stažas, pasirodo tik 1 m