QUOTE(Ex @ 2021 07 25, 05:37)
<p>LabRyt.</p><p>Vyniokit savo uodegas iš lovos. Pažiūrėkit koks kvapnus, gražus, vėsus rytas.
</p><p> Ingridut, duok daugiau kavos ar ko stipresnio.. Nu reik kažkokio dopingo šiai dienai. Darbelių pabaigimui reik jėgos ir motyvacijos. </p><p>Muka, kokių tau pomikų užsireikėjo, tų Kulkės vieno kąsnio spirgų? </p><p>Luety, be reikalo skudurus išmetei, po detoxo būtų kaip tik jie tau 😁 Bent kurį laiką pasistaipyt prieš veidrodį galėtum. Detoxo labai gera savybė, kad kuo daugiau sveri, tuo daugiau svorio pavyksta numest. Man per 9 dienas nepavyko numest daugiau kaip 9kg. Per mažai sveriu 😁</p><p></p><p></p><p></p>
As jau nuo septyniu atsikeliau,issimaudziau,ieskau kavos

Ex,gal tau ipilt brendziuko su kava,na nedaug,lasa,kad paturbint? :
Zadu bandyma daryt rytoj.O iseis ar ne,ziuresiu Pradzioj gal trumpiau,nes bijau Daug svorio numest iskart tikrai nenoreciau,stresas dvigubas,organizmui,psichikai,pasenciau,rauksles isrysketu.Man svarbu kad pajudetu nors
Pas mus irgi fresh rytas,tik ka nulijo.Darzam liuks.Mano antra ir trecia vada bulviu auga vietoj svogūnų,darau experimenta,matysim kas uzaugs,bet kai cia zeme neisala,gal uzaugs .Dar sodinsiu experimentu i kibirus tuscius,turiu kelis,i siltnami.Bet yra nusale pelargonijos siltnami,tai nezinau ar islaikytu bulbos,nepabandes nezinosi.
QUOTE(Dusia37 @ 2021 07 25, 06:02)
labas rytas,
Ingrida džiaugiasi vaikais
Man reikia eiti sukoncervuoti agurkus . Čia bus jaunimui

Kiek mes valgom priraugta pagal Ate42 receptą. O kai metų iki 30 ne nuodėmė ir cukrus su actu .
Ex iš kur gavai šaltą rytą ? Kaune bute karšta
Vaišinu
Gražios ir dabringos dienos
Kokie grazus vaisiai.Abrikosai,savo.
Sekmadieni svesk,dirbt nevalia.
Mukute,kaip savijauta,nuotaikos?