Labas. Šiandien Aleksas su darželio draugais, auklėtojomis, ir grupė tėvelių važiavo į Dino parką Radailiuose
Nieko daug nepasakojo grįžęs, bet gal rytoj papasakos
Eina sau, faina
Kai papasakos, parašyk, kokie įspūdžiai
Pas mus artimiausias laukiamas renginys bus sūnaus išleistuvės. Deja, tokių išleistuvių, kaip aš įsivaizdavau, nebus. Kadangi facebooke manęs nėra, ir neįsivaizduoju, ar vyko ten kokios nors diskusijos ta tema tarp mamyčių, gavau tik kelias žinutes per Tamo. Parašė aktyvesnė mama, kad nieks nieko nenori, bus tik oficiali dalis mokyklos salėj, kur vaikams įteiks pažymėjimus, jie mokytojoms - gėles, ir viskas. 10 eur už viską. Liūdna, kad tik tiek, na bet aš tikrai nesiraučiau kažką organizuot
Labas rytas
Priešmokyklinė grupė aišku visai kitokia, nei tiesiog darželio, bet bent jau bernui mano nebuvo ta proga jokių išleistuvių
Semtama, šaunuoliai jūsų aktyvistai, kad suorganizavo, turėtų būti labai smagu
IruteB, mano berns irgi važiuoja su klase į tuos dinozaurus Radailiuose Gegužės pabaigoje.
Dabar taip galvoju, gal ir geriau, kai priesmokykline jau su pamokelem, vaikai disciplinos mokosi, nei kaip pas mus, iseis is darzo chaoso i istaiga su kitokia tvarka, kazin kaip seksis..
Gal pas jus mokyklose labai laisva tvarka, gal ne kaip pas mus pamokos po 45 min, namų darbai ir tt
Priešmokyklinė grupė tai visgi labiau darželis, nei mokykla. Pamokų, bent jau pas mano berną, būdavo 2 per dieną, viena ryte, kita popiet. Reikėjo pirkti pratybas, panašias į užduotėlių knygutes, tačiau skirtumas tas, kad užpildyti jas reikėjo visas, laiku, o atsilikus (pvz dėl ligos, atostogų) - pabaigti namie...Visa kita įprastai, pietų miegas, pasivaikščiojimai lauke, būreliai ir pan.
Pirma klasė vaikams ir po tokios priešmokyklinės buvo didelis šokas ir stresas, vis tiek pokyčiai kardinalūs buvo...