QUOTE(Azazella @ 2017 01 25, 09:52)
Ant puodo as ji sodinu, padaro viena kart is desimties, o is esmes tai sedi ir savo turta ranka inventorizuojam zioplineja, zodziu, atkencia tas desimt minuciu kol neleidziu atsistoti, tada atsistoja, paziuri i puoda, skesteli rankimis, tipo - nera, ir nueina.
Prajuokino

bet tai 10minučių išsėdi?? Eina sau.. Aš ilgai nelaikau, jei nepadaro pasodinta iškart tai ir neverčiu sėdėt, nebent pati nori. Bet sodinu savo nuožiūra, neklausiu, ar nori, ar einam, nes tada atsakymas būna tik vienas - neee ir bėga kuo toliau

tiesiog nešu, sodinu, padaro. Tada smagioji dalis - nusivalyt su tualetiniu popierium, nuleist vandenį, plaut rankas ir t.t
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2017 01 25, 11:19)
Kai klausiu, ka valgo mama (as), sako, mamyte vago pyjaga i gejia sampana.
Va tokia as vaiko akyse.

Cia is nauju metu jai taip isimine..
Pas mus irgi buvo bajeris. Žaidžia Aurėja su kažkokiu puoduku ar bliūduku ir tipo vaidina kad geria, sako alus

man tik akys iššoko

pas mus namie niekas to alaus negeria, labai retais atvejais, bet matyt iš kažkur įstrigo. Va taip jei daržely pakalba
Papildyta:
QUOTE(semtama @ 2017 01 25, 10:51)
Aš praeitą ketvirtadienį nuėmiau pampersą. Sodinu tik po miego, o šiaip sakiau, kad reikia syse daryti į puoduką, ne į kelnytes. Tai kai kelis kart prisidarė, tai dabar pribėga prie puoduko arba sukryžiuoja kojas ir sako "noju syse" Jau beveik neprisidaro. Nors kai išeinam iš namų dar nedrįstu išleisti be pamperso.
Taip išeina reikia leisti prisidaryt į kelnes?
relita, nieko sau uošvienės pasakymas

neturėčiau nei ką atsakyt..
Dėl skiepų, pažiūrėk
čia
Jis kombinuotas su kitais.
Mes jau irgi visus skiepus turim, iki mokyklos ramu dabar.
donstop, prajuokino tavo sapnas

iš tavo sapno labai įdomu kuo tu dirbai

ir dar angliškai
Mane baugina irgi darbas, nežinia, kiek man ten dirbt išeis, jei reiks biuletenius imt ištisai
Dėl darželio tai jokio skirtumo manau kovą ar balandį, tiesiog geriau daugiau laiko turėt dar iki darbo pratinimui, vistiek pradžioj kartu galėsi pabūt, bei ligoms, jei tokių bus. Mano tokia nuomonė.
Buvom šiandien pas gydytoją, nieko blogo nerado, virusas, gydyt slogą. Temperatūra laikosi jau penkta diena... Tiksliau nedidelė ji, vakare labiau tik sukyla, kad mušt jau galima būtų. Labai rekomendavo inhaliatorių įsigyt. Reiks pirkt, nes tos slogos jau ištisinės.. traukiu slogą kas 5minutes, tikrai

naktį visą irgi. Nes ištisai kemšasi, tada koso, tada vėl kemšasi..