Labos
o tai kur as buvau vakar?Atejau,paskaiciau,zadejau pasisakyt ir uzmirsau.Cia ko gero alzheimeris jau prasideda.
Pas mus lyja antra diena ir rodo lys dar visa savaite sia.Bet silta-12-14 silumos,o ir naktys siltos,tai taip sukilo viskas lauke.Pagaliau matosi ka pasejau kovo menesi.Isivaizduojat?Man dar taip nera buve,kad patrazoles stovetu ir nei is vietos,tai per sias dvi dienas issisakojo,suzaliavo,net smagu ziuret.
Kita savaite jau reiks cukinijas nest laukan,lipa is vazonu visa mano rasoda.Vakar dr kale issodinau is dezutes i lauka,bus vistom lapu,o ir mes kai kada ka nors pasidarom.Sudygo runkeliniai spinatai.Tokiais dideliais lapais,kaip runkeliai,bet spinatu skonio,raso ant pokelio,kad spinatai .
Bet ir zole eme augt,tai vis paraviu,kol MB seria vistas.
Buhaltersas visas su jusu svente!
Neturiu nei suniuku,nei kaciu,tai dziaugiuosi vistukiu isdaigom.Radau braskese dvi sraiges be kiauto,dideles,kaip parsai,tai vistos susimuse besivaikydamos viena kita su grobiu.
Kai MB ieina pas jas ir pasilenkia,vistos iskart tupia,tai jam labai patinka,glosto jas,sako,va kokios paklusnios,tai ne mano zmona.
Mano ranka labai skaudejo,negalejau normaliai apsirengt,uz nugaros ja uzsukt,kad apsivilkt apsiausta,bet va,pageriau voltarolio,ste laiko,patryniau su voltarolio tepalu ir praejo,o skaudejo gal 1,5 mt.O kas buvo nezinau,man ji laiks nuo laiko duoda zinot nuo jaunystes,kai sunu nesiodavau ant ranku,o jis maziukas buvo labai sunkus.Tai praeina,tai vel atsinaujina.
Siandien susiruosem i Lidla,ten kava perkam mums skania,tai pasirodo miesto centre esantis lidlas uzytas,teko vaziuot i kita miesto pakrasti,i kita lidla,o ten zmoniu,kad vos radom vieta masinai priparkuot.
Pasoria zada vis daugiau atlaisvinimu,kaip Dievas koks,duoda arba ne zmogiskas prigimtines teises,bet dabar jau ima kalbet uzuominom,kad gali pas mus ateit indiskas variantas,mat indusu pas mus daug gyvena.O toj indijoj tik politinis farsas,daugiau nieko.Jie turi vaista ir gydosi,bet reiks suvkc,visus,tai ir skelbia ,kad ant gatves visi mirsta.Jau kaip nusibodo viskas,taip norisi normalaus pasaulio,bet pasaulis niekada nebebus koks buvo.
Einu megzt, tada issigrynina mintys