Labos ,
Muka ar gerai sutari su kaimynais ?
Draudžiama rengti asmenines šventes viešose ir privačiose erdvėse, jei jose dalyvauja daugiau nei viena šeima ir (ar) vienas namų ūkis, išskyrus šventes atvirose erdvėse, kai dalyvauja ne daugiau nei dvi šeimos ir (ar) du namų ūkiai;
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...u...VzF4O dėl maisto - prigamino ir džiaukis . Aš tavo vietoje pati sumažinčiau savo patiekalus. Man maisto išmesti gaila, geriau kad tiek kiek pagaminau suvalgo iš karto . Jaunystėje irgi 15 patiekalų makaluodavau

. Išmokau nepersistengti ir protingai planuoti ir tuo išlošiu : nei seno maisto valgyti , nei pati užsilėkusi . Svarbu viskas šviežia . Boba kepsiu ryt, liežuvį virsiu ryt , kad sekmadieniui būtų šveižutėliai. Visi užkandžiavimai peilis skrandžiams - vienas normalus patiekalas pietums ir leisti pailsėti iki kito valgymo . Kad nereiktų menzimo gerti (baisiausia reklama man per TV) . O mes visi palepę , su jautresniais skrandžiais
Luety galvojau patylėsiu , bet negaliu pakęsti žmonių kvailinimo ... Lešių tau į tefoną neatsiuntė taigi ? ... Tai kam reikalingi galingi mikroskopai , jei viską galima pamatyti telefonu su spec programomis ? Toliau nesigilinsiu
Ryte buvaom turguje ir parduotuvėje. Žmonių nedaug , lafa ... Dar reiks nueiti iki Ikiuko , romo reikia bobai

Taip anksti buvom pardėse, kad dar alkoholio nepardavinėjo
Ingrida bėda yra einamuoju laiku su Lietuvos paštu - įdiegė kompiuterizuotą siuntų skirstymo programą , tai labai vėluoja siuntiniai. Matyt kaip valstybinė įmonė pataupė ant programerių

O būdavo per dieną laiškas iš Vilniaus į Kauną ateina

Mano virbalai iš Aliuko gal mėnesį Vilniuje tupėjo , šia savaitę tik pasiėmiau . Gavau laišką, kad Lietuvoj

ir pastrigo
Muka laivą ištraukė,bet kamščiai tai taip greitai nesibaigs ... Kinija laukia medžio , Europa laukia tuščių kontenerių

Nebeprognozuojama . Aplink Afrika apiplaukti reiktų , jei nenori eilėj laukti . Gerai ten kur mūsų nėra .
Kokia graži diena , noriu į kaimą

Ponorėsiu iš praeis, kažkaip vaikai turi iki nakties pavažiuoti iš Vilniaus

Pažymų dėl gyvenamosios vietos seniunija neišdavinėja , reikia internetu , o programos užlūžę nuo žmonių ... Mokesčius blyn mokam , o paslaugų negaunam