Maniškis vis dar rytais valgo avižų košę su bananu. Jei muistosi, įpilu 'sirupėlio'

Sveikos
Aguončikai, maniškė valgo kiaušinius tiek be nieko, tiek su padažais (ketčupas prie kepto, majonezas prie virto), tiek su priedais (kons. žirneliai, rauginti agurkai ar kopūstai ir pan) ir su duona.
Jum gal tiktų kukurūzų dribsniai ale Kellog's sausi pusryčiai, blynai iš leistinų miltų, varškėčiai, varškės apkepai, jogurtas su priedais, pieniški desertai, sumuštiniai su rūgine duona ar rūginiais duoniukais...? O dešras ir dešreles valgot?
Šiandien buvom parduotuvėje, maniškė išsireikalavo dešros Nupirkau kažkokią, šlapenkę su lašinukais. Visą kelią ji man zyzė, kad duočiau dešrą iškart, lauke
Vos pargrįžom, sukapojo visą šliosą ant karto, apie 350 g
Beje, į parduotuvę su ja eit darosi vis sunkiau ir sunkiau Turbūt grąžinsiu šitą "malonią pramogą" vyrui
Kažkur apie pavasarį aš apsiėmiau pati užpirkinėt produktus (neskaitant mūsų važiavimų į Lenkiją), vis tiek gi einam kur su vežimėliu, tuo pačiu nesunku nupirkti, ko reikia. Bet jau darosi beveik neįmanoma man vienai susitvarkyti ir su prekėm, ir su vežimėliu, ir su pana tuo pat metu
Neklauso, bėga kur nori, griebia ką nori, lauke griūna, išbėga kur mašinos ir tt ir pan