Labusenkos
penktadienis-shopingas maisto,tradiciskai.
Pas mus lyja,tai pas vistas sode viens,du,trys ir namo.
As ja vakar antra pomika raudona valgiau ir ne betalux,o sibirskij skorospelyj ir dar du rausveja.Cukinijos jau dvi yra skinamos,ale dar pabrandinsiu.
As pries ta lietu buvau apsiravejus belendancias zoles patvoriuose,tai dabar nereikia nieko daryt.
Kas antra diena du is 5 kiausu sumaigytais lukstais ir be trynio.Serga mano dvi senes,kazkas joms nesigamina,tik jaunikles gelbsti.O Sesta deda mazdaug du kart i savaite.Truputi pikta sert toki buri,kada kiausu neuztenka savu.Nezinau,ka daryt,neradau googlej nieko panasaus,kiausu lukstus malam,duodam kaskart,jauniklem viskas ok,o senem ne.
Alta,mano ukininkavimo norai nesutampa su mano amzium.Koks ukininkavimas gali but,kai tau tuoj 70.Ir dar svetimoj saly-visai netraukia.Man norisi LT mazos patogios trobeles su darziuku ir daug pjaunamos vejos.Kur butu dideliu medziu apsikabint,prisiglaust,pasikalbet,kur savi pauksciai ciulbetu,savo ikeltuose inkiluose,kur kokios 3-4 kates murktu apie kojas.Salia but kur pieno,kiausu nusipirkt,o gal ir savo vistu,anciu pasiaugint.Jokiu pramoniniu ukininkavimu nei Ispanijoj,nei Portugalijoj,nei Prancuzijoj.Nu dar Prancuzijoj koki maza nameli atradus su zemes lopineliu,bet tik ne pietuose.Man ten perkarsta butu.Prancuzija man kazkaip nesiblogeja,bet va kalbos neikertu,per sena mokytis,bet dabar ismanieji turi vertimo funcija,pasakai lietuviskai,isvercia i Prancuzu,ne beda.
Oi,Dusia,karantinas niekam ne i nauda,Zmones issibaugine,bijo vienas kito,kainos maisto sukile baisiai ant visko.Anksciau shopintis pagrindinius produktus,ir dar,kai valgem mesa,duona,saldumynus,kainuodavo meximum 50-60 pinigu savaitei,dabar be mesos,duonos ir saldumynu-70-80.Ir dar ne labai uztenki savaitei.Visi pagrindiniai produktai labai pabrango.