Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Sveikutės, ačiū už kavą ir už šampaną - aš vaišinuos biggrin.gif Sveikinu, pasižiūrėjau koks gi tas vardadienis šiandien mirksiukas.gif beje, šiandien ir Blažiejus - važiuosiu bažnyčion pasimelst ir kad žvakes ant gerkės uždėtų - šiemet dažnai kimstu...

Užuojauta šinšiliuko netekus 4u.gif

mano kompas vakar galan užsilenkė... MB vakar sako :"viskas, daugiau nebevešiu jo taisyt!" o šiandien grįžau po darbo ir radau dovanų naują PC biggrin.gif Visai man patinka tas MB buvimas namie - grįžtu, kavos padaro biggrin.gif kartais laukia ir pietums ką paruošęs (vis galvoju, kad galėčiau pietų iš vakaro negamint - juk MB moka, tai ir sau, ir vaikams padarytų, bet va tas noras būt nepakeičiama rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 03, 13:45)
Muka, čia ir už mane pastatai, ane? ax.gif
Nu tai ačiū bigsmile.gif

Dusia, gavau sėklas. Ale nu bet tu išblūdai - šitiek daug blink.gif  blink.gif
Ačiū baisiausiai, keliems metams užteks smile.gif
Ir vėl susivėliau, kaip visada - tai tau tik Tlacolulos turiu išsiųst? Gal dar ko norėk, kąąąą... Mukai kaip ir žinau ko, tik dar nežinau, kur smile.gif

Dabar dar truputį dėmesiaus rolleyes.gif. Gal dar kuri nori tokių pomikų:

Chocolate Stripes
Mr Stripey
Old German
Charlie Chaplin
Brandywine Yellow
Brandywine Black
Azoychka
Kellogg's Breakfast

Luety galiu pakartotinai išsiųst, ate tai iš vis ne problema, kitom 2 krasavicom dar nesiųsta, tai sakykit smile.gif

Ne ,aciu labai,gana kiek turiu,ir tai teks pasidet ateiciai,kol prasigyvensiu ir suprasiu ko noriu.
Chiliai ir paprikos paseti.Kazkaip perslapias substratas,gal nieko nesigaus,nes maisas zemiu lauke prilijes,gal savaitgali reiks pirkt naujos zemes ir pakartot seja. doh.gif Turetu sianakt siltnamis atvaziuot.Sake vakar pakraut velavo 3 valandas vezejai,nemegstu ne punktualiu zmoniu.Dabar ir man nezinia kada laukt.
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 02 03, 16:55)
šiandien grįžau po darbo ir radau dovanų naują PC biggrin.gif 

o tai jis žinojo, kokio nori? Spalva, ekrano dydis, procesorius ir t.t? Nes jei man be pasitarimo ir norų išreiškimų parneštų, labai gali būti, kad neštų atgal rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2017 02 03, 16:59)
* Ne ,aciu labai,gana kiek turiu,ir tai teks pasidet ateiciai,kol prasigyvensiu ir suprasiu ko noriu.
* * Turetu sianakt siltnamis atvaziuot.Sake vakar pakraut velavo 3 valandas vezejai,nemegstu ne punktualiu zmoniu.Dabar ir man nezinia kada laukt.

* nenori - kaip sau nori, gailėsiesi biggrin.gif
* * nu ką dabar - visko būna, visko pasitaiko. Nepyk, nesigavo gal kažkas, vis tiek naktį budi, nemiegi, tai koks tau skirtumas, kada atveš bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 03, 17:48)
o tai jis žinojo, kokio nori? Spalva, ekrano dydis, procesorius ir t.t? Nes jei man be pasitarimo ir norų išreiškimų parneštų, labai gali būti, kad neštų atgal rolleyes.gif
Papildyta:

* nenori - kaip sau nori, gailėsiesi biggrin.gif
* * nu ką dabar - visko būna, visko pasitaiko. Nepyk, nesigavo gal kažkas, vis tiek naktį budi, nemiegi, tai koks tau skirtumas, kada atveš bigsmile.gif

* Jei tureciau 18m2 du siltnamius,tada sakyciau siusk,bet dabar 1 12m2 ir tas dar kelyje,o lauke ploto nedaug ir to nezinau,kur reiks ikist,tai tikrai gana.Stiklainiukus rinkau visus metus,bet didziaja dali sudaro nuo uogieniu,kurias broliene is Kauno MB pridejo,kai brolis buvo nuvaziaves masina.Taip,kad kondservuot nebus kur ir i ka,tik truputis.
**Tai ne kas nakt nemiegu,tikejausi,kad jau sia nakti gal miegosiu,nes diena visai nenorejau miego.Ejau prasivaiksciot kiek svieziam ore,bet toks vejas saltas,ateina vel uraganas sianakt,tai,jei autobusiukas nespes iki vakaro atvykt iki kelto,dar ko gero,nakti keltas nekels,jei vejas bus 100m/h,kaip kad zada.
Nu nesvarbu,svarbu,kad laimingai pasiektu mane,nesvarbu kada.Vistiek dar nestaysiu,oru pats durnumas,nita savaitgali vel minusine rodo tempera.

MZ,tau gerai,tu tikra moteris,o as monstras namie,viskas turi but pagal mane,neismokau but moterim silpna,kai pradejau laikyt visus 4 kampus,tai kad ir kaip noreciau savo MB atiduot visus 4 kampus,o ir dar viena pridet,jau nebeiseina.Uztai ir nemiga,kai truputi koks rupestelis,o jis miega knarkdamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 03 vasario 2017 - 20:28
QUOTE(Luety @ 2017 02 03, 20:24)
**Tai ne kas nakt nemiegu,tikejausi,kad jau sia nakti gal miegosiu,nes diena visai nenorejau miego.Ejau prasivaiksciot kiek svieziam ore,bet toks vejas saltas,ateina vel uraganas sianakt,tai,jei autobusiukas nespes iki vakaro atvykt iki kelto,dar ko gero,nakti keltas nekels,jei vejas bus 100m/h,kaip kad zada.
Nu nesvarbu,svarbu,kad laimingai pasiektu mane,nesvarbu kada.Vistiek dar nestaysiu,oru pats durnumas,nita savaitgali vel minusine rodo tempera.

nu aš čia bjauriai apie tą nemiegojimą... Kai pati puikiai žinau, kas tas yra, galėčiau ir taip nejuokaut. Nepyk.
Bet tai jie atvežę į UK nelauks ryto? Veršis pas jus naktį ir turėsit prisiimt?

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 03, 18:53)
nu aš čia bjauriai apie tą nemiegojimą... Kai pati puikiai žinau, kas tas yra, galėčiau ir taip nejuokaut. Nepyk.
Bet tai jie atvežę į UK nelauks ryto? Veršis pas jus naktį ir turėsit prisiimt?

Baik tu su tuo nepyk bigsmile.gif as ne is tu,kur ima ir supyksta,o ir nematau del ko pykt. bigsmile.gif
As galvoju,jog nemiegu todel,kad mazai judu,paskutiniu metu niekur neiseinu per lietu,todel ir miegas neima,neisijudinus ir svoris stovi.
Tai man nesvarbu,jei pazadins,susinesam ir toliau miegam,bet,kad audra,kazin ar kels keltas,kur nakvos jei neaisku,kad neisvogtu to ju ayutobusiuko kur palikto,paskui ieskok vejo laukuose.
Paziurejau info kaltu puslapyje,raso,kad visi keltai plaukia pagal grafika,sutrikimu nera.Tai gal greit ir sulauksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 03 vasario 2017 - 22:18
QUOTE(Luety @ 2017 02 03, 21:24)

MZ,tau gerai,tu tikra moteris,

Eik tu sau koks pareiškimas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
net nukopinau - gražu, negaliu atsižiūrėt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o iš tiesų, tai daug kampų aš velku... mano reikalai: vaikų auklėjimas; maistas; laisvalaikis; kelionės; sodas, namas, baldai, remontas, interjeras; mokesčiai; rūbai ir t.t. bet va mašinos remontu rūpintis neturiu biggrin.gif nei jos tehcnikine, nei numeriais (šiandien parvežė naujus biggrin.gif, tai dabar laistom, kartu su mano kompu biggrin.gif ) dabar va virš mėn. MB namuos sėdi, o aš parvarius namo vakarienę paruošiu, tada vaikams priešpiečius sukraunu, rytdienai pietums sriubą ir ką nors antro, salotasir t.t. paruošiu, ryte dar pusryčiams košę ar kokią kiaušinienę prakepu (bo mano ligonis miega...aišku dar ir krosnelę ryte pasikuriu pati ta proga..) namų tvarkymas dabar jau ne mano rūpestis - tvarko vaikai biggrin.gif bet va šuo, jo košė ir jos virimas irgi mano reikalas... kaip ir lubos moliūgo apgadintos, kurias reikia perdažyt -mano reikalas...
nežinau ką čia ir rašiau, gal pasiguodžiau.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 02 03, 22:05)
Baik tu su tuo nepyk  bigsmile.gif as ne is tu,kur ima ir supyksta,o ir nematau del ko pykt. bigsmile.gif
As galvoju,jog nemiegu todel,kad mazai judu,paskutiniu metu niekur neiseinu per lietu,todel ir miegas neima,neisijudinus ir svoris stovi.
Tai man nesvarbu,jei pazadins,susinesam ir toliau miegam,bet,kad audra,kazin ar kels keltas,kur nakvos jei neaisku,kad neisvogtu to ju ayutobusiuko kur palikto,paskui ieskok vejo laukuose.

ai, nu aš kartais per bjauri būnu... ax.gif. Tie, kurie mane gerai pažįsta, tai žino mane, kad aš nu nepiktai ir nekreipia dėmesio, užtai aš kartais ir su mažiau pažįstamais užsimirštu smile.gif
Sakai nuo mažo judėjimo nemiga? Žinok, aš irgi visai nejudu, visai, bet miegu (3xtpfu). O savo miegojimą sieju su pakankamai gera darbine atmosfera.
Eik jau, neprisigalvok apie tą autobusiuką - nevogs ten niekas nieko, netikiu. Gausi tu savo šiltnamį, tik va neaišku kada. Ryškiai budėsi šią naktį. Ir vėl.
Berods sakei, kad tokių šiltnamių pas jus nieks neturi - įsivaizduoji, kaip šniūrais kaimynai eis nematyto dalyko žiūrėt bigsmile.gif. Imk pinigus už pažiūrėjimą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 03 vasario 2017 - 22:29
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 02 03, 20:13)
Eik tu sau koks pareiškimas bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
net nukopinau - gražu, negaliu atsižiūrėt biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
o iš tiesų, tai daug kampų aš velku... mano reikalai: vaikų auklėjimas; maistas; laisvalaikis; kelionės; sodas, namas, baldai, remontas, interjeras; mokesčiai; rūbai ir t.t. bet va mašinos remontu rūpintis neturiu biggrin.gif  nei jos tehcnikine, nei numeriais (šiandien parvežė naujus biggrin.gif, tai dabar laistom, kartu su mano kompu biggrin.gif  ) dabar va virš mėn. MB namuos sėdi, o aš parvarius namo vakarienę paruošiu, tada vaikams priešpiečius sukraunu, rytdienai pietums sriubą ir ką nors antro, salotasir t.t. paruošiu, ryte dar pusryčiams košę ar kokią kiaušinienę prakepu (bo mano ligonis miega...aišku dar ir krosnelę ryte pasikuriu pati ta proga..) namų tvarkymas dabar jau ne mano rūpestis - tvarko vaikai biggrin.gif  bet va šuo, jo košė ir jos virimas irgi mano reikalas... kaip ir lubos moliūgo apgadintos, kurias reikia perdažyt -mano reikalas...
nežinau ką čia ir rašiau, gal pasiguodžiau.... rolleyes.gif

Nu tada vezi nemazai.Kai pagalvoju,dabar palik namie su panasia liga moteri sirgt,tai visi darba but nudirbti,paciai iskurenti,suva ir vaikai paserti it t.t. ir pan.
As tai su savo charakteriu taip pasidirbau,jei galeciau pasukt rata atgal,niekur nesikisciau apart maisto,namu,vaiku.Dabar jau velu.

Papildyta:
Na,kaimynai tai nematys,ne kieme statysiu.Bet musu sode polikarbonatiniu nemaciau,o ir kt.sode buvau,kur yra salia asociacijos,tai tik slaitiniai keli polikarbonatiniai,o arkiniu nemaciau.Zinoma nuosavuose soduose zmomnes turi,ten kur prie namu,bet jie labiau megsta stiklinius ziuriu.
Nerodysiu niekam,tinklu apklosiu,kad nenuziuretu ir nenukosetu per nakti kokie portugalai,o tai sutikai viena lietuve is musu sodu,ji nescia ir nenuvaziavo daznai i soda,tai nokino obuoliukus ant obels,kai sugalvojo,jog jau gal sunoko,neberado.O aplink ja vien portugalu sklypai,o kiti pasiurese per vasara gyvena,kada beatvaziuosi ,tada jie yra visi sode.
Papildyta:
Dukra parase,kad pas juos per zinias sake,jog juroj 5m bangos.Tai jau tikrai keltas neplauks per tokias bangas.Nors dfds psl.info atnaujinta pries 2 val.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 02 03, 22:40)
* Nu tada vezi nemazai.Kai pagalvoju,dabar palik namie su panasia liga moteri sirgt,tai visi darba but nudirbti,paciai iskurenti,suva ir vaikai paserti it t.t. ir pan.
As tai su savo charakteriu taip pasidirbau,jei galeciau pasukt rata atgal,niekur nesikisciau apart maisto,namu,vaiku.Dabar jau velu.

Papildyta:
* * Na,kaimynai tai nematys,ne kieme statysiu.Bet musu sode polikarbonatiniu nemaciau,o ir kt.sode buvau,kur yra salia asociacijos,tai tik slaitiniai keli polikarbonatiniai,o arkiniu nemaciau.Zinoma nuosavuose soduose zmomnes turi,ten kur prie namu,bet jie labiau megsta stiklinius ziuriu.
Nerodysiu niekam,tinklu apklosiu,kad nenuziuretu ir nenukosetu per nakti kokie portugalai,o tai sutikai viena lietuve is musu sodu,ji nescia ir nenuvaziavo daznai i soda,tai nokino obuoliukus ant obels,kai sugalvojo,jog jau gal sunoko,neberado.O aplink ja vien portugalu sklypai,o kiti pasiurese per vasara gyvena,kada beatvaziuosi ,tada jie yra visi sode.
Papildyta:
Dukra parase,kad pas juos per zinias sake,jog juroj 5m bangos.Tai jau tikrai keltas neplauks per tokias bangas.Nors dfds psl.info atnaujinta pries 2 val.

* na, aš vežu tikrai mažiau. Na, maistas daugiau mano reikalas, bet ne tik, tvarkymasis irgi ne tik mano vienos reikalas, o jau malkos, anglys, pečiai, mašinų technikinės visokios ir šiaip priežiūra, visokie kitokie ūkiniai reikalai (kaip kaime) tai aplamai ne mano bėdos. Nu gerai - mašiną kartais nuvežu čia vietoj pas meistrą kokių padangų pakeist ar tepalų, bet tik kai aiškiai man suformuluojama problema. Jei meistras ko nors apie mašiną paklausia, sakau nežinau, ne bobų reikalas. Nereikia moterim užsikrauti per daug, nebent labai jau norisi smile.gif
* * aš apie sodo kaimynus, aišku smile.gif
nu bet tai šakės - kažkokie portugalai dar vagia pas jus blink.gif. Nu tai blogai, jei jau šitaip... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 03, 20:47)
* na, aš vežu tikrai mažiau. Na, maistas daugiau mano reikalas, bet ne tik, tvarkymasis irgi ne tik mano vienos reikalas, o jau malkos, anglys, pečiai, mašinų technikinės visokios ir šiaip priežiūra, visokie kitokie ūkiniai reikalai (kaip kaime) tai aplamai ne mano bėdos. Nu gerai - mašiną kartais nuvežu čia vietoj pas meistrą kokių padangų pakeist ar tepalų, bet tik kai aiškiai man suformuluojama problema. Jei meistras ko nors apie mašiną paklausia, sakau nežinau, ne bobų reikalas. Nereikia moterim užsikrauti per daug, nebent labai jau norisi smile.gif
nu bet tai šakės - kažkokie portugalai dar vagia pas jus blink.gif. Nu tai blogai, jei jau šitaip... unsure.gif

As nezinau ar jie vagia,cia man lietuve taip apsviete,o gal tuos obuolius vejas nupute,o koks zverelis suede.Mano sode iki siol niekas nedingo,stovi irankiai,darbo stalas toks staliaus,viskas gale sklypo sustatyta,ir mediena viskas,be prieziuros.Tik karta atejus radau atitraukta siltnami,kazkam parupo kas viduje velai rudeni,nes jau buvau pasejus ten viska ziemai,kai taip radau,bet ir agro plevele rulonais ir kaltilas medziui degint,viskas buvo neliesta.Nu gal ne,nenoriu tiket,kad vagia savi.Jei koki obuoli nusiskyne praeidami,gal kokie vaikai.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 03, 23:47)

* Pritariu. Čypiančias bezdžiones reikia mėtyti kitiems smile.gif Tegul jie ramina ...
Aš kažkada norėjau laikyti 4 namų kampus smile.gif Ir bandžiau ... Va tik vaikai niekad nebuvo mano smile.gif Nes nuo tokio vyro kuriam nerūpi jo pačio vaikai , ir jis neranda laiko jiems - nesvarbu ar tam vaikui mėnuo ar 3 metai ar 15... būčiau labai greit pabėgus smile.gif
Atsakyti