QUOTE(melsvaižalia @ 2017 02 03, 20:13)
Eik tu sau koks pareiškimas
net nukopinau - gražu, negaliu atsižiūrėt
o iš tiesų, tai daug kampų aš velku... mano reikalai: vaikų auklėjimas; maistas; laisvalaikis; kelionės; sodas, namas, baldai, remontas, interjeras; mokesčiai; rūbai ir t.t. bet va mašinos remontu rūpintis neturiu

nei jos tehcnikine, nei numeriais (šiandien parvežė naujus

, tai dabar laistom, kartu su mano kompu

) dabar va virš mėn. MB namuos sėdi, o aš parvarius namo vakarienę paruošiu, tada vaikams priešpiečius sukraunu, rytdienai pietums sriubą ir ką nors antro, salotasir t.t. paruošiu, ryte dar pusryčiams košę ar kokią kiaušinienę prakepu (bo mano ligonis miega...aišku dar ir krosnelę ryte pasikuriu pati ta proga..) namų tvarkymas dabar jau ne mano rūpestis - tvarko vaikai

bet va šuo, jo košė ir jos virimas irgi mano reikalas... kaip ir lubos moliūgo apgadintos, kurias reikia perdažyt -mano reikalas...
nežinau ką čia ir rašiau, gal pasiguodžiau....
Nu tada vezi nemazai.Kai pagalvoju,dabar palik namie su panasia liga moteri sirgt,tai visi darba but nudirbti,paciai iskurenti,suva ir vaikai paserti it t.t. ir pan.
As tai su savo charakteriu taip pasidirbau,jei galeciau pasukt rata atgal,niekur nesikisciau apart maisto,namu,vaiku.Dabar jau velu.
Papildyta:
Na,kaimynai tai nematys,ne kieme statysiu.Bet musu sode polikarbonatiniu nemaciau,o ir kt.sode buvau,kur yra salia asociacijos,tai tik slaitiniai keli polikarbonatiniai,o arkiniu nemaciau.Zinoma nuosavuose soduose zmomnes turi,ten kur prie namu,bet jie labiau megsta stiklinius ziuriu.
Nerodysiu niekam,tinklu apklosiu,kad nenuziuretu ir nenukosetu per nakti kokie portugalai,o tai sutikai viena lietuve is musu sodu,ji nescia ir nenuvaziavo daznai i soda,tai nokino obuoliukus ant obels,kai sugalvojo,jog jau gal sunoko,neberado.O aplink ja vien portugalu sklypai,o kiti pasiurese per vasara gyvena,kada beatvaziuosi ,tada jie yra visi sode.
Papildyta:
Dukra parase,kad pas juos per zinias sake,jog juroj 5m bangos.Tai jau tikrai keltas neplauks per tokias bangas.Nors dfds psl.info atnaujinta pries 2 val.