Labutes,
pasiprekinom savaitgaliui ir kt.savaites daliai,paserem vistas,paliejau augalus siltnamyje,apdangsciau is visu pusiu moliuga,nes vejas ji tiek plaiksdino,kad gaila ziuret.O vejas toks,kad net neste nesa.Gusinis.Siltnamis dreba visas,nes lentynos purta viduj.Prisilesiojau braskiu tiesiai nuo krumeliu siltnamyje,ir namo.
Dusia,uzjauciu ir tavo sese ir tave ir visus gimines.Man irgi bus 69 ir visai nelaikau saves sena.Visi norime pabut sioje zemeje ilgiau.Taip,jie kitoj dimensijoj,bet kiti lieka virs zemes,o kiti issilaisvina ir isskrenda i kitas planetas,i aukstesnes dimensijas,tai susitikt teks ne su visais.Taip skaiciau,kai domejausi regresine hipnoze.O kaip bus,pamatysim.
Muka,gaila,kad taip sunku ieit i vezes darbe.Ar pavaldiniai neklauso tavo nurodymu,ar bosai?Jei pavaldiniai-mesciau lauk,jei bosai,jie tave ismes,atras priezasti.Taip man atrodo.Bet toks darbas gali paveikt tavo sveikata ne juokais.Kazka reik daryt,arba keist darba,arba nekreipt demesio i viska,bet,dirbant atsakinga darba,tai yra sunkiausia.
Pou,as irgi prieraisi,man gaila visu zmoniu,kurie serga,kurie iseina ir labai sunkiai susigyvenu su netektimis.Ypac artimu.Ilgai meldziuosi uz juos,vis prisimenu.
Ingrida,svarbu,kad turi energijos tam groziui,aplink save kurti.Tik galvoju,ar belieka tau laiko kava gert su pasigrozejimu?

Nes tu viena dirbi,o kita jau planuojiir kita ranka jau sodini.

Duok man tos energijos nors truputi.